Πορτογαλία Ενοικίαση Scooter στη Λισαβόνα!

anny

Member
Μηνύματα
3.423
Likes
1.791
Επόμενο Ταξίδι
Ιστρια
Ταξίδι-Όνειρο
γύρος του κόσμου
Πάσχα 23 Απριλίου είχαμε πάει κι εμείς στη Λισσαβώνα. Ο καιρός τότε ήταν αρκετά καλός. Αυτό βέβαια δε σημαίνει τίποτα για το φετινό καιρό. Όμως οι πιθανότητες να είναι καλός αρχές Μαϊου είναι μεγαλύτερες.

Και όπως είπε και ο Samion, αν καβαλάνε έτσι κι αλλιώς μηχανάκια και είναι εξοικειωμένοι με το "άθλημα", κανένα απολύτως πρόβλημα δε θα έχουν στη Λισσαβώνα.

Επίσης, για το κορίτσια που σκέφτηκαν ότι οι δρόμοι της Λισσαβώνας δεν ενδείκνυνται για οδήγηση scooter, :)roll: θα το πω όσο πιο κομψά μπορώ, παρόλο που ξέρω ότι πολλές θα πέσουν να με φάνε), ....αλλιώς οδηγούν τα αγοράκια και αλλιώς τα κοριτσάκια.

Edit: Το σημαντικότερο νομίζω στην όλη υπόθεση, είναι αν τους συμφέρει οικονομικά.
 
Μηνύματα
4.099
Likes
1.797
Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ταξίδι-Όνειρο
Wuthering Heights
Άντε καλο ταξίδι με το σκουτερ , αφου συμφωνούν οι ειδικοί
( αυτο με το πως οδηγούν οι άντρες κ πως οι γυναίκες δεν το σχολιάζω γιατι τουλάχιστον απο μένα δεν τίθεται ΠΟΤΕ θέμα γένους . Μόνο θέμα ικανότητας του καθε οδηγού )
 

hera

Member
Μηνύματα
132
Likes
28
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική..
Edit: Το σημαντικότερο νομίζω στην όλη υπόθεση, είναι αν τους συμφέρει οικονομικά.
Πέρα του οικονομικού, νομίζω ότι η ευκολία που δίνει ο περίπατος να χωθείς μέσα σε ένα σοκάκι, να πας μέσα σε ένα στενό και να γυρίσεις τελικά να μπεις σε κάποιο από τα elevadores ή στο τραμ και να βγεις κάπου αλλού επειδή έτσι σου ήρθε, είναι ακριβώς και η μαγεία του ταξιδιού.
Και προσωπική μου άποψη ότι η Λισαβόνα είναι τέτοια πόλη. Θα μου πειτε ότι το μηχανάκι δεν είναι αυτοκίνητο και ότι το παρκάρεις εύκολα και πας τη βόλτα σου όπου θες, αλλά ας μην κοροιδευόμαστε, ποιος έχει μεταφορικό όχημα και δεν το χρησιμοποιεί υπερ του δέοντος, επειδή βαρέθηκε απλά να περπατήσει;
Τέλος πάντων, ότι και να επιλέξετε, να περάσετε τέλεια, να προσέχετε στο δρόμο (και σαν πεζοί και σαν οδηγοί) και μην αμελήσετε να "περπατήσετε" όλη την πόλη, είτε βρέχει είτε οχι. Είναι όμορφη, είναι γλυκά μελαγχολική και αποπνέει μια αύρα μεσαιωνική.
Ααααα και πιείτε και μια sagres και για μένα ;)
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.219
Μηνύματα
884.006
Μέλη
38.908
Νεότερο μέλος
Apostolos88

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom