Επιβραβεύσεις booking.com

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Το οποίο πως λειτουργεί?
Με αποτελεσμα να μην είναι πραγματική η έκπτωση γιατί ερχόταν μία η άλλη. Οπότε θα σου έλεγα οτι σε ενδιαφέρει, τσεκαρε πρώτα τιμή εκτός λινκ και μετα μπες να συγκρινεις.
Σε κράτηση πάντως που έκανα προ ολίγων ημερών μέσω του συγκεκριμένου Link πήρα έκπτωση 10% εκ των προτέρων (δε ξέρω αν θα δοθεί και κάτι ακόμη), οπότε όποιος κλείσεις ας το έχει υπόψιν του ότι μπορεί να συμβεί.
Εννοείται πως τσεκάρουμε και την αντίστοιχη τιμή στην εφαρμογή του κινητού, συχνά πυκνά είναι διαφορετική προς τα κάτω.

tatooine

Member
Σε κράτηση πάντως που έκανα προ ολίγων ημερών μέσω του συγκεκριμένου Link πήρα έκπτωση 10% εκ των προτέρων (δε ξέρω αν θα δοθεί και κάτι ακόμη), οπότε όποιος κλείσεις ας το έχει υπόψιν του ότι μπορεί να συμβεί.
Εννοείται πως τσεκάρουμε και την αντίστοιχη τιμή στην εφαρμογή του κινητού, συχνά πυκνά είναι διαφορετική προς τα κάτω.
Αυτό θέλει έλεγχο ειδικά αν είσαι τζινιους.
Σε πολλές περιπτώσεις δεν βγάζει έκπτωση η οποία (όπως είπες) είναι άμεση.
Θέλει κοίταγμα και στην απλή σελίδα μπουκινγ χωρίς σπόνσορες.
Τα αλλά δυο λινκ είναι πλέον άχρηστα εκτός και αν τα ξαναδώσουν σε δεύτερο χρόνο.

To https://www.visa.co.th/en_TH/visa-offers-and-perks/bookingcom/146340
απ΄ότι βλέπω δεν δίνει 10ο/ο όπως το προηγούμενο, με το οποίο έχω κάνει 6 κρατήσεις με επιβράβευση την πρώτη με τη έδωσε 62 ημέρες αργότερα. Πάντοτε βλέπουμε τι μας συμφέρει site, app, google.
Δεν δουλεύει ούτε αυτό.

Last edited:

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Αυτό θέλει έλεγχο ειδικά αν είσαι τζινιους.
Σε πολλές περιπτώσεις δεν βγάζει έκπτωση η οποία (όπως είπες) είναι άμεση.
Θέλει κοίταγμα και στην απλή σελίδα μπουκινγ χωρίς σπόνσορες.
Τετραπλό κοίταγμα θέλει, έχουμε μπλέξει... :haha:
Αρχικά στην σελίδα της booking έχοντας κάνει Login. Κατόπιν μέσω του link, σίγουρα της εφαρμογής του τηλεφώνου και τέλος στη σελίδα παραπομπής της Aegean, όπου σε περίπτωση που έχει ίδια τιμή συμφέρει γιατί κερδίζεις μίλια επιβράβευσης.

connosp

Member
Τι να πω έχουμε έχουμε γίνει "κυνηγοί προσφορών" πάντως σε εμένα εκκρεμούν 5 επιβραβεύσεις από το "αυστραλιανό"

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Εγώ πάντως αν και φανατική της Booking, από την οποία κάνω πάντα όλες μου τις κρατήσεις, χθες διαπίστωσα με έκπληξη κάτι που δεν μου άρεσε και δεν ξέρω εάν ισχύει γενικά...
Ψάχνοντας ένα ξενοδοχείο με πρωινό στη Ρόδο για επίσκεψη μετά από 10 μέρες διαπίστωσα ότι δεν μου εμφάνιζε η εφαρμογή κάποια ξενοδοχεία 4* τα οποία τα βρήκα τυχαία κάνοντας σύγκριση τιμών από trivago για την περίοδο που έψαχνα. Εκεί λοιπόν διαπίστωσα ότι τα συγκεκριμένα ξενοδοχεία ναι μεν μπορούσα να τα κλείσω και μέσω booking αλλά τα πουλούσαν πιο φθηνά η agoda και μια άλλη σελίδα www.stayforlong.com/ την οποία δεν γνωρίζω και φοβήθηκα να κλείσω μέσω αυτής.
Η Booking προσέφερε βέβαια την δωρεάν μεταφορά με ταξί από το αεροδρόμιο που κοστίζει περίπου 36 € οπότε ερχόταν ίδια τιμή με την agoda για το ένα ξενοδοχείο.
Σε κάποια ξενοδοχεία όμως η προαναφερόμενη σελίδα είχε πολύ καλύτερες τιμές και πρόσφερε εκπτώσεις 40%. Εχει κανείς εικόνα εάν είναι αξιόπιστη;
Τελικά το ξενοδοχείο που ήθελα το έκλεισα απευθείας από την δική του σελίδα γιατί η τιμή ήταν χαμηλότερη από παντού ακόμη και με το επιπλέον κόστος της μεταφοράς από το αεροδρόμιο.
Διαπίστωσα λοιπόν ότι πρέπει να ψάχνω καλύτερα...

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Τετραπλό κοίταγμα θέλει, έχουμε μπλέξει... :haha:
Αρχικά στην σελίδα της booking έχοντας κάνει Login. Κατόπιν μέσω του link, σίγουρα της εφαρμογής του τηλεφώνου και τέλος στη σελίδα παραπομπής της Aegean, όπου σε περίπτωση που έχει ίδια τιμή συμφέρει γιατί κερδίζεις μίλια επιβράβευσης.
Εμένα πάντως η booking μου πουλάει κάποιες φορές το ίδιο κατάλυμα πιο ακριβά από την κόρη μου (genius 1) και την αδερφή μου (genius 2)!!! Μου αρέσει που τους λέω ότι είμαι genius 3 και έχω καλύτερες τιμές... ;) Πρόσφατα μάλιστα για ένα κατάλυμα στην Μπρατισλάβα η αδερφή μου έπαιρνε μεγάλη διαφορά στην τιμή!!
Και έχω δοκιμάσει και τα κόλπα με την ανώνημη περιήγηση από άλλο browser μετά από διαγραφή ιστορικού παντού.

maria91

Member
Τι να πω έχουμε έχουμε γίνει "κυνηγοί προσφορών" πάντως σε εμένα εκκρεμούν 5 επιβραβεύσεις από το "αυστραλιανό"
Α δεν ειμαι η μονη ε???και μενα εκκρεμουν 3 και αναρωτιομουν το γιατι...λες να παιζει οτι ειναι απ αυτο το προμο???και βαριεμαι να μιλαω κ με την εξυπηρετηση πλεον γιατι δε βγαζω ποτε ακρη μαζι τους....

connosp

Member
Α δεν ειμαι η μονη ε???και μενα εκκρεμουν 3 και αναρωτιομουν το γιατι...λες να παιζει οτι ειναι απ αυτο το προμο???και βαριεμαι να μιλαω κ με την εξυπηρετηση πλεον γιατι δε βγαζω ποτε ακρη μαζι τους....
Μπα, έπεσε "σύρμα" ότι έγιναν πολλές κρατήσεις από το Ελλάδα και σταμάτησαν την προσφορά...Προσωπικά πρόλαβα και έκανα αρκετές γύρω στις 7-8.

pepakos

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αργεντινή 🇦🇷
Και εμένα εκκρεμούν 4 από το "αυστραλιανό".
Η πιο παλιά μάλιστα από 21 Μαρτίου .. κοντεύουν 2 μήνες.
Στους όρους βέβαια γράφει " Θα την λάβετε από Booking.com 64 μέρες ή περισσότερες μετά το check-out. "
Δεν αφήνει δηλαδή περιθώριο για νωρίτερα από τις 64 μέρες αν καταλαβαίνω σωστά.
Για να δούμε.

tatooine

Member
Και εμένα εκκρεμούν 4 από το "αυστραλιανό".
Η πιο παλιά μάλιστα από 21 Μαρτίου .. κοντεύουν 2 μήνες.
Στους όρους βέβαια γράφει " Θα την λάβετε από Booking.com 64 μέρες ή περισσότερες μετά το check-out. "
Δεν αφήνει δηλαδή περιθώριο για νωρίτερα από τις 64 μέρες αν καταλαβαίνω σωστά.
Για να δούμε.
Εχω πάρει επιβραβεύσεις από δυο εβδομάδες μέχρι και σχεδόν 3 μήνες. Αναμονή λοιπόν.

maria91

Member
Μπα, έπεσε "σύρμα" ότι έγιναν πολλές κρατήσεις από το Ελλάδα και σταμάτησαν την προσφορά...Προσωπικά πρόλαβα και έκανα αρκετές γύρω στις 7-8.
Οι επιβραβευσεις μου αργουν,οσες κρατησεις ηταν να κανω για φετος ως το καλοκαιρι,προλαβα και τις εκανα οσο λειτουργουσε το λινκ

tatooine

Member
Εμένα πάντως η booking μου πουλάει κάποιες φορές το ίδιο κατάλυμα πιο ακριβά από την κόρη μου (genius 1) και την αδερφή μου (genius 2)!!! Μου αρέσει που τους λέω ότι είμαι genius 3 και έχω καλύτερες τιμές... ;) Πρόσφατα μάλιστα για ένα κατάλυμα στην Μπρατισλάβα η αδερφή μου έπαιρνε μεγάλη διαφορά στην τιμή!!
Και έχω δοκιμάσει και τα κόλπα με την ανώνημη περιήγηση από άλλο browser μετά από διαγραφή ιστορικού παντού.
Προσωπικά μου δίνει πλέον σχεδόν πάντα αναβαθμίσεις η δωρεάν πρωινό και πάρκινγκ σε μια κράτηση. Θέλει πάντα ψάξιμο. Και όπως πρόπεμπε ο ψιλός ψάξιμο σε όλα τα μέρη.

Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.040
Μέλη
39.755
Νεότερο μέλος
Sophie P

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα