Αργεντινή Ερωτήσεις για Αργεντινή

gkalla

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αργεντινή,Χιλή,Ουρουγουάη
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
Το κεφάλι σου το έχεις πιο ήσυχο με την KLM και πιο μετέωρο με τη Latam. Η οποία εδώ και 2 εβδομαδες αφήνει κόσμο απέξω παρότι υπάρχουν κενές θέσεις στο αεροσκάφος λόγω "προβλήματος στο λογισμικό ". Κάθε μέρα λέμε τώρα. Θα απέφευγα τη Latam πάση θυσία.
Οι 2 low cost τι λένε;

erodios

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Στα φεγγάρια μου!
Για πείτε τι να επιλέξω για πτήση Μπουένος Άιρες - Σαντιάγο.
Έχω τις εξής επιλογές:
LATAM 156€
Sky Airlines 168€
JetSmart 169€
KLM 186€
Aerolineas Argentinas 207€
'Ολες οι πτήσεις είναι με χειραποσκευή και προσωπικό αντικείμενο.
Οι τιμές ήταν αυτές πριν μερικές μέρες. Δεν ξέρω πόσο έχουν αλλάξει αλλά λογικά θα είναι περίπου οι ίδιες.
Δεν έχω πλήρη άποψη για τις παραπάνω, αφού δεν έχω ταξιδέψει με την Jet ενώ με την Aerolineas θα ταξιδέψω προσεχώς, αλλά δικό μου βασικό κριτήριο είναι η τιμή και καμιά φορά το πλήθος των δρομολογίων για τον προορισμό μου, που μπορεί να έχει μια εταιρεία μέσα στην ίδια ημέρα. Με άλλα λόγια το 50ευρο δεν το χαλάλιζα για την Aerolineas σε σχέση με τη Latam κι ας μου έχει κάνει η τελευταία ένα χουνέρι με αλλαγή ώρας πτήσης (όμως και οι δικές μας Aegean, Skyexpress δεν κάνουν συχνά τέτοιες αλλαγές; ).

erodios

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Στα φεγγάρια μου!
Το κεφάλι σου το έχεις πιο ήσυχο με την KLM και πιο μετέωρο με τη Latam. Η οποία εδώ και 2 εβδομαδες αφήνει κόσμο απέξω παρότι υπάρχουν κενές θέσεις στο αεροσκάφος λόγω "προβλήματος στο λογισμικό ". Κάθε μέρα λέμε τώρα. Θα απέφευγα τη Latam πάση θυσία.
Εύχομαι να εξομαλυνθεί σύντομα η κατάσταση με τη Latam! o_O
...
Συμπλήρωση ανάρτησης: Με την ευκαιρία της συζήτησης μπήκα να δω μια κράτηση που έχω με τη Latam για Ιγκουασού-Ρίο. Πάλι άλλαξε την ώρα πτήσης και την επανέφερε στην αρχική της, χωρίς καμία ενημέρωση ως συνήθως! Πάνω που είχα χωνέψει την προηγούμενη αλλαγή και αφού θα είχα χρόνο σχεδίαζα ένα πέρασμα στη Σιουδάδ ντελ Έστε, όλα ανατρέπονται ξανά!
Ενώ μέχρι τώρα δεν είχα κανένα θέμα σε πτήση μου με τη Latam, δεν ξέρω τι συμβαίνει τελευταία και ίσως @gkalla θα πρέπει να ακολουθήσεις τη συμβουλή του @Yorgos.

Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.120
Μέλη
39.877
Νεότερο μέλος
Mistoklas

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα