Επιβραβεύσεις booking.com

Στάθης

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ισλανδία
Καλημέρα!
Το booking αποφάσισε να μου στείλει μετά απο 2-3 χρονια κωδικό τωρα που δεν τον χρειάζομαι. Σε κανα μηνα που θα θέλω να κλείσω ομως δωμάτιο θα ζητιανεύω εδώ :bleh:

Όπως και να έχει, αφού η Μαρία βρήκε τον έδωσα στον πρώτο που μου τον ζήτησε. Μακάρι να είχα κ άλλους να έδινα σε όλους!

Michalis_K

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Βιετνάμ, Καμπότζη
Eπειδή για πρώτη φορά χρησιμοποιώ κωδικό τρίτου, μπορείτε να μου πείτε σε ποιό πεδίο τον χρησιμοποιήτε γιατί έχω φτάσει ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση και δεν βλέπω κάτι

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Eπειδή για πρώτη φορά χρησιμοποιώ κωδικό τρίτου, μπορείτε να μου πείτε σε ποιό πεδίο τον χρησιμοποιήτε γιατί έχω φτάσει ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση και δεν βλέπω κάτι
Στο τελευταίο βήμα, εκεί που βγαίνει κ το πεδίο για την πληρωμή. Γράφει "Προσθέστε κωδικό προσφοράς", κάτω απ τους τρόπους πληρωμής και πάνω από τους όρους κράτησης.

Σε αυτό το σημείο ας θυμίσω ότι χρειάζομαι έναν κωδικό παρακαλώ, αν περισσεύει σε κάποιον :lol:

adiaforos

Member
Στο τελευταίο βήμα, πριν την πληρωμή. Επειδή κολλάει καμιά φορά, πατάς πληρωμή τώρα και μετά πάλι πληρωμή στις ταδε ή αντίστροφα και εμφανίζεται. Το πεδίο δεν βγαίνει όταν κλείνεις μέσω τρίτου (Visa, Aegean κλπ)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.300
Μέλη
39.976
Νεότερο μέλος
nikoslia1

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom