a_nikos
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Βορεια Αμερικη
οσο το κοιταξα παντως, αυτο βρηκα σαν κοινο σημειο: Τα παιδιά μέχρι 14 ετών, ακόμα και τα βρέφη, πρέπει να έχουν διαβατήριο, ακόμα και για τις χώρες που χρειάζεται μόνο ταυτότητα
Πού το κοίταξες και πού το βρήκες αυτό ως κοινό σημείο?οσο το κοιταξα παντως, αυτο βρηκα σαν κοινο σημειο: Τα παιδιά μέχρι 14 ετών, ακόμα και τα βρέφη, πρέπει να έχουν διαβατήριο, ακόμα και για τις χώρες που χρειάζεται μόνο ταυτότητα
απο αναζητηση στο google σχετικα με το θεμα...Πού το κοίταξες και πού το βρήκες αυτό ως κοινό σημείο?
Και αυτό θα πρέπει να το ρωτήσεις στην πρεσβεία,.Σας ευχαριστω για της απαντησεις!Εχω ηδη στειλει mail και στην πρεσβεια ωστε να μου απαντησει.να ρωτησω κατι σε περιπτωση που καποιος γνωριζει...μπορω να χρησιμοποιησω το αμερικανικο διαβατηριο για να παω στις ΗΠΑ αλλα να γυρισω με το ελληνικο?Ευχαριστω πολυ
Αμερικανοί πολίτες μπορούν να ταξιδέψουν στις ΗΠΑ μόνο με αμερικανικό διαβατήριο. Δεν χρειάζεται να ισχύει για έξι μήνες επιπλέον. Εξάλλου, ούτε για ελληνικά διαβατήρια χρειάζεται ισχύ έξι μηνών για ταξίδια στις ΗΠΑ.Γεια σας!θα ηθελα να ρωτησω κατι σε σχεση με διαβατηριο για Αμερικη.εγω ειμαι Αμερικανος πολιτης(δηλαδη εχω Αμερικανικο Διαβατηριο) και θα ταξιδεψω στην Αμερικη το επομενο καλοκαιρι.το Αμερικανικο διαβατηριο μου λοιπον ληγει τον Οκτωβριο.Απ'οσο ξερω,αν ξερω σωστα, θα πρεπει οταν καποιος ταξιδευει στην Αμερικη να μην εχει διαβατηριο που ληγει σε λιγοτερο απο 6 μηνες.Αυτο γνωριζετε αν ισχυει και για τους Αμερικανους πολιτες η μονο για αυτους που εχουν διαβατηριο αλλης χωρας?Μπορει η ερωτηση μου να ειναι εντελως ηλιθια απλα δεν εχω ιδεα τι συμβαινει με τα διαβατηρια.!Ευχαριστω πολυ!
Δε νομίζω ότι αυτό αφορά τον ερωτώντα... (έχει γράψει αλλού ότι είναι 17 ετών).Υ.Γ. Μην ξεχνάς τις φορολογικές υποχρεώσεις που αφορούν αμερικανούς πολίτες που διαμένουν στην ελλάδα...
Εξαρτάται από το αν έχει εισοδήματα, ανεξαρτήτως προέλευσης, και αν είναι δικαιούχος ή συνδικαιούχος σε τραπεζικούς λογαριασμούς εκτός ΗΠΑ με συνολικό υπόλοιπο άνω των 10,000 δολαρίων. Σε κάθε περίπτωση.. το IRS θα τον περιμένει στο άμεσο μέλλον... έγραψα δυο άρθρα σχετικά, http://usimmigration.gr/αμερικανική-φορολογία/ και http://usimmigration.gr/δήλωση-καταθέσεων-fbar/Δε νομίζω ότι αυτό αφορά τον ερωτώντα... (έχει γράψει αλλού ότι είναι 17 ετών).