Νότια Κορέα Ερωτήσεις για Νότια Κορέα

penelopebek

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Οπου λαμπει ο Ηλιος
Καλημέρα σας,

Ταξιδεύουμε για Νότια Κορέα από 27 Σεπτεμβρίου μέχρι 10 Οκτωμβρίου. Βασικά θα έχουμε γεμάτες μέρες από τις 29/9 μέχρι και τις 9/10.

Έχω δει και τις ιστορίες και έχω πάρει μια ιδέα. Κάτι άλλο που θα προτείνατε που ίσως δεν έχει γραφτεί; Από πληροφορίες, κάποια εκδρομή, εστιατόρια κτλ;

Ευχαριστώ πολύ!
Καλημέρα, ημασταν το Πασχα στην Ν.Κορεα. Και εμενα το φαγητο μου φανηκε φθηνο.Απο την Ελλαδα σιγουρα φθηνότερο. Εμεις επισκευθηκαμε 3 μερες την πολη Ουλσαν λογω το ότι ειναι εκει ο γιος μας. Εκει ηταν ακομη πιο φθηνα. Νομιζω ομως ότι θα περασετε υπεροχα οπου και να πατε. Το μυαλο μου εμεινε εκει. Οι αποστασεις αρκετα μεγαλες οποτε ο χρονος δεν φτανει. Εμεις ειχαμε το γιο μου που γνωριζε απο συγκοινωνίες και μερη για να παμε και παλι νομιζω αφησαμε πολλα απ εξω. Πες μας τα μερη που αποφασισατε να παμε και νομιζω οόι μαζι καπως θα βοηθησουμε.

travelbreak

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Υπερσιβηρικός
Πλην της Σεουλ δεν αποφασισαμε ακομη κάτι. :eek:

Πόσο καιρό πριν πρεπει να κλείσουμε τα ξενοδοχεία;
Πιστεύω ότι την εποχή που θα πάτε, και λίγες μέρες πριν να τα κλείσετε θα υπάρχουν πάρα πολλά για να επιλέξετε. Εγώ τα περισσότερα τα είχα κλήση 2 μήνες περίπου πριν παμε. Αλλά δύο ξενοδοχεία τα έκλεισα μία με δύο μέρες πριν πάμε.
Πρόκειται για πολύ καλά ξενοδοχεία με κόστος κάτω από 40€ το δίκλινο. Και όλα ήταν στο κέντρο των πόλεων.
Μόνο στη σεούλ ήταν πολύ πιο ακριβό το ξενοδοχείο που κλείσαμε. Συγκεκριμένα έκανε κοντά στα 60€ η βραδιά, αλλά ήταν και πολύ μικρό το δωμάτιο. Όμως ήταν δίπλα στα παλάτια και σε σταθμό του μετρό.

Mary Stardust

Member
Πλην της Σεουλ δεν αποφασισαμε ακομη κάτι. :eek:

Πόσο καιρό πριν πρεπει να κλείσουμε τα ξενοδοχεία;
Τα είχα κλείσει Μάιο για τέλος Δεκεμβρίου. Συμβουλή : Κλείστε το τελευταίο βράδυ σε ένα ξενοδοχείο στο Incheon. Είναι πιο οικονομικά και επιπλέον έχουν δωρεάν shuttle για το αεροδρόμιο. Θα σας γλιτώσει λίγο άγχος και χρήματα. Προτείνω το Golden Tulip Incheon Airport Hotel.
Το είδα σε επίσημη ιστοσελίδα αλλά ρώτησα και το ChatGPT. Μάλλον κι εμείς θα το ρισκάρουμε. Αν έχω νεότερα θα τα αναφέρω.
Να ρωτήσω πως λένε τη φίλη; Μάλλον έχουμε την ίδια 😂😂😂

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Η ερώτηση πήγαινε στο σχόλιο του @Earth Citizen παραπάνω, που ειπε πως έχει μια φίλη που έχει παντρευτεί Κορεάτη. 😂
Λες να υπάρχει μόνο μία Ελληνίδα που έχει παντρευτεί Κορεάτη; :bleh:

Σοφία. Και είναι φίλη φίλου.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.065
Μέλη
39.802
Νεότερο μέλος
mariaphilip