makisg
Member
- Μηνύματα
- 5.071
- Likes
- 18.026
- Επόμενο Ταξίδι
- Μάαστριχτ-Ντυνάν-Σπά-Άαχε
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νησιά Φίτζι
Καλά, το ωραίο είναι πως και χρεωθήκαμε και τελικά δεν πήγαμε Ελβετία γιατί είχαμε μια αναποδιά από δική τους ευθύνη.
Εν ολίγοις: Μας δίνουν τα κλειδιά και απλώς μας δείχνουν το σημείο στην αυλή τους που ήταν παρκαρισμένο. Βάζουμε μπροστά και φεύγουμε. Σταματάμε, ξεκινάμε πολλές φορές κανονικά. Την επόμενη φθάνουμε στο Riva di Solto στη λίμνη Iseo. Εκεί το αυτοκίνητο δεν παίρνει εμπρός με τίποτα. Η οδική βοήθεια έρχεται μετά από 4 ώρες .... κάνει κλάτς ο ωραίος .... και το βλαμμένο παίρνει αμέσως
Μας εξηγεί πως απλά (!) έπρεπε να γυρίζουμε κλειδί και ταυτόχρονα να πατάμε μέχρι κάτω συμπλέκτη!!! Κι εγώ πως να το ξέρω αφού δεν μου το είπε κανείς;;;;
Και τόσες φορές πως πήρε εμπρός; Απάντηση: Πατούσατε χωρίς να το καταλάβετε (δηλ. είμαστε ΚΑΙ ηλίθιοι)
Τους τα είπα, τους τα έγραψα αλλά το αποτέλεσμα παραμένει το ίδιο. Σπαστήκαμε, αγχωθήκαμε και τελικά αλλάξαμε πλάνα. Τέλος πάντων.
Αυτό με τα καύσιμα σου έχει τύχει ποτέ; Όταν έκανα την κράτηση δεν έγραφε τίποτα. Σε εμάς ποτέ και ακόμα και πέρυσι στη Νάπολη δεν μας δέσμευσαν.
Δέσμευση στην κάρτα πάντα υπήρχε κάθε φορά που νοίκιασα αμάξι, άλλοτε μικρότερο άλλοτε μεγαλύτερο. Τώρα ακόμη είναι δεσμευμένα 200 ευρώ από την τελευταία ενοικίαση. Νομίζω ότι το ποσό αυτό είναι και για τα καύσιμα. Αν το πας άδειο ενώ το πήρες γεμάτο θα σε κρατήσουν από αυτό το ποσό το γέμισμα του ρεζερβουάρ.