katkats
Moderator
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ν. Αμερική
"Ισχύουν" που έγραψα εγώ είναι πιο γενικό και τα πιάνει όλαΕχουν υποχρέωση αντικατάστασης στα 15 έτη. Όχι λήξη. Είναι παρεμφερές αλλά λίγο διαφορετικό.
"Ισχύουν" που έγραψα εγώ είναι πιο γενικό και τα πιάνει όλαΕχουν υποχρέωση αντικατάστασης στα 15 έτη. Όχι λήξη. Είναι παρεμφερές αλλά λίγο διαφορετικό.
Μια χαρά θα είσαι, απλά να ξερεις ότι,ειδικά αν είσαι πολύ μελαχρινός/η, ίσως πέσεις σε κανέναν περίεργο που θα την κοιτάει και θα την ξανακοιταει... Στο τέλος όμως θα εισαι οκΚαλημέρα. Σχεδιάζω ένα σύντομο ταξίδι στην Πολωνία (Βαρσοβία). Είναι στη Σέγκεν οπότε λογικά με την ελληνική ταυτότητα θα είμαστε οκ. Αν κάποιος έχει πάει πρόσφατα και μπορεί να με ενημερώσει για τυχόν προβλήματα στο συγκεκριμένο θέμα (ταυτότητα ή διαβατήριο) θα ήμουν ευγνώμων.
Αυτό σκέφτηκα και εγώ σχετικά με την στάση των χωρών αυτών προς τους μετανάστες (καθώς είναι γνωστό πόσο εύκολα πλαστογραφούνται οι ελληνικές ταυτότητες). Εννοείται ότι έχω ταξιδέψει σε αρκετές χώρες της δυτικής Ευρώπης με ταυτότητα χωρίς κανένα πρόβλημα. Ευτυχώς δεν είμαι καθόλου μελαχρινή!Μια χαρά θα είσαι, απλά να ξερεις ότι,ειδικά αν είσαι πολύ μελαχρινός/η, ίσως πέσεις σε κανέναν περίεργο που θα την κοιτάει και θα την ξανακοιταει... Στο τέλος όμως θα εισαι οκ![]()
Περνάς και με ταυτότητα αρκεί να έχει λατινικούς χαρακτήρεςΠαιδιά καλησπέρα σε όλους. Σε ένα μήνα ταξιδεύω για Ισλανδία με ενδιάμεσους σταθμούς Σόφια και Λονδίνο. Υπάρχει περίπτωση σε κάποιο από αυτά αεροδρόμια να μου ζητήσουν διαβατήριο και να μην τους κάνει η ταυτότητα?
Ευχαριστώ