Αν δεν σε ενδιαφέρει το Βουκουρέστι για την ώρα καλύτερα να νοικιάσεις απευθείας αυτοκίνητο απο το αεροδρόμιο και να πας στην επαρχία. Τι μέρα φτάνεις στη Ρουμανία; Έχει σημασία για την κίνηση στους δρόμους. Και τι εποχή θα πας;Άρα μιλάμε για 3 βράδια Τρανσυλβανία και 1 Βουκουρέστι (το οποίο δεν με ενδιαφέρει τόσο να δω, καθώς θα ξαναπάω και άλλη φορά μόνο για αυτό).
φτάνω τετάρτη 9 το πρωί και λέω να κάνω αυτό ακριβώς, να πάρω το αμάξι από το αεροδρόμιο να φύγω καρφί προς τα πάνω, μεγάλη βδομάδαΑν δεν σε ενδιαφέρει το Βουκουρέστι για την ώρα καλύτερα να νοικιάσεις απευθείας αυτοκίνητο απο το αεροδρόμιο και να πας στην επαρχία. Τι μέρα φτάνεις στη Ρουμανία; Έχει σημασία για την κίνηση στους δρόμους. Και τι εποχή θα πας;
Μεγάλη Τετάρτη φτάνετε; Θέλω να πιστεύω οτι δεν θα βρείτε τρομερή κίνηση στους δρόμους για βόρεια, αλλά δεν ξέρω τι παίζει τέτοιες μέρες. Τι ενδιαφέροντα έχετε; Σας αρέσουν τα κάστρα, τα χωριά ή η φύση; Για την επιστροφή του αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο υπολόγισε τουλάχιστον ένα δίωρο πριν να είσαι εκεί. Τι ώρα πετάτε στην επιστροφή;φτάνω τετάρτη 9 το πρωί και λέω να κάνω αυτό ακριβώς, να πάρω το αμάξι από το αεροδρόμιο να φύγω καρφί προς τα πάνω, μεγάλη βδομάδα
ναι, απ' ολα!!! πετάμε 11.10, οπότε λέω να το πάω στην εταιρεία κατά τις 8.00. Θα κλείσω με φουλ ασφάλεια (εμπειρικά όταν δεν έχεις να πάρεις πίσω εγγύηση βλέπω ότι παίρνει και λιγότερο χρόνο)Μεγάλη Τετάρτη φτάνετε; Θέλω να πιστεύω οτι δεν θα βρείτε τρομερή κίνηση στους δρόμους για βόρεια, αλλά δεν ξέρω τι παίζει τέτοιες μέρες. Τι ενδιαφέροντα έχετε; Σας αρέσουν τα κάστρα, τα χωριά ή η φύση; Για την επιστροφή του αυτοκινήτου στο αεροδρόμιο υπολόγισε τουλάχιστον ένα δίωρο πριν να είσαι εκεί. Τι ώρα πετάτε στην επιστροφή;