Ryanair Ερωτήσεις για Ryanair v.2

Kor75

Member
Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις και τη βοήθεια σας! :)

Υποθέτω πως διαχείριση της κράτησης και πρόσθεση κι άλλης αποσκευής (αν χρειαστεί) μπορώ να κάνω και μετά το ηλ. check in, έτσι δεν είναι;

psilos3

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Υποθέτω πως διαχείριση της κράτησης και πρόσθεση κι άλλης αποσκευής (αν χρειαστεί) μπορώ να κάνω και μετά το ηλ. check in, έτσι δεν είναι;
Μετά την κράτηση σίγουρα, κάνεις ότι προσθήκη θέλεις, αποσκευής,θέσης κτλ. Τώρα για μετά το check-in δε γνωρίζω, έτσι κι αλλιώς ανοίγει 24 ώρες πριν την πτήση, θεωρητικά θα ξέρεις.

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις και τη βοήθεια σας! :)

Δεν έχει νόημα να τα κάνεις αυτά μετά το check in γιατί οι τιμές στις επιπλέον υπηρεσίες θα έχουν ανέβει πολύ!
Tο check in γίνεται:
  • Με κράτηση θέσης: Από 60 ημέρες έως και 2 ώρες πριν την πτήση.
  • Χωρίς κράτηση θέσης (τυχαία επιλογή): Από 24 ώρες έως και 2 ώρες πριν την πτήση.

Kor75

Member
Ε τώρα να μη σας ρωτήσω και για σχόλια - απόψεις για αυτή τη "lauda europe" που συνεργάζεται με τη ryan και εκτελεί κάποιες πτήσεις της; :rolleyes-80:

psilos3

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Ε τώρα να μη σας ρωτήσω και για σχόλια - απόψεις για αυτή τη "lauda europe" που συνεργάζεται με τη ryan και εκτελεί κάποιες πτήσεις της; :rolleyes-80:
Θυγατρική της Ryan είναι, έχω πετάξει πολλές φορές, σίγουρα για Μάλτα και Ζάγκρεμπ απ' ότι θυμάμαι με μια πρώτη σκέψη. Δεν υπάρχει καμία διαφορά ως προς την κράτηση και τους όρους. Το αεροσκάφος μου φάνηκε μόνο κάπως πιο άνετο.

dimis87

Member
Επόμενο Ταξίδι
Καραιβικη
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνια
Εχω έρθει πολλές φορές από Λονδίνο με λαουντα,είναι νομίζω θυγατρική της Ράιαν.δεν αλλάζει κάτι και το αεροπλάνο Ράιαν γράφει επάνω το ίδιο είναι

Alex Loco

Member
Μέγας Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
🇬🇧
Ταξίδι-Όνειρο
Pamir highway
Εχω κλεισει αρχές Ιουνίου απο Βουκουρέστι για Ιορδανια. Με τη κατάσταση όπως ειναι λέτε να παρουμε πισω κανα φράγκο η θα γίνει κανονικα η πτήση? Δεν ειναι Λίβανος μεν αλλα διπλα ειναι

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Η χρεωστική μπαταχτσου ξαναχτυπησε. Μετα τη Βολοτεα και στη Ραιαν περασε κανονικα στο αεροσκαφος η χρεωστικη χωρις να υπαρχει το οφειλομενο ποσο. Μα δεν επικοινωνει με την τραπεζα το pos τους? Προσπαθησαν να παρουν το ποσο αλλες 2-3 φορες τις επομενες εβδομαδες, δεν υπηρχε κ μ αφησαν ησυχο. Μπλακ λιστ θα με βαλουν κι αυτοί.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.124
Μέλη
40.118
Νεότερο μέλος
profacitag1977

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom