• Χριστουγεννιάτικος Ρετρό Διαγωνισμός 2007-2009 !

Επιβραβεύσεις booking.com

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Στην περίπτωση που ακυρώσουμε πρόσφατη κράτηση που κάναμε με χρήση του κουπονιού της επιστροφής 10% και το κουπόνι ισχύει ακόμη μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε πάλι σε νέα κράτηση ή όχι;
Εμφανίζεται δηλαδή πάλι ως ενεργό στην εφαρμογή;

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Στην περίπτωση που ακυρώσουμε πρόσφατη κράτηση που κάναμε με χρήση του κουπονιού της επιστροφής 10% και το κουπόνι ισχύει ακόμη μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε πάλι σε νέα κράτηση ή όχι;
Επιβραβεύσεις booking.com

connosp

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παντού!!!!
Ναι, μέχρι την λήξη του, τσεκαρισμενο.

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Ναι, μέχρι την λήξη του, τσεκαρισμενο.
Σε ευχαριστώ πολύ! Μόλις το χρησιμοποίησα ξανά αφού ακύρωσα πρώτα την χθεσινή μου κράτηση.
Μου ήρθε και από την booking το σχετικό email που επιβεβαιώνει ότι "Εκκρεμεί μια νέα επιβράβευση".

Πήρα και δωρεάν ταξί από την booking για την μεταφορά μου από το αεροδρόμιο CDG και όλα καλά!!:clap::xalara:

Σε ευχαριστώ πολύ!

Επιβεβαιώνω ότι για άλλη μια φορά μόλις με είδαν ότι ψάχνω κατάλυμμα μου έστειλαν εκπτωτικό κωδικό αλλά με διάρκεια μόνο 3 μέρες. Είμαι από τα αγαπημένα παιδιά της booking για άγνωστο λόγο!!! :cool:;)

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Επιβεβαιώνω ότι για άλλη μια φορά μόλις με είδαν ότι ψάχνω κατάλυμμα μου έστειλαν εκπτωτικό κωδικό αλλά με διάρκεια μόνο 3 μέρες. Είμαι από τα αγαπημένα παιδιά της booking για άγνωστο λόγο!!! :cool:;)
Πάντα τέτοια! 👍

Σε μένα οι κωδικοί έρχονται μετά το πέρας ενός ταξιδιού, όταν είμαι τελείως ανοργάνωτη και δεν μπορώ να τους χρησιμοποιήσω...🥴 Πάλι καλά μπορώ να τους δώσω και δεν πάνε χαμένοι! Και μετά "ζητιανεύω"...

Giotap17455

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλική Πολυνησία
Καλημέρα, αν κάποιος έχει κάποιο κωδικό που δε χρειάζεται θα ήμουν υπόχρεη. Ευχαριστώ! Καλά μας ταξίδια!

afrodite39

Member
Καλησπέρα
κάποιος περισσευούμενος κωδικός
Αν υπάρχει διαθέσιμος …..
ευχαριστώ εκ των προτέρων

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.360