Ερωτήσεις για διαβατήριο - ταυτότητα

evi01

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Η γη ολάκερη!
Διάβασες ότι μπορείς να το ανανεώσεις πριν τη λήξη του, όχι ότι οφείλεις να το κάνεις.
Στις ΗΠΑ θα ταξιδέψεις και με τα δυο διαβατήρια (παλιό και καινούργιο) για να δείξεις τη βίζα σου.

dousis

Member
ααααα πάλι καλά γιατί λέω αυτό ήταν. δεν πρόκειται να πάω ποτέ Αμερική.
Σε ευχαριστώ πολύ φίλε!

stelios1987!

Member
Καλησπερα
Αν βγαλω διαβάτηριο τωρα μπορω να ταξιδεψω την επομενη με το καινούριο μου διαβατηριο ουκρανια ή χρειάζεται να το εχω 3 μηνες πριν απο το ταξιδι μου. Αυτο δεν εχω καταλαβει. Ευχαριστώ για την κατανοηση

Καλησπερα
Αν βγαλω διαβάτηριο τωρα μπορω να ταξιδεψω την επομενη με το καινούριο μου διαβατηριο ουκρανια ή χρειάζεται να το εχω 3 μηνες πριν απο το ταξιδι μου. Αυτο δεν εχω καταλαβει. Ευχαριστώ για την κατανοηση
Την επόμενη ακριβώς, μη χάσεις ούτε δευτερόλεπτο :xalara:, Ουκρανία είναι αυτή.
Τι εννοείς να περιμένεις τρίμηνο, από πότε ισχύει αυτό;

stelios1987!

Member
Αυτο ακριβως ρωταω χρειαζεται το διαβατήριο να ειναι σε ισχύ τρεις μηνες πριν την εισοδο μου στην χωρα (Ουκρανια)......;;;;;;;

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ταξίδι-Όνειρο
RTW
Lol; Άμα είναι καινούργιο δε υπάρχει κανένα πρόβλημα. Δε χρειάζεται να περιμένεις 3 μήνες...

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Καλησπερα
Εξαρτάται. Αν η έκτη σελίδα έχει ένα πράγμα στη γωνία πάνω αριστερά που όταν το κοιτάζεις ανάποδα μοιάζει με "90", τότε μπορείς.

Που πάτε και τα βρίσκετε....

karfitsa

Member
Αυτο ακριβως ρωταω χρειαζεται το διαβατήριο να ειναι σε ισχύ τρεις μηνες πριν την εισοδο μου στην χωρα (Ουκρανια)......;;;;;;;
Ψαχνοντας το λίγο στον γκούγλη το μόνο που λένε,για χώρες ΕΕ είναι οτι το διαβατήριο πρέπει να έχει λήξη περισσότερο από 6 μήνες,όταν μπαίνεις στην χώρα και για διαμονή λιγότερο από 3 μήνες δεν θέλεις βίζα...Για ψάξτο και συ για σιγουριά.

Και ξανά ρωτάω εγώ, μπας και κάτι δεν καταλαβαίνω. Πού το είδες γραμμένο αυτό για τους τρεις μήνες που λες; Ή ποιος έξυπνος στο είπε;
Κατά τα λοιπά, να ανατρέξεις στη σελίδα που σου είπε ο @taver :)

stelios1987!

Member
Εξαρτάται. Αν η έκτη σελίδα έχει ένα πράγμα στη γωνία πάνω αριστερά που όταν το κοιτάζεις ανάποδα μοιάζει με "90", τότε μπορείς.

Που πάτε και τα βρίσκετε....
Φφφφφφφφφφφφφ....... Ειναι ο φιλος μου στο Τσερνιβτσι τον τελευταιο καιρο και λογω της καταστασης που βρισκεται η χωρα τον τελευταιο μηνα με τους εθνικιστες στα συνορα μου ειπε οτι κοιτανε το διαβατηριο σου ποτε εκδωθηκε αλλα κατι θα ΞΕΡΕΙΣ εσυ παραπανω.

Και ξανά ρωτάω εγώ, μπας και κάτι δεν καταλαβαίνω. Πού το είδες γραμμένο αυτό για τους τρεις μήνες που λες; Ή ποιος έξυπνος στο είπε;
Κατά τα λοιπά, να ανατρέξεις στη σελίδα που σου είπε ο @taver :)
Στο ιντερνετ δεν μπορεις να βρεις τετοιες πληροφοριες... και ναι πηρα και στην πρεσβεια τηλ. ενημερωτικα θα παω οδικως και τα στεκ ειναι πολλα στα συνορα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.093
Μέλη
39.835
Νεότερο μέλος
rikios

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom