• Χριστουγεννιάτικος Ρετρό Διαγωνισμός 2007-2009 !

Επιβραβεύσεις booking.com

stafos30

Member
Και του χρόνου, χρόνια πολλά!!!
Ρε παιδιά ερώτηση. Τοσα χρόνια στην booking και με κρατήσεις ανά τακτικά διαστήματα, ποτέ δεν έχω λάβει έστω έναν κωδικό. Γιατί άραγε;

giota235

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puglia, Dubrovnik
Ταξίδι-Όνειρο
Μάτσου Πίτσου, Αργεντινή
Και του χρόνου, χρόνια πολλά!!!
Ρε παιδιά ερώτηση. Τοσα χρόνια στην booking και με κρατήσεις ανά τακτικά διαστήματα, ποτέ δεν έχω λάβει έστω έναν κωδικό. Γιατί άραγε;
Χρόνια πολλά! Παρομοίως και εχω την ίδια ακριβώς απορία

steisy

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΝΑΠΟΛΗ
Ταξίδι-Όνειρο
ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ-ΝΕΑ ΖΗΛΑΝΔΙΑ
Καλησπέρα σας!
Έχω κωδικό που λήγει 20/12. Δείτε αν δουλεύει. Δε θα τον χρειαστώ!
Z54H9RTUS1
Καλησπέρα και χρόνια πολλά! Τον κωδικό αυτόν δεν το χρησιμοποίησα κ δεν ξέρω γιατί φαινόταν ότι έχει χρησιμοποιηθεί. Στεναχωρήθηκα που “πήγε» άδικα….
Οπότε σήμερα που έλαβα άλλον, σας τον δίνω γιατί πάλι είναι νωρίς για εμένα να προγραμματίσω το επόμενο μου ταξίδι!
8MEV6GY3KS
Απλά όποιος τον «χαρεί» ας μου πει ότι «δούλεψε»! Λήγει ΑΥΡΙΟ!!

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Ξέρει κάποιος αν αυτούς τους κωδικούς μπροουμε να τους χρησιμοποιούμε και σε κρατήσεις πτήσεων ή είναι μόνο για διαμονή?

Billouk

Member
Ξέρει κάποιος αν αυτούς τους κωδικούς μπροουμε να τους χρησιμοποιούμε και σε κρατήσεις πτήσεων ή είναι μόνο για διαμονή?
Νομίζω ότι το ποσό πιστώνεται στο πορτοφόλι 2 βδομάδες μετά το check out της διαμονής.

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Νομίζω ότι το ποσό πιστώνεται στο πορτοφόλι 2 βδομάδες μετά το check out της διαμονής.
Αναδιατυπώνω την ερώτηση! Εννοούσα αν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τον κωδικό σε πτήση ώστε να μπει το αντίστοιχο ποσό έκπτωσης μελλοντικά στο πορτοφόλι μας.
(Όχι αν μπορώ να εξαργυρώσω το ποσό του προτοφολιού για να κλείσω πτήση. Αυτό ξέρω ότι γινεται).

connosp

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παντού!!!!
Αναδιατυπώνω την ερώτηση! Εννοούσα αν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τον κωδικό σε πτήση ώστε να μπει το αντίστοιχο ποσό έκπτωσης μελλοντικά στο πορτοφόλι μας.
(Όχι αν μπορώ να εξαργυρώσω το ποσό του προτοφολιού για να κλείσω πτήση. Αυτό ξέρω ότι γινεται).
Πάρε τηλ στην Booking.

adiaforos

Member
Όχι. Για πτήσεις δίνει διαφορετικούς κωδικούς που έχουν άμεση έκπτωση. Είναι άλλη υπηρεσία τα αεροπορικά εισιτήρια, παρέχεται από διαφορετικό πράκτορα.

Billouk

Member
Σε αυτό απάντησα... Γίνεται έλεγχος όταν ολοκληρώνεται η διαμονή. Αφορά μόνο κρατήσεις σε καταλύματα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.333
Μέλη
39.988
Νεότερο μέλος
guru

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom