Aegean Airlines Ερωτήσεις για Aegean

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Καλησπέρα. Αν έχω 'δωρεαν' εισιτήριο λόγω καθυστερημένης πτήσης, αν συμβεί κάτι, μπορώ να τροποποιήσω ημερομηνία ταξιδιού ή όχι; Να αναφέρω ότι ο ναύλος που είχα κλείσει για εκείνο το ταξίδι που δόθηκε εξαιτίας της καθυστέρησης, είναι flex.
Όταν έκλεισα αντίστοιχο εισιτήριο και ρώτησα μου είπαν ότι δεν γίνεται αλλαγή (δεν παίρνω όρκο βέβαια ότι η υπάλληλος ήξερε την απάντηση)

PhysioDuck

Member
Επόμενο Ταξίδι
Είναι τόσο πολλά...
Ταξίδι-Όνειρο
Warwick, NY
Παιδιά, να κάνω και εγώ μια ερώτηση για πρωτάρηδες;
Ψάχνω πτήση Toronto-Las Vegas. Μέχρι στιγμής, έχει ανοίξει μόνο της Air Canada με 93Ε φόρους.
Αν το κλείσω και αργότερα ανοίξει της United (56Ε φόροι), μπορώ να κάνω δωρεάν αλλαγή σε πτήση που αφορά ίδια μέρα και ίδιο προορισμό;

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Έχω κι εγώ μια ερώτηση για αρχάριους.
Πως βλέπεις αν ο ναύλος πτήσης της συμμαχίας που θέλεις να κλείσεις δίνει μίλια στο Miles & Bonus;
Υποθέτω βάσει του τύπου, που φαίνεται όμως μετά την κράτηση, όχι πριν. Υπάρχει τρόπος;

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Cape Verde
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Πως βλέπεις αν ο ναύλος πτήσης της συμμαχίας που θέλεις να κλείσεις δίνει μίλια στο Miles & Bonus;
Υποθέτω βάσει του τύπου, που φαίνεται όμως μετά την κράτηση, όχι πριν. Υπάρχει τρόπος;
Κανονικά, αν κλείνεις μεσω της αεροπορικής, φαίνεται το class fare (γράμμα: Τ,U, V,S κλπ).

Mετά παίζεις εδώ και το βρίσκεις επακριβώς:
owenrudge.net - Utility Base - Star Alliance Mileage Earnings Calculator

Porfyria

Member
Επόμενο Ταξίδι
Περού
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Περού
Αναλόγως με μια εταιρεία πετάς. Καταρχάς πας στο site της Aegean στους συνεργάτες της και βλέπεις ποιοι ναύλοι δίνουν μίλια. Κατά τη διάρκεια της κράτησης, σε μερικές εταιρείες φαίνεται ο ναύλος, σε άλλες όχι. Σε αυτήν την περίπτωση εγώ παίρνω τηλέφωνο το τηλεφωνικό τους κέντρο και ρωτάω αυτούς.
Αν ενδιαφέρεσαι για κάποια συγκεκριμένη εταιρεία ρώτα εδώ μήπως κάποιος ξέρει. Στη Lufthansa και στη Swiss για παράδειγμα δεν φαίνεται ο ναύλος αρχικά αλλά πατάς στο compare fares and booking classes και στο βγάζει τότε.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.277
Μέλη
39.961
Νεότερο μέλος
bigtraveller1992

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom