Ρουμανία Ερωτήσεις Ρουμανία

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Καλησπέρα στην παρέα. Εκλεισα 5νθημερο ταξίδι για μέσα Σεπτεμβρίου για Ρουμανία. Σκέφτομαι να νοικιάσω αμάξι με την Duo Rent Car για την οποία θα ήθελα άποψη αν εχει συνεργαστεί κάποιος. Τα πεντε βράδια λέω να τα μοιράσω σε Μπρασόβ ή Σιγκισοάρα, Κλουζ, Σιμπίου (ίσως 2 διανυκτερεύσεις εδώ) και μία Βουκουρέστι στην επιστροφή. Θα ήθελα τη γνώμη σας αναφορικά με τη μοιρασιά των διανυκτερεύσων καθώς επίσης και για μέρη για φαγητό. Τα αξιοθέατα τα έχετε υπεραναλύσει μέσα στο φόρουμ οπότε έχω συλλέξει υλικό. Ευχαριστώ!
Εάν έχεις 5 διανυκτερεύσεις και φτάνεις πρωί τότε βάλε 2 διανυκτερεύσεις στο Brasov για να δεις την 1η μέρα την Sinaia και το κάστρο Pelles, εφόσον φτασεις εκεί πριν τις 3 μμ γιατί νομίζω κλείνει στις 5 μμ.
Την επόμενη μέρα θα δεις το κάστρο Bran και το Brasov.
Την 3η μέρα θα αναχωρίσεις για καμιά οχυρωμένη εκκλησία και Sibiu από εκεί θα δεις την Σιγκισοάρα ή θα βάλεις και εκεί μια διανυκτέρευση. Εγώ έβαλα 1 και 1.
Για πιο πάνω πόλεις θέλεις παραπάνω μέρες εκτός εάν έχεις δει το Βουκουρέστι, που θεωρώ ότι θέλει 2 μέρες για να δεις τα βασικά και να περπατήσεις έστω λίγο στα 2 υπέροχα πάρκα του.
Κάποιοι θεωρούν ότι είδαν το Βουκουρέστι διασχίζοντας τον πεζόδρομο του σε 3 ώρες...

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.116
Μέλη
39.872
Νεότερο μέλος
katrints

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom