Νότια Κορέα Ερωτήσεις για Νότια Κορέα

travelbreak

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Υπερσιβηρικός
:shock:
Κάτσε μήπως καταφέρω να επιβεβαιώσω κι από την παρέα μου, που έχει Κορεάτικες γνωριμίες και θα επανέλθω αν μάθω κάτι νεότερο.

Απλά μου κάνει εντύπωση επειδή αφενός είχαμε ψαχτει πολύ γενικά κι αφετέρου μια φίλη της παρέας μου έχει παντρευτεί Κορεάτη κ πηγαινοερχεται συχνά εδώ και χρόνια. Φαντάζομαι θα μας είχε πει κάτι σχετικά. Μπορεί και όχι, τι να πω.
Το είδα σε επίσημη ιστοσελίδα αλλά ρώτησα και το ChatGPT. Μάλλον κι εμείς θα το ρισκάρουμε. Αν έχω νεότερα θα τα αναφέρω.

travelbreak

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Υπερσιβηρικός
Ρώτησα για τα φάρμακα πριν λίγο ένα φίλο μου που πήγε πρόσφατα στη νότια κορέα με μεγάλο ταξιδιωτικό ελληνικό πρακτορείο. Τους είχαν πει ότι μόνο τα δίγραμμα κουτιά με φάρμακα απαιτούν ιατρική συνταγή. Πάντως μάλλον κανένας στο γκρουπ δεν είχε πάρει τη σχετική άδεια από έλληνα γιατρό και όλοι έπαιρναν κάποιο φάρμακο.
Αυτά είναι τα νεότερα που έχω.

kyriakosv

Member
Καλημέρα σας,

Ταξιδεύουμε για Νότια Κορέα από 27 Σεπτεμβρίου μέχρι 10 Οκτωμβρίου. Βασικά θα έχουμε γεμάτες μέρες από τις 29/9 μέχρι και τις 9/10.

Έχω δει και τις ιστορίες και έχω πάρει μια ιδέα. Κάτι άλλο που θα προτείνατε που ίσως δεν έχει γραφτεί; Από πληροφορίες, κάποια εκδρομή, εστιατόρια κτλ;

Ευχαριστώ πολύ!

travelbreak

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Υπερσιβηρικός
Καλημέρα σας,

Ταξιδεύουμε για Νότια Κορέα από 27 Σεπτεμβρίου μέχρι 10 Οκτωμβρίου. Βασικά θα έχουμε γεμάτες μέρες από τις 29/9 μέχρι και τις 9/10.

Έχω δει και τις ιστορίες και έχω πάρει μια ιδέα. Κάτι άλλο που θα προτείνατε που ίσως δεν έχει γραφτεί; Από πληροφορίες, κάποια εκδρομή, εστιατόρια κτλ;

Ευχαριστώ πολύ!
Πριν από 10 μέρες γύρισα από ένα υπέροχο ταξίδι στη νότια κορέα. Μπορώ να σου δώσω πολλές πληροφορίες αλλά ελάχιστες για εστιατόρια. Το ποτό και το φαγητό στα περισσότερα είναι σχετικά ακριβό.
Πρέπει να μας πεις σε ποιες περιοχές θα πας για να μπορέσουμε να σου κάνουμε προτάσεις για εκδρομές.

kyriakosv

Member
Πριν από 10 μέρες γύρισα από ένα υπέροχο ταξίδι στη νότια κορέα. Μπορώ να σου δώσω πολλές πληροφορίες αλλά ελάχιστες για εστιατόρια. Το ποτό και το φαγητό στα περισσότερα είναι σχετικά ακριβό.
Πρέπει να μας πεις σε ποιες περιοχές θα πας για να μπορέσουμε να σου κάνουμε προτάσεις για εκδρομές.
Ευχαριστώ πολυ για την απάντηση. Δεν αποφασίσαμε περιοχές. Αυτό ψάχνω περισσότερο .

Hayate

Member
Επόμενο Ταξίδι
Oπου δεν κανονιζουμε..
Ταξίδι-Όνειρο
Hokkaido χειμωνα
Για γρήγορο και φτηνό φαγητό τύπου τρώμε κάτι και συνεχίζουμε προτείνω Isaac toast ,είναι αλυσίδα

Mary Stardust

Member
Καλημέρα σας,

Ευχαριστώ πολύ!
Αγάπησα την εκδρομή στο μωβ νησί...
Για να γίνει θέλει έστω μια διανυκτέρευση στο Mokpo.

Attachments

Cyclops

Member
Εγώ πάντως έτρωγα με 10-15 ευρώ το άτομο μαζί με μπύρα, μόνο στην ψαραγορά στην Μπουσαν για 3 πιάτα και μια μπύρα πληρώσαμε 25 ευρώ το άτομο. Δεν ξέρω που έτρωγες 🤪 εμένα σε σχέση με Ελλάδα μου φάνηκε πολύ οικονομική χώρα και φάγαμε αρκετά καλά μετά τις 2 πρώτες μέρες που προσαρμοστηκαμε, ποια ήταν πολύ καυτερά, λιγότερο κτλ. Πχ στο
Myeongdong Kyoja Main Restaurant, εστιατόριο με αστέρια μισελεν εδώ και μια δεκαετία, δύο πιάτα νουντλς+ 1 νταπλινγκς 11 ευρώ το άτομο.

Cyclops

Member
Καλημέρα σας,

Ευχαριστώ πολύ!
Καλησπέρα, και εγώ μόλις γύρισα. 11 μέρες γεμάτες έμεινα σε Seoul, Jeonju, Busan, Gyeongju. Ότι μα ότι θες μπορώ να σε βοηθήσω και έχω και αρκετές πινέζες. Ετοιμάζω για μια ιστορία για να βοηθήσω το φόρουμ επειδή δεν έχει πολύ υλικό για Κορέα αλλά δεν ξέρω πότε θα ανέβει!

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Nipon-Αλάσκα-Yellowstone
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Εγώ πάντως έτρωγα με 10-15 ευρώ το άτομο μαζί με μπύρα, μόνο στην ψαραγορά στην Μπουσαν για 3 πιάτα και μια μπύρα πληρώσαμε 25 ευρώ το άτομο. Δεν ξέρω που έτρωγες 🤪 εμένα σε σχέση με Ελλάδα μου φάνηκε πολύ οικονομική χώρα και φάγαμε αρκετά καλά μετά τις 2 πρώτες μέρες που προσαρμοστηκαμε, ποια ήταν πολύ καυτερά, λιγότερο κτλ. Πχ στο
Myeongdong Kyoja Main Restaurant, εστιατόριο με αστέρια μισελεν εδώ και μια δεκαετία, δύο πιάτα νουντλς+ 1 νταπλινγκς 11 ευρώ το άτομο.
Ομοίως, οι εμεις τη βρήκαμε πολυ οικονομική χώρα, ειδικα στο φαγητό που είναι κι εξαιρετικό, αλλά και σε μεταφορές, διαμονή.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.059
Μέλη
39.799
Νεότερο μέλος
ddd

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom