Γενικά Εντυπώσεις από αεροπορικές εταιρείες

Vicky.Pireus

Member
Μηνύματα
12
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
Φλωρεντια
Ταξίδι-Όνειρο
Μπόρα - Μπόρα
Καλησπέρα και από μένα! Στις 13 Ιανουαρίου θα ταξιδέψω με Quatar Airways για Μπαλί. Είναι καλή εταιρία? Νομίζω πως τα έχω κάνει όλα ανάποδα σ' αυτο το ταξίδι ... αλλά δεν πτοούμε με τίποτα!
 

ΕΡΣΗ

Member
Μηνύματα
6.454
Likes
2.531
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Η Qatar είναι μια χαρά εταιρεία, δεν έχεις κάνει τίποτε λάθος ως προς αυτόν τον τομέα! Καλά να περάσεις και να μας πεις τα νέα σου όταν γυρίσεις.
 

thanosth

Member
Μηνύματα
3.386
Likes
6.951
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
Δεν τους εχουν δωσει καποιο δωματιο ξενοδοχειου ακομα, και οταν η γυναικα μου εκλεισε με...
Ολυμπιακη απο εκει για Αθηνα της ειπαν απο την IBERIA οτι αν κανει κατι τετοιο τοτε οι ηδη χαμενες βαλιτσες, αν βρεθουν θα τις καταστρεψουν, αρα χανει και την σημερινη πτηση με Ολυμπιακη
και ειναι απο οτι της ειπαν στην λιστα να πεταξει στην Αθηνα με IBERIA μεσα στις επομενες 3 μερες!!!
Με αφορμή το παραπάνω συμβάν (βλ. http://www.travelstories.gr/%F4%E1%...%F4%E1%EE%E9%E4%E9%FE%F4%E5%F2.html#post43589) που αν ειναι αληθινο ετσι οπως περιγράφεται, δημιουργει πολυ ασχημη εικόνα για τον ισπανικο αερομεταφορέα, ηθελα να εκφρασω την εξης απορία:

τι γινεται με τις αποσκευές ενος ταξιδιωτη, αν οπως στο παραδειγμα η επομενη πτηση με την εταιρια της οποιας δεν εγινε τελικα ειναι σε 3 μερες και ο πελάτης κλεινει με αλλη εταιρία την επομενη μερα η ακομη κ την ιδια;
Εχει δικαιωμα η 1η εταιρια να συμπεριφέρεται ετσι οπως συμπεριφερεται στην παραπανω περιπτωση;
 

vilma

Member
Μηνύματα
6
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
Ντουμπαι
Ταξίδι-Όνειρο
Μπορα-Μπορα
Πεταξαμε με Qatar περσι για Ντουμπαι.Μειναμε παρα πολυ ευχαριστημενοι,ειδικα τα παιδια που ειχανε ο καφενας ατομικη οθονη με πλει στεισιον,παιδικα που εδω δεν ειχανε βγει στο σινεμα.Αεροπλανα καινουρια,σερβις τελειο.Καλο ταξιδι!Εχω παει Μπαλι θα περασεις τελεια!!!
 

ELGEO2

Member
Μηνύματα
732
Likes
693
Επόμενο Ταξίδι
ΠΕΡΟΥ
Ταξίδι-Όνειρο
πέρασμα καρακορουμ
ακουω καλα λογια απο ολους για την καταρ......στις 26 ιανουαριου ταξιδευω με καταρ και ελπιζω να εχω και εγω την ιδια εντυπωση.....επισης θα πω εγω καλα λογια για την royal jordan...ταξιδεψα τον μαιο και εμεινα πολυ ευχαριστημενος.
 

NTINA

Member
Μηνύματα
820
Likes
146
Επόμενο Ταξίδι
Άγραφα
Ταξίδι-Όνειρο
Γουατεμάλα
Τη Βίκυ σίγουρα δεν την πρόλαβα,αφού μάλλον αυτή τη στιγμή ταξιδεύει.
Αλλά ποιος ξέρει ίσως έχει πρόσβαση στο site κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Λοιπόν γι αυτούς που πρόκειται να ταξιδέψουν με Qatar ,να μην χάσουν με τίποτα
μια βόλτα στην παλιά πόλη της Ντόχα,αξίζει έστω και για λίγο.
ELGEO2 σκέψου το,δεν έχεις να χάσεις τίποτα.Η παραμονή στο αεροδρόμιο δεν έχει να σου προσφέρει απολύτως τίποτα.
 

ELGEO2

Member
Μηνύματα
732
Likes
693
Επόμενο Ταξίδι
ΠΕΡΟΥ
Ταξίδι-Όνειρο
πέρασμα καρακορουμ
σε ευχαριστω ντινα για την προταση ....ομως εχω αμεσες ανταποκρισεις στην ντοχα.
να ειμαστε καλα και ελπιζω μια αλλη φορα ...........
 
Μηνύματα
786
Likes
634
Επόμενο Ταξίδι
Κάπου μακριά
Ταξίδι-Όνειρο
Λος Ρόκες
Ξαναρχίζω το θέμα από εκεί που το άφησα, ως προς την Αλιτάλια. Για όσους δεν θυμούνται αναφερόμουν στο άγχος μου για πτήσεις της Αλιτάλια Αθήνα-Λος Άντζελες.

Τελικά, την Αλιτάλια φοβόμουν, η Aegean μου την έκανε!
Κυριακή πρωί, πτήση από Κέρκυρα για Αθήνα. Νωρίς νωρίς, ώστε να έχω χρόνο μια ολόκληρη μέρα μέχρι την Δευτέρα πρωί να πάρω την Αλιτάλια για το μακρύ ταξίδι.
Check in κανονικά, αναμονή, χαιρετούρες κλπ και νάτην η ανακοίνωση. Για λόγους καιρικών συνθηκών, η πτήση για την Αθήνα ακυρώνεται!
Καλή αρχή λέω... Για να δούμε πως θα μας βολέψουν τώρα. (Παρεπιπτόντως, μία ώρα πιο πριν η Ολυμπιακή -ναι, αυτή που όλοι βρίζουμε- είχε προσγειωθεί και ξαναφύγει κανονικά!). Μισή ώρα αναμονή για να διαπιστώσουμε ότι η βραδυνή πτήση είχε ήδη γεμίσει και φυσικά ουδεμία πρόθεση υπήρχε από την εταιρεία για εξυπηρέτησή μας με μεγαλύτερο αεροσκάφος -λέω τώρα- ή με έκτακτη πτήση -μα τί λέω τώρα-.
Τα δύσκολα λοιπόν αρχίζουν...
 
Μηνύματα
786
Likes
634
Επόμενο Ταξίδι
Κάπου μακριά
Ταξίδι-Όνειρο
Λος Ρόκες
Στροφή λοιπόν προς την Ολυμπιακή. (κάτι λέει η λαική ρήση περί φτυσίματος αλλά μάλλον δεν είναι πρέπον να το αναφέρω εδώ). Τζίφος, η πτήση της ήδη έχει γεμίσει.
Ωχ. Τώρα μάλιστα. Η λύση? Αυτοκίνητο. Και ποιός θα πληρώσει πάρκιγκ στον Ελ.Βενιζέλο για 24 μέρες? Κατόπιν ωρίμου σκέψεως, προβληματισμού, καντηλιών και προϋπολογισμού, αποφασίζουμε να νοικιάσουμε αμάξι one way για το αεροδρόμιο.
Και να λοιπόν, ιδανικό ξεκίνημα μεγαλόπνοου ταξιδιού: οδήγηση μέχρι το βράδυ, έξτρα έξοδα και τα νεύρα παρτάλια.
 
Μηνύματα
786
Likes
634
Επόμενο Ταξίδι
Κάπου μακριά
Ταξίδι-Όνειρο
Λος Ρόκες
Πρωί πρωί λοιπόν, στην ώρα μας, στον Βενιζέλο, στο check in της Αλιτάλια για να ακούσουμε τα καθέκαστα. Περιτό να αναφέρω το καρδιοκτύπι για το τί πρόκειται να μας συμβεί, μετά την ψυχολογική προετοιμασία τόσων και τόσων μηνών και τα δυσοίωνα μηνύματα στην ατμόσφαιρα.
Check in κανονικό (!!!!), οι αποσκευές για Los Angeles κανονικά (!!!!), επιβίβαση κανονικά (!!!!) και ώ του θαύματος αναχώρηση στην ώρα μας (!!!! ΚΑΝΟΝΙΚΑ !!!!)
 
Μηνύματα
786
Likes
634
Επόμενο Ταξίδι
Κάπου μακριά
Ταξίδι-Όνειρο
Λος Ρόκες
Συνεχίζονται τα κανονικά...
Άφιξη στην Ρώμη στην ώρα μας, και το θαύμα συνεχίζεται. Αναχώρηση για Νέα Υόρκη (Newark) τί άλλο? Κανονικά. Too good to be true, δεν μπορεί... δεν μπορεί...
Άφιξη στην Νέα Υόρκη. Ουρές στα διαβατήρια, καθυστερήσεις και... πάει η ανταπόκριση της Continental για Λος Άντζελες. Έφυγε.
Κανένα όμως πρόβλημα. Η Αλιτάλια (ναί, η Αλιτάλια!) μας είχε ήδη κλείσει θέση με American Airlines για επόμενη πτήση. Αλλά, (τί νομίζατε, δεν θα έχει αλλά?) μέσα σε 45 λεπτά, θα έπρεπε να παραλάβουμε τις αποσκευές από το τέρμιναλ των αφίξεων και να τις πάμε μόνοι στο τέρμιναλ εξωτερικού. Τί να γίνει, θα το κάνουμε και αυτό. Τρενάκι, αλλαγή τέρμιναλ και νάσου οι φιλόδοξοι Έλληνες στο desk της American Airlines (μαζί με χιλιάδες αμερικάνους που ταξίδεύαν λόγω περιόδου εορτών), να κάνουν check in. Αμ δε! Η κράτηση ναί μεν είχε γίνει από την Αλιτάλια, voucher όμως δεν μας είχαν δώσει! Επιστροφή λοιπόν στο αρχικό τέρμιναλ (τρενάκι, κυλιόμενες κλπ) για να πάρουμε το πολυπόθητο voucher. Εδώ, είναι που αρχίζουν να ανεβαίνουν οι στροφές, καθότι μέναν μόνο 30 λεπτά. Τα γραφεία της Αλιτάλια μόλις είχαν κλείσει!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.332
Μηνύματα
888.620
Μέλη
38.999
Νεότερο μέλος
MARGI HPC

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom