Aegean Airlines Ερωτήσεις για Aegean

Maryjoy

Member
Θα έπαιρνα την Aegean αλλά σιγά μη ξέρουν, οπότε ρωτάω εδώ για σιγουριά.

Αν κάνεις ακύρωση αιτήματος αναβάθμισης σε business από την αυτοματοποιημένη διαδικασία, αυτό επίστρέφεται και γίνεται ξανά διαθέσιμο προς χρήση;
Μιλάω για κουπόνια βαθμίδας.
το ρωτησα προχθες, οσο εισαι στη λιστα αναμονης και δεν εχει επιβεβαιωθεί ακυρωνεις και το κουπονι επιστρεφεται κανονικα προς χρηση σχετικα αμεσα.

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
το ρωτησα προχθες, οσο εισαι στη λιστα αναμονης και δεν εχει επιβεβαιωθεί ακυρωνεις και το κουπονι επιστρεφεται κανονικα προς χρηση σχετικα αμεσα.
Το έκανα ήδη διαβάζοντας τις προτροπές όλων σας, μένει να το επιβεβαιώσω κιόλας, ευχαριστώ. :)

Ταξίδι-Όνειρο
ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ
Παιδια SOS!!Παρακαλω πολυ καποιος να με βοηθησει γιατι ειμαι ενα βημα πριν τη κριση πανικου.Μπηκα σε αυτη παπαρ..α που λεγεται aegean travel packages,εκλεισα απο το travel package για Λισαβονα το Μαη ,εβαλα τα στοιχεια της καρτας και κλασσικα κολλαγε το χιλιογα...μενο το site τους ,μου εβγαλε correct και κατι τετοιο ,παω πισω κανω refresh και ξανα βαζω τα στοιχεια της καρτας.Μου ερχεται επιβεβαιωση ολα καλα ευχαριστουμε για την κρατηση και ξανα βλεπω μετα απο λιγο παλι ευχαριστουμε για την κρατηση δευτερη φορα ,με αλλο αριθμο πακετου.Στην καρτα μου με χρεωσε 2 φορες
.Ιδια ημερομηνια,ιδια ατομα ,ιδιος προορισμος, ιδιο ξενοδοχειο.

Δες πληρωσα ολο το ποσο αλλα 100 που ειναι το deposit οσοι ξερουν απο package και αλλα 100 στην αλλη κρατηση.
Εστειλα μυνημα στο mail επικοινωνιας οτι εκανα κατα λαθος 2 κρατησεις και εαν ειναι εφικτο να ακυρωθει η μια εκ των 2 και να μου επιστραφει και το ποσο.

Πιστευω να μου βρουνε την λυση ,αλλιως θα σκασω John Wick με ροπαλα baseball μες τα γραφεια τους,

Σας εχει συμβει κατι αναλογο?
αναμενω λογικα Δευτερα θα απαντησουν

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Cape Verde
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Παιδια SOS!!Παρακαλω πολυ καποιος να με βοηθησει γιατι ειμαι ενα βημα πριν τη κριση πανικου.Μπηκα σε αυτη παπαρ..α που λεγεται aegean travel packages,εκλεισα απο το travel package για Λισαβονα το Μαη ,εβαλα τα στοιχεια της καρτας και κλασσικα κολλαγε το χιλιογα...μενο το site τους ,μου εβγαλε correct και κατι τετοιο ,παω πισω κανω refresh και ξανα βαζω τα στοιχεια της καρτας.Μου ερχεται επιβεβαιωση ολα καλα ευχαριστουμε για την κρατηση και ξανα βλεπω μετα απο λιγο παλι ευχαριστουμε για την κρατηση δευτερη φορα ,με αλλο αριθμο πακετου.Στην καρτα μου με χρεωσε 2 φορες
.Ιδια ημερομηνια,ιδια ατομα ,ιδιος προορισμος, ιδιο ξενοδοχειο.

Δες πληρωσα ολο το ποσο αλλα 100 που ειναι το deposit οσοι ξερουν απο package και αλλα 100 στην αλλη κρατηση.
Εστειλα μυνημα στο mail επικοινωνιας οτι εκανα κατα λαθος 2 κρατησεις και εαν ειναι εφικτο να ακυρωθει η μια εκ των 2 και να μου επιστραφει και το ποσο.

Πιστευω να μου βρουνε την λυση ,αλλιως θα σκασω John Wick με ροπαλα baseball μες τα γραφεια τους,

Σας εχει συμβει αναμενω λογικα Δευτερα θα απαντησουν
Πάρε την τράπεζα και τους λες ότι έγινε διπλοκρατηση και το ακυρωνουν αυτοί.

Ταξίδι-Όνειρο
ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ
Απλα εχει γινει κρατηση δευτερη κανονικα εχω παρει reservation number .Ειναι συνδυαστικο πακετο πτησης + ξενοδοχειο.

Ευχαριστω πολυ θα παρω και την τραπεζα.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Cape Verde
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Απλα εχει γινει κρατηση δευτερη κανονικα εχω παρει reservation number .Ειναι συνδυαστικο πακετο πτησης + ξενοδοχειο.

H τράπεζα δε νομιζω οτι το ξερει αυτό, ουτε και τη νοιάζει. Θα δει ίδιο ποσο εντός δευτερολεπτων και θα καταλαβει ότι πρόκειται περί λάθους.

Ταξίδι-Όνειρο
ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ
H τράπεζα δε νομιζω οτι το ξερει αυτό, ουτε και τη νοιάζει. Θα δει ίδιο ποσο εντός δευτερολεπτων και θα καταλαβει ότι πρόκειται περί λάθους.
Δυστυχως μου παν να επικοινωνησω με την aegean και η aegean μου ειπε με το travel package.Ιδωμεν θα ξαναπαρω Δευτερα ,πιστευω θα το δουνε και θα εχω θετικη ανταποκριση

nick07

Member
Εχεις δοκιμασει κατι τετοιο κ δουλεψε; Μου φαινεται απιθανο η τραπεζα να ακυρωσει τη χρεωση απο μονη της χωρις πρωτα να τσεκαρει με την επιχειρηση.
Κανονικα η αεροπορικη θα πρεπει να δεχθει πως υπηρξε κολλημα στο συστημα της κ να ακυρωσει τη δευτερη κρατηση.

nick07

Member
Δυστυχως μου παν να επικοινωνησω με την aegean και η aegean μου ειπε με το travel package.Ιδωμεν θα ξαναπαρω Δευτερα ,πιστευω θα το δουνε και θα εχω θετικη ανταποκριση
Αν δεν βρεις ακρη τηλεφωνικως στειλε γραπτο αιτημα στην Aegean οτι το συστημα τους σε χρεωσε δυο φορες επειδη μαλλον κολλησε κ αιτεισαι επιστροφη χρηματων για το ποσο διπλοχρεωσης.
Κρατα επικοινωνια αν δεν βγαλεις ακρη κανε στην τραπεζα αμφισβητηση συναλλαγης στελνοντας τους την αλληλογραφια.

Ταξίδι-Όνειρο
ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ
Εχεις δοκιμασει κατι τετοιο κ δουλεψε; Μου φαινεται απιθανο η τραπεζα να ακυρωσει τη χρεωση απο μονη της χωρις πρωτα να τσεκαρει με την επιχειρηση.
Κανονικα η αεροπορικη θα πρεπει να δεχθει πως υπηρξε κολλημα στο συστημα της κ να ακυρωσει τη δευτερη κρατηση.
Η πολιτικη του package ειναι δινεις,ενα deposit των διακοπων σου 50 ανα ατομο 100 δηλαδη που μασταν 2.
Και 30 μερες πριν πας στο τραβαει το υπολοιπο.Μπορεις πριν τις 30 μερες να ακυρωσεις δωρεαν ,αλλα τσ 50 του deposit δεν επιστρεφονται

Στην περιπτωση μου ειναι απο λαθος διπλοκρατηση ,φαινεται και στο time γισ 2 λεπτσ διαφορα .
Δεν θελω να τους τα χαρισω τζαμπα...

nick07

Member

Παρεπιπτοντως τα travel packages εχει και κακιστους ορους χρησης. Προσωπικα τα αποφευγω, αν δεν εχει σοβαρο discount συγκριτικα με το κοστος του να κλεισεις αεροπορικα+ξεχωριστο hotel, δεν νομιζω πως εχει νοημα.

Ταξίδι-Όνειρο
ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ
Αν δεν βρεις ακρη τηλεφωνικως στειλε γραπτο αιτημα στην Aegean οτι το συστημα τους σε χρεωσε δυο φορες επειδη μαλλον κολλησε κ αιτεισαι επιστροφη χρηματων για το ποσο διπλοχρεωσης.
Κρατα επικοινωνια αν δεν βγαλεις ακρη κανε στην τραπεζα αμφισβητηση συναλλαγης στελνοντας τους την αλληλογραφια.
Εστειλα email ηδη τωρα αναμενω απο Δευτερα,για να δω εχω πιθανοτητες για refund...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.290
Μέλη
39.966
Νεότερο μέλος
Νομός Δράμας - Χ

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom