andalusia
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Λατινική Αμερική
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αργεντινή, Κούβα, Μεξικό
Καλη μέρα. Μηπως ξερει καποιος αν στην τσεχια χρειαζομαστε βιζα; Εχουμε τις ευρωπαικες ταυτοτητες ειναι ενταξει με αυτο;
Eυχαριστώ πολύ . Αν κάποιος έχει πάει πρόσφατα μπορεί να μου προτείνει που να πάω για φαγητό και κάποια παράσταση απο μαυρο θέατρο. Ευχαριστώ ξανά !Μεταξύ Τσεχίας και Ελλάδας δεν υπάρχει συνοριακός έλεγχος, καθώς και οι δύο χώρες ανήκουν στη συνθήκη Schengen. Χρειάζεσαι μαζί σου αστυνομική ταυτότητα με λατινικούς χαρακτήρες για την ταυτοποίηση σου από την αεροπορική εταιρεία καθώς και για τυχόν αστυνομικό έλεγχο που μπορεί να γίνει, είτε στην Ελλάδα, είτε στην Τσεχία.
Η τελευταία σου ερώτηση είναι εκτός θέματος εδώ.Eυχαριστώ πολύ . Αν κάποιος έχει πάει πρόσφατα μπορεί να μου προτείνει που να πάω για φαγητό και κάποια παράσταση απο μαυρο θέατρο. Ευχαριστώ ξανά !
Ταξιδεύεις και με ταυτότητα νέου τύπου, δεν απαιτείται διαβατήριοΘα ταξιδέψω στην Βουδαπέστη τον Ιανουάριο και ήθελα να ρωτήσω εαν θα χρειαστεί η έκδοση διαβατηρίου.
Ισχύει νομίζω από το 2010 περίπου.Αλλά τι σημασία έχει αυτό για το ταξίδι σου;Η επισκεψη για σερβια δεν απαιτει διαβατηριο, χρειαζεται απλως ταυτοτης - μηπως ξερετε απο ποτε ισχυει κατι τετοιο; Ευχαριστω
Με ταυτότητα(λατινικοί χαρακτήρες) είσαι εντάξει.Το διαβατήριο ίσως προσφέρει(για ορισμένους) περισσότερη σιγουριά σε δύσκολες περιπτώσεις.Καλησπέρα! Θα πάω Εδιμβούργο με ενδιάμεση στάση στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης. Το διαβατήριό μου έχει λήξει και για ανανέωση διαβάζω κάτι ποσά περί των 50€. Πρέπει να το ανανεώσω; (πρόσφατα φίλος που πήγε Άμστερνταμ τις ημέρες που είχε συμβεί τρομοκρατική επίθεση, του ζήτησαν σε τυχαίο έλεγχο το διαβατήριό του). Ευχαριστώ