Ρουμανία Ερωτήσεις Ρουμανία

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Cape Verde
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Δεν αναζητώ άδειες πισίνες, αλλά πολιτισμένους ανθρώπους. Όταν σε μια πισίνα θερμών λουτρών υπάρχουν ανα μέτρο 4-5 άτομα και μάλιστα πίνουν, κάνουν βουτιές και μακροβούτια, φωνάζουν και βγάζουν φωτογραφίες χωρίς όριο, ε τότε αυτό δεν λέγεται αναζωογόνηση αλλά αηδία! Δεν ξέρω τι αντιλαμβάνεται ο κόσμος όταν λέμε ευεξία...
Εγώ πάντως μια φορά που πήγα δεν είχα τέτοια εμπειρία. Λίγος κόσμος, πολλή ησυχία εκτός από τα παιδάκαι στις νεροτσουλήθρες, ωραίο τζακούζι με κινηματογράφο για να δεις ταινιούλα, το ευχαριστηθήκαμε. Κι οι γονείς μου πήγαν πρόσφατα και πάνω-κάτω τα ίδια μου είπαν.

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Εγώ πάντως μια φορά που πήγα δεν είχα τέτοια εμπειρία. Λίγος κόσμος, πολλή ησυχία εκτός από τα παιδάκαι στις νεροτσουλήθρες, ωραίο τζακούζι με κινηματογράφο για να δεις ταινιούλα, το ευχαριστηθήκαμε. Κι οι γονείς μου πήγαν πρόσφατα και πάνω-κάτω τα ίδια μου είπαν.
Τι μήνα, μέρα και ώρα πήγατε για να επιλέξουμε και εμείς παρόμοιες συνθήκες;
Έχει μεγάλη σημασία εάν πήγατε πρωί καθημερινής μέρας ή/και καλοκαιρινό μήνα γιατί οι Ρουμάνοι το καλοκαίρι κατεβαίνουν για μπάνια στην Πιερία και στη Χαλκιδική.
Από Πέμπτη απόγευμα έως Κυριακή βράδυ είναι ο μεγάλος συνωστισμός στις πισίνες.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Cape Verde
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Τι μήνα, μέρα και ώρα πήγατε για να επιλέξουμε και εμείς παρόμοιες συνθήκες;
Έχει μεγάλη σημασία εάν πήγατε πρωί καθημερινής μέρας ή/και καλοκαιρινό μήνα γιατί οι Ρουμάνοι το καλοκαίρι κατεβαίνουν για μπάνια στην Πιερία και στη Χαλκιδική.
Από Πέμπτη απόγευμα έως Κυριακή βράδυ είναι ο μεγάλος συνωστισμός στις πισίνες.
Τέλη Γενάρη, Τρίτη ήταν, από τις 12 το μεσημέρι μέχρι το απόγευμα πήγαμε

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Τέλη Γενάρη, Τρίτη ήταν, από τις 12 το μεσημέρι μέχρι το απόγευμα πήγαμε
Εντάξει... Πήγατε σε ιδανικές ώρες που απουσίαζαν πλήρως οι ντόπιοι εργαζόμενοι, μαθητές, φοιτητές και όλοι οι τουρίστες του ΠΣΚ.
Εάν λάβεις υπόψη ότι ο Γενάρης και ο Φλεβάρης είναι οι πιο νεκροί μήνες τουριστικά τότε πάλι καλά που βρήκατε και λίγο κόσμο.
Όλοι οι γνωστοί μου που πήγαν από Πέμπτη βράδυ έως Κυριακή βράδυ περιέγραψαν εντελώς διαφορετικές συνθήκες και τις είδα και σε φωτογραφίες.
Εάν επισκεφτώ ξανά το Βουκουρέστι σίγουρα θα έχει μέσα και καθημερινή για να απολαύσω και άλλα πράγματα από αυτά που χάρηκα την πρώτη φορά.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.402
Μέλη
40.035
Νεότερο μέλος
Fay Dem

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom