Γενικά Ερώτηση για αεροπορικά εισιτήρια

spyros91

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Ταιλάνδη
Καλησπέρα σας! Δεν μπορώ να βγάλω άκρη σχετικά με την tarom. To light εισιτήριο, περιλαμβάνει είτε 8 κιλη είτε backpack?

spyros91

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Ταιλάνδη
Αυτό το τσεκαρα, αλλά δεν μπορώ να πω ότι είναι εντελώς ξεκάθαροι.. το light εισιτήριο αναφέρει no checked bagagge, ενώ στις οδηγίες λέει για μια δωρεάν briefcase και αναφέρουν και μια cabin hand buggage αλλά δεν προσδιορίζουν αν είναι δωρεάν ( εγώ υποθέτω πως είναι)

Attachments

georgi d

Member
Εγώ γνωρίζω τα εύκολα. Όταν είναι τα δύσκολα εκεί θα σε βοηθήσουν τα παιδιά του φόρουμ που τα ξέρουν καλύτερα.

Screenshot_20241205_214938.jpg

Last edited:

Ppetran

Member
Προσπαθώ να βρω εισητήρια απο θεσ/κη για Μπαχρέιν 10->15/4. Καμία πρόταση?
Βλέπω και μέσω καιρου αλλά επειδή αλλάζω εκεί πρέπει να βγάλω και visa γιατί θα κάνω εκ νέου check τις βαλίτσες. Επίσης έχει ταξιδέψει κανείς με golfair? βαλίτσα πάνω μόνο 6 κιλά?

georgi d

Member
Προσπαθώ να βρω εισητήρια απο θεσ/κη για Μπαχρέιν 10->15/4. Καμία πρόταση?
Έχουν οι Τούρκοι δύο αεροπορικές εταιρείες που έχουν απευθείας πτήση προς Μπαχρέιν όμως από Θεσσαλονίκη λίγο κουραστικό βλέπω είναι να πάτε. Από Αθήνα είναι καλύτερα.
Από το παλιό αεροδρόμιο της Κωνσταντινουπολη ς μέχρι Μπαχρέιν τώρα βλέπω τιμή με 100€.Και οι δύο εταιρίες βάζουν προσφορές.
Σε περίπτωση που θα αγοράσετε από αυτούς.

Προσοχή: ο ελάχιστος ναύλος περιλαμβάνει χειραποσκευή μόνο 3 κιλών. Μετά την εισαγωγή των στοιχείων του επιβάτη, θα μπορείτε να προσθέσετε κανονικές χειραποσκευές βάρους έως 8 κιλά ή αποσκευές βάρους έως 12 κιλά με επιπλέον χρέωση
Screenshot_20241208_101609.jpg

Η Pegasus πιο πολλές φορές βάζει.
Έχω παρατηρήσει ότι όταν βάζει προσφορές για την Ελλάδα δεν βάζει. Κάποιες ξεχωριστές για Αθήνα βάζει.
Εδώ κάτω μια παλιά προσφορά της Pegasus.
Screenshot_20241208_105158.jpg

Screenshot_20241208_105358.jpg

Screenshot_20241208_105313.jpg

Επίσης έχει ταξιδέψει κανείς με golfair? βαλίτσα πάνω μόνο 6 κιλά
Στο εξωτερικό από Μόσχα η άλλη πόλη δεν έχουν πρόβλημα με χειραποσκευες. Στο σαιτ γράφει 6 κλ όμως αφήνουν εκεί από 10 μέχρι 15 κλ. Εδώ από Αθήνα δεν γνωρίζω. Όμως βλέπω ακριβά τα εισιτήρια της.

Last edited:

stgn

Member
Καλησπέρα,

με συγχωρείτε αν εχει ήδη απαντηθεί, αλλά επειδή την τελευταία φορά που ταξίδεψα εξωτερικό με αεροπλάνο ήταν σχεδόν πριν 10 χρόνια, θα ήθελα να ρωτήσω ποιά ειναι η πιο ενδεδειγμένη μέθοδος για να κλείσω εισητήρια?

Μέσω skyscanner? Booking? Κατευθείαν από τις αεροπορικές?

Για να γίνω πιο συγκεκριμένος, τέλη Αυγούστου θα χρειαστεί να πετάξω στη Γενεύη και οι πτήσεις που με βολεύουν είναι να πετάξω προς Γενεύη με Aegean και επιστροφή με Swiss Airways.

Τα φώτα σας παρακαλώ!

Ευχαριστώ!

gioannis13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου πετάει αεροπλάνο...
Ταξίδι-Όνειρο
Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
Απευθείας από την αεροπορική ή αν είναι τεράστια η διαφορά, το τεράστια το αφήνω στην διακριτική ευχέρεια σου.....από ιντερνετικό πρακτορείο.

stgn

Member
Κάτι που παρέλειψα να αναφέρω παραπάνω, είναι ότι ενώ είμαι σίγουρος για την πτήση προς Γενεύη, θα ήθελα να υπάρχει μια εναλλακτική για αλλαγή της επιστροφής κατα 1 ή 2 μέρες.

Απ ότι είδα, το skyscanner και σε επόμενο επίπεδο μέσω booking, παρέχεται αυτή η δυνατότητα.

Το έχει χρησιμοποιήσει κανείς? Ειναι μπλέξιμο? Γίνεται εύκολα? Πόσο μπορεί να κοστίζει?

Το skyscanner και το booking θεωρούνται αξιόπιστα? Λίγη βοήθεια γιατί δεν έχω ιδέα....

Ταξίδι-Όνειρο
ΛΑΣ ΒΕΓΚΑΣ ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ
Kαλησπερα,μια χαρα ειναι το scyscanner σαν πλατφορμα αναζητησης εισητηριων ,oπως αντιστοιχα και η kayak .Η scyscanner ομως ειναι πλατφορμα αναζητησης ολων των διαθεσιμων αεροπορικων ανα τιμη και εταιρεια , οπου θα σε παραπεμψουν σε σελιδες που απο εκει θα κλεισεις τα εισητηρια,Μια απο τις πιο δημοφιλεις ειναι η edreams ή mytrip οπου ειναι και ασφαλεστατες και την εχω χρησιμοποιησει εγω και τα περισσοτερα μελοι του φορουμ.Επισης μπορει να σε παραπεμψει και στην επισημη σελιδα της αεροπορικης Aegean,Emirates,easyjet κλπ..
Εαν δεν εισαι σιγουρος για την πτηση σου, μπορεις να επιλεξεις την flex επιλογη στο εισητηριο οπου μπορει να ακυρωσεις ή τροποποιησεις.
Απο booking μετα κλεινω κυριως μεμονωμενα ξενοδοχεια.
Εαν δεν εισαι τοσο σιγουρος παντως (εαν με το ιντερνετ σημερα ειναι πανευκολο) γιατι δεν πας οπως σου παν σε ενα πρακτορειο που θα σου κλεισουν και με ασφαλεια και θα εχεις και το κεφαλι σου ησυχο.

georgi d

Member
. θα ήθελα να υπάρχει μια εναλλακτική για αλλαγή της επιστροφής κατα 1 ή 2 μέρες.
Μήπως καλυτερα δύο ξεχωριστά εισιτήρια; Το flex για την επιστροφή.
Εαν δεν εισαι σιγουρος για την πτηση σου, μπορεις να επιλεξεις την flex επιλογη στο εισητηριο οπου μπορει να ακυρωσεις ή τροποποιησεις
Το θέμα είναι ότι καλες τιμές στην Swiss δεν βλέπω..

Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.191
Μέλη
39.913
Νεότερο μέλος
Panidst

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα