Ρουμανία Ερωτήσεις Ρουμανία

dimistr

Member
Θα πάμε Βουκουρέστι 17 με 22... Με 2 παιδιά 10 κ 12 ετών... Θέλω να πάμε στα κάστρα στο αλατορυχειο και στα θερμά λουτρά.. φτάνουμε βράδυ Παρασκευής κ γυρνάμε μεσημέρι Τετάρτης... Αρχικά σκέφτηκα πλάνο με αμάξι... για 2 ημέρες Βουκουρέστι και 2 Πλοιεστι που είναι σχετικά κεντρικά κ δεν θα χάσουμε χρόνο στις μετακινήσεις..μήπως είναι καλή ιδέα κ οι οργανωμένες εκδρομές τύπου get your guide????

ccharitos

Member
Θα πάμε Βουκουρέστι 17 με 22... Με 2 παιδιά 10 κ 12 ετών... Θέλω να πάμε στα κάστρα στο αλατορυχειο και στα θερμά λουτρά.. φτάνουμε βράδυ Παρασκευής κ γυρνάμε μεσημέρι Τετάρτης... Αρχικά σκέφτηκα πλάνο με αμάξι... για 2 ημέρες Βουκουρέστι και 2 Πλοιεστι που είναι σχετικά κεντρικά κ δεν θα χάσουμε χρόνο στις μετακινήσεις..μήπως είναι καλή ιδέα κ οι οργανωμένες εκδρομές τύπου get your guide????
καλημέρα Δημήτρη,
προσωπικά το Ploiesti όπως το είδα από μακριά δεν μου άρεσε, μου έκανε σε πολύ βιομηχανική πόλη.
Θα σου πρότεινα το Brasov που είναι πολύ όμορφο και είναι κοντά σε Pelles, Bran, Rupea, Premjer και Sighisoara. Θα σου έλεγα και τη Σινάια, που είναι επίσης πολύ όμορφη αλλά μου φάνηκε υπρβολικά τουριστική.
Τα αλατορυχεία μπορείς να τα δεις και πηγαίνοντας από Βουκουρέστι σε Brasov για να αλλάξεις έδρα.
Εναλλακτικά, αν δεν νοικιάσεις αμάξι, μένεις Βουκουρέστι και πάς στα υπόλοιπα με οργανωμένες εκδρομές αλλά έχω την εντύπωση ότι θα σας βγει αρκετά ακριβά. Η ενοικίαση του αυτοκινήτου στη Ρουμανία είναι ακόμη σχετικά φτηνή.
Χρήστος

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.202
Μέλη
39.919
Νεότερο μέλος
Stavroula & Nikos

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα