Ερωτήσεις για διαβατήριο - ταυτότητα

jim92

Member
Επόμενο Ταξίδι
Άμστερνταμ
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Καλησπέρα! Θέλω να ρωτήσω όσους έχουν πάει Ντουμπάι ή ξέρουν, πόσος χρόνος χρειάζεται για έκδοση διαβατηρίου?? Επίσης για βίζα στο Ντουμπάι, που να την εκδόσω και πόσο περίπου θα στοιχήσει; Ευχαριστώ!

AntRo

Member
Ταξίδι-Όνειρο
All over the world
Καλησπέρα! Θέλω να ρωτήσω όσους έχουν πάει Ντουμπάι ή ξέρουν, πόσος χρόνος χρειάζεται για έκδοση διαβατηρίου?? Επίσης για βίζα στο Ντουμπάι, που να την εκδόσω και πόσο περίπου θα στοιχήσει; Ευχαριστώ!
Για διαβατηριο εγω που πηρα στο αντιστοιχο αστυνομικο τμημα εκδοσης διαβατηριων μου ειπαν οτι θελει 2-3 εργασιμεσ ημερες. Φανταζομαι και για εσενα καπου τοσο θα θελει

jim92

Member
Επόμενο Ταξίδι
Άμστερνταμ
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Για διαβατηριο εγω που πηρα στο αντιστοιχο αστυνομικο τμημα εκδοσης διαβατηριων μου ειπαν οτι θελει 2-3 εργασιμεσ ημερες. Φανταζομαι και για εσενα καπου τοσο θα θελει
Τέλεια! Σε ευχαριστώ!

marquis

Member

AntRo

Member
Ταξίδι-Όνειρο
All over the world
Ξέρει μήπως κανείς να μου δώσει κάποιες πληροφορίες σχετικά με την έκδοση βίζας για Ντουμπάι;
Εγω δεν γνωριζω αλλά μπορεις να ρωτησεις στην πρεσβεια τους. Το λογικο ειναι οτι αυτοι θα σου βγαλουν βιζα οποτε θα σου πουν και τι χρειαζεσαι

ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΗΝΩΜΕΝΩΝ ΑΡΑΒΙΚΩΝ ΕΜΙΡΑΤΩΝ

Λεωφόρος Κηφισίας 280 & Αγρινίου 3, Χαλάνδρι, 15232, ΑΤΤΙΚΗΣ
2106770220

Clemence

Member
Σήμερα άκουσα από κάποιον ότι όταν ξέχασε την ταυτότητά του στο αεροπλάνο (σε πτήση εσωτερικού της Aegean) του είπαν ότι και αν ακόμα την έβρισκαν δεν θα του την επέστρεφαν. Μήπως γνωρίζει κανείς αν και γιατί ισχύει κάτι τέτοιο; Ο ίδιος κατάλαβε η τακτική αυτή αφορά μόνο δημόσια έγγραφα αλλά δεν γνώριζε περισσότερα. Περίεργο όμως δεν είναι;

fotast

Member
Αρκετά περίεργο.Μήπως επιστρέφονται μέσω κάποιας κρατικής υπηρεσίας πχ αστυνομίας;

Ivana

Member
Ταξίδι-Όνειρο
οχ.....όλος ο κόσμος
Εχουμε ξεχάσει τον Νοέμβριο στο αεροσκαφος της Ραιαν απο Σαρερουα προς Θεσσαλονικη. Την γυριασν πισω και την βρηκαν. Την παρελαβε ενας φιλος μας απο το δεσκ του Ραιαν το αλλο πρωι. Παραξενο και εμενα μου ακοτγεται.

Chr12345

New Member
Καλησπερα παιδιά, έχω κανονίσει ένα ταξίδι στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Ισπανία. Με την φωτό της ταυτότητας δεν μοιάζω καθόλου γιατί έκανα τεσπα μία πλαστική στο πρόσωπο και επίσης δεν έχω βγάλει διαβατήριο. Γενικά δεν φέρνω με τπτ στην φωτό της ταυτότητας. Υπάρχει περίπτωση να αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα? ευχαριστω

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μάαστριχτ-Ντυνάν-Σπά-Άαχε
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
γιατί δεν βγάζεις μία καινούργια δηλώνοντας ότι την έχασες για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. το άν θα έχεις πρόβλημα που να το ξέρουμε εμείς?

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.091
Μέλη
39.835
Νεότερο μέλος
rikios

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα