Κούβα Εντυπώσεις από Κούβα

ΑΚΗΣ

Member
Μηνύματα
6
Likes
26
Προσυπογράφω! Μείναμε 6 νύχτες στο Casa Grecia τον Γενάρη - Φλεβάρη του 23 και ήταν απλώς υπέροχα. Επίσης το Vedado έγινε η αγαπημένη μου περιοχή στην Αβάνα. Ανυπομονώ να επιστρέψω το συντομότερο.. Σνιφ.
Υ. Γ: Στη Μάρτα στέλνω κανένα μήνυμα που και που, από τους πιο γλυκός ανθρώπους που έχω γνωρίσει.
[/QUΠραγματικά εξαιρετικό πλάσμα!
 

Yorgos

Member
Μηνύματα
9.666
Likes
50.513
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Υπερ-ευχαριστουμε τους από πάνω, είμαστε θα υποχρεωμένοι, όλη η ομάδα. Να πω ότι από δω και πέρα νοικιαζουμε και σιμ (και ίσως από Φλεβάρη έχουμε και wifi, αμην).
 
Last edited by a moderator:

Nikolas26

Member
Μηνύματα
5
Likes
13
Καλησπέρα παιδιά!
Έχει ένα μήνα που επιστρέψαμε απο το ταξίδι μας στην Κούβα και ακόμη δεν έχει ησυχάσει η σκέψη μας από αυτή την ταξιδάρα. Έχει αναφερθεί πολλές φορές στο φόρουμ αλλά δεν μπορώ να μην κάνω και εγώ αυτή την επισήμανση. Γιώργο, σε υπερευχαριστούμε για όλες τις χρήσιμες πληροφορίες που μοιράζεσαι μαζί μας. Η επιλογή του σπιτιού σου για την διαμονή μας στην Αβάνα ήταν ότι καλύτερο. 2 εβδομάδες στο νησί χρειάστηκε να αλλάξουμε πολλά σπίτια αλλά το Casa Grecia ήταν μακράν το καλύτερο. Το πιο καλοδιατηρημένο , καθαρό και γουστόζικο σπίτι. Λατρέψαμε την τοποθεσία και η πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα μας βόλεψε με τον μικρό. Η Μάρτα , πάντα χαμογελαστή και πρόθυμη να μας βοηθήσει σε ότι χρειαστήκαμε, έχεις αφήσει έναν εξαιρετικό άνθρωπο στο "πόδι" σου όταν λείπεις! Ξέρω θα μπορούσαμε να στα πούμε μέσω μηνύματος και να αποφύγεις τα "φώτα της δημοσιότητας" αλλά πιστεύουμε ότι οι σοβαρές προσπάθειες και η καλή δουλειά πρέπει να αναδεικνύονται! Ευχόμαστε να καταφέρουμε να επιστρέψουμε σύντομα!
 

Yorgos

Member
Μηνύματα
9.666
Likes
50.513
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Ευχαριστούμε πολύ.
 
Last edited by a moderator:

Katerina p

Member
Μηνύματα
31
Likes
11
Έχω περίπου δύο βδομάδες που γύρισα από Κούβα, πρώτα από όλα θέλω να πω ένα τεραααστιοοο ευχαριστώ στον Γιώργο που μας βοήθησε τόσο ποολύ και όσο ήμασταν εδώ αλλά και άλλο τόσο όσο ήμασταν στην Κούβα ήταν πολύτιμη η βοήθεια του. Η Κούβα είναι υπέροχη χώρα ασφαλεσταστη για τους τουρίστες εμείς την γυρίσαμε όλοι από πάνω μέχρι κάτω και δεν φοβήθηκαμε ούτε μια στιγμή πουθενά, υπάρχουν φυσικά άνθρωποι που σου ζητάνε πράγματα στον δρόμο αλλά δεν είναι επίμονοι όπως και αυτοί που θα προσπαθήσουν να σε κοροϊδέψουν για να πάρουν παραπάνω χρήματα, μεγάλη προσοχή στα ταξί πάντα να κανονίζετε την τιμή πριν μπείτε και πάντα μα πάντα να τους κάνετε παζάρια (εννοείται οι περισσότερες πληρωμές σε πέσος). Είχαμε κ εμείς μεγάλο θέμα με το ρεύμα σε όλες της περιοχές αλλά το μεγαλύτερο ήταν στο βινιαλες είχαμε ρεύμα περίπου 4ωρες την μέρα με αποτέλεσμα να μην έχουμε ούτε ίντερνετ και να μην μπορούμε να κλείσουμε το επόμενο σπίτι μας ή την βιαζουλ.μια πολύ καλή ιδέα είναι να κατεβάσετε τους χάρτες για να τους χρησιμοποιείται χωρίς ίντερνετ και αυτό που έσωσε εμάς που δεν ξέρουμε ισπανικά γιατί δεν μιλανε όλοι αγγλικά είχαμε κατεβάσει translate που δεν χρειάζεται να έχεις ίντερνετ για να δουλέψει. Μεγάλη προσοχή στα παγάκια να τα κοιτάτε πάντα και αν δεν είναι εργοστασιακα να τα βγάζετε πάρτε μαζι σας και κάνα imodium, επίσης αντιλιακα καπέλα κλπ και όχι πολύ καλά ρούχα η ψιλα παπούτσια,στα περισσότερα μέρη θα χρειαστείτε μετατροπέα για της πρίζες επίσης πολύ σημαντικό χαρτομάντιλα, μωρόμαντίλα και αντισηπτικό.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.192
Μηνύματα
883.471
Μέλη
38.898
Νεότερο μέλος
χρυσανθη

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom