Γενικά Ερώτηση για αεροπορικά εισιτήρια

TsAnn

Member
Επόμενο Ταξίδι
Περού
Ταξίδι-Όνειρο
Νησί του Πάσχα
Κανοντας αναζητηση για καποιες πτησεις που η τιμη ειναι <20 ευρω δεν εχω αναστολες να κλεισω απο ταξιδιωτικο γραφειο παρα την εταιρεια. Τις καλυτερες τιμες μου τις δινει το trip.com. Ειναι καλο?
Επισης κατεβαζει κι αλλο την τιμη αν κλεισω χωριστα το καθε σκελος, κατι που ειναι παραξενο.
Κι εγώ έκλεισα μαζί τους ένα ταξίδι μετ' επιστροφής όπου μου έστειλαν 2 διαφορετικές κρατήσεις. Όταν χρειάστηκε να ακυρώσω το ένα σκέλος, μου επέστρεψαν αμέσως τα χρήματα ✌

paefstra

Member
Κι εγώ έκλεισα μαζί τους ένα ταξίδι μετ' επιστροφής όπου μου έστειλαν 2 διαφορετικές κρατήσεις. Όταν χρειάστηκε να ακυρώσω το ένα σκέλος, μου επέστρεψαν αμέσως τα χρήματα ✌
Σε πτηση με Ruyanair των 16 ευρω τι να ακυρωσω, αυτα πανε στη γειτονια των αγγελων οταν ακυρωνεις.

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αίγυπτος
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Τις καλυτερες τιμες μου τις δινει το trip.com. Ειναι καλο?
Μια χαρά είναι. Έχω κλείσει και αεροπορικό και διαμονές. Τη πτήση απο Κεφλάβικ σε Κοπεγχάγη την έκλεισα απο αυτό γιατί ήταν το πιο φθηνό τη συγκεκριμένη ημερομηνία που ήθελα. Αν δεν είχαν ημερομηνία λήξης τα coins τους θα ήταν ακόμα καλύτερο....πάνε και αυτά σιχτιρ....

Last edited:

paefstra

Member
Μια χαρά είναι. Έχω κλείσει και αεροπορικό και διαμονές. Τη πτήση απο Κεφλάβικ σε Κοπεγχάγη την έκλεισα απο αυτό γιατί ήταν το πιο φθηνό τη συγκεκριμένη ημερομηνία που ήθελα. Αν δεν είχαν ημερομηνία λήξης τα coins τους θα ήταν ακόμα καλύτερο....πάνε και αυτά σιχτιρ....
Εκλεισα. Σαρδηνια, ερχομαστε!

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αίγυπτος
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός

paefstra

Member
Αντε επιτέλους να έχουμε καμια πληροφορία απο εκεί εδώ μέσα..... Με το κυάλι τις ψάχνουμε!
Εδω ουτε o @Samion που βασιζομαστε.
ΕΙμαι εντελως στα τυφλα, δεν βρισκω τιποτε. Θα τα βρουμε εκει.

Last edited:
Επόμενο Ταξίδι
Milan-Bologna
Ταξίδι-Όνειρο
New York
Καλησπέρα, βρίσκω εισιτήρια Αθήνα Ρώμη 180 τέλος Ιουλίου με Aegean, να τα κλείσω ή υπάρχει περίπτωση έκπτωσης τις επόμενες μέρες?

adiaforos

Member
Καλησπέρα, βρίσκω εισιτήρια Αθήνα Ρώμη 180 τέλος Ιουλίου με Aegean, να τα κλείσω ή υπάρχει περίπτωση έκπτωσης τις επόμενες μέρες?
Αυτή τη στιγμή εξακολουθεί να ισχύει ο εκπτωτικός κωδικός VISASUMMER20NA με 20% έκπτωση (πληρωμή με VISA) που θεωρητικά έληξε τα μεσάνυχτα. Αν το δεις έγκαιρα, κλείσε, γιατί, κατά τη γνώμη μου, ακόμη και να βγάλει έκπτωση 30% αργότερα, το πιθανότερο είναι να έχουν αυξηθεί οι ναύλοι. Κάθε απόφαση ενέχει ένα ρίσκο.

Επόμενο Ταξίδι
Milan-Bologna
Ταξίδι-Όνειρο
New York
Tα εκλεισα! Ευχαριστώ...
Μία ερώτηση ακόμα, ενώ έγραψα τα ονόματα με κεφαλαία λατινικά, στο επιβεβαιωτικό e-mail της aegean μου τα εμφανίζει μικρά, θα υπάρξει θέμα στο check-in?

fotast

Member
Tα εκλεισα! Ευχαριστώ...
Μία ερώτηση ακόμα, ενώ έγραψα τα ονόματα με κεφαλαία λατινικά, στο επιβεβαιωτικό e-mail της aegean μου τα εμφανίζει μικρά, θα υπάρξει θέμα στο check-in?
Αν είναι σωστά όχι.

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
Vietnam
Ταξίδι-Όνειρο
japan
κλείσε και ξενοδοχείο (ακυρωσιμο) πέρσι που κοιταζα για Ρωμη αρχες αυγουστου απο μάρτιο κάθε μηνα ανεβαίναν οι τιμες....

maria91

Member
Αυτή τη στιγμή εξακολουθεί να ισχύει ο εκπτωτικός κωδικός VISASUMMER20NA με 20% έκπτωση (πληρωμή με VISA) που θεωρητικά έληξε τα μεσάνυχτα. Αν το δεις έγκαιρα, κλείσε, γιατί, κατά τη γνώμη μου, ακόμη και να βγάλει έκπτωση 30% αργότερα, το πιθανότερο είναι να έχουν αυξηθεί οι ναύλοι. Κάθε απόφαση ενέχει ένα ρίσκο.
Παιζει αραγε κανενας παρομοιος κωδικος για τωρα?

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.209
Μέλη
39.924
Νεότερο μέλος
Trinity@

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom