Ερωτήσεις για διαβατήριο ή ταυτότητα

fotast

Member
Μηνύματα
9.336
Likes
14.199
Δεν πρέπει να ζητήθηκε ταυτότητα στην έκδοση των εισιτηρίων.Συνήθως αυτό ζητιέται για χώρες εκτός Σένγκεν και στην διαδικασία του check-in.
 

KLEOPATRA

Member
Μηνύματα
5.869
Likes
2.260
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ειρηνικος ..παντου
Στειλε μαιλ η παρε τηλ την αεροπορικη κ επιβεβαιωσε αν εχει ζητηθει ο αρ ταυτοτητας σου.Αν οχι , βγαλε καλυτερα νεα.Παντως κ του συνεπιβατη μου για Αυστρια κ Τσεχια ηταν η ταυτοτητα φθαρμενη στα ακρα, αλλα δεν ειπαν τιποτα εφοσον ειναι ευαναγνωστα τα στοιχεια.
 

malavida

Member
Μηνύματα
11
Likes
0
Καλησπέρα,είμαι καινούργιο μέλος και θέλω να ρωτήσω εάν με ταυτότητα που εκδόθηκε πριν από 10 χρόνια ( τον Μάιο του 2006) μπορω να ταξιδεψω στην Ισπανια? να πω οτι εχει και ελληνικους και λατινικους χαρακτηρες αλλα ειναι χειρογραφη. Λετε να υπαρξει προβλημα με αυτο? ευχαριστω~!
 

katkats

Moderator
Μηνύματα
9.553
Likes
12.363
Επόμενο Ταξίδι
?
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ν. Αμερική
Οι ελληνικές αστυνομικές ταυτότητες ισχύουν για 15 χρόνια από την ημερομηνία έκδοσής τους.
 

gp123

Member
Μηνύματα
75
Likes
9
Ερωτηση για heathrow. Θα ταξιδεψω με ελληνικο διαβατηριο. Ο ελεγχος μπορει να γινει απο το ειδικο μηχανημα ετσι ωστε να αποφυγω τις μεγαλες ουρες στον ελεγχο απο τους υπαλληλους?
 

malavida

Member
Μηνύματα
11
Likes
0
Ευχαριστω πολυ και τους δυο για την απαντηση! Ναι,το ειχα διαβασει αυτο για τα 15 χρονια ,πιο πολυ με ανησυχουσε το οτι ειναι χειρογραφη ητ αυτοτητα κ δεν ηξερα εαν δεχονται τετοιες ταυτοτητες.
 

sakislagadas

Member
Μηνύματα
92
Likes
43
Επόμενο Ταξίδι
παρισι,βαρκελωνη
Ονειρεμένο Ταξίδι
ΑΜΕΡΙΚΗ
Εγώ φέτος είχα πρόβλημα όταν έφτασα στο Βερολίνο,δέν με αφήναν να περάσω στόν έλενχο,η ταυτότητα μου ήταν λίγο ανοιχτή στίς ακρές,επειδή στό λονδίνο προσπαθούσαν να διαπιστώσουν άν είναι αυθεντική και προκάλεσαν τη φθορά,τούς εξηγησά ότι αυτό εγίνε στο λονδίνο,ήρθε ένας σεκιουριτάς,μέ είχαν στή γωνία,η αλλή τη κοιτούσε λές και δέν είχε ξαναδεί ταυτότητα έτσι,καί μού είπε με υφάκι ότι άλλη φόρα δεν θα με ξαναδεχτούν με αυτη τή ταυτότητα!!!Και πήγα να κάνω πρίν λίγες μέρες πλαστικοποίηση καινούρια καί με είπαν από το τμήμα οτι δεν γίνετε και μόνο καινούρια μπορώ να βγάλω με νέο αριθμό!και μάλλον θα πάω για διαβατήριο.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.115
Μηνύματα
880.692
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom