Γενικά Ερώτηση για αεροπορικά εισιτήρια

panlek30

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λoνδίνo
Στην περίπτωση της Ιταλίας και έχοντας πάει Μιλάνο, Μπέργκαμο, Βερόνα, Βενετία, περίχωρα λίμνη Κόμο και Ρώμη, με φθηνότερο το Μιλάνο σε αεροπορικά, τι τοποθεσίες θα μπορούσα να βάλω?
Χωρις αμαξι δυσκολα τα πραγματα γιατι τα τριγυρω τα εχεις δει. Τορινο μπορεις αλλα δεν νομιζω να αξιζει για τοσες μερες (δεν εχω παει). Για Μπολονια δε βρισκεις φθηνες πτησεις; Εξυπηρετει πολυ για Φλωρεντια.

vaggelakos

Member
Επόμενο Ταξίδι
salzburg?!
Χωρις αμαξι δυσκολα τα πραγματα γιατι τα τριγυρω τα εχεις δει. Τορινο μπορεις αλλα δεν νομιζω να αξιζει για τοσες μερες (δεν εχω παει). Για Μπολονια δε βρισκεις φθηνες πτησεις; Εξυπηρετει πολυ για Φλωρεντια.
Με αυτοκίνητο και βάση το Malpensa για που? Σκοπός είναι να υπάρχει αυτοκίνητο και κοντινές αποστάσεις. Δηλαδή να μπορείς να βάλεις δύο τρία μάξιμουμ μέρη, αλλά μη φάμε το χρόνο σε διαδρομές

maria91

Member
Στην περίπτωση της Ιταλίας και έχοντας πάει Μιλάνο, Μπέργκαμο, Βερόνα, Βενετία, περίχωρα λίμνη Κόμο και Ρώμη, με φθηνότερο το Μιλάνο σε αεροπορικά, τι τοποθεσίες θα μπορούσα να βάλω?
Κατεβαινεις Ρωμη κ πας Φλωρεντια...για 5 διανυκτερευσεις αν σας φανουν πολλες για Φλωρεντια τις σπας με μερικες στη Ρωμη,οσες φορες κ αν πας σ αυτη τη πολη παντα κατι νεο θα βρεις να κανεις...με τρενο πιστευω θα σας βγει οικονομικα...αλλιως cinque terre?

panlek30

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λoνδίνo
Με αυτοκίνητο και βάση το Malpensa για που? Σκοπός είναι να υπάρχει αυτοκίνητο και κοντινές αποστάσεις. Δηλαδή να μπορείς να βάλεις δύο τρία μάξιμουμ μέρη, αλλά μη φάμε το χρόνο σε διαδρομές
Γενοβα, Cinque terre, Λουκα, Πιζα. Προς εκει θα πηγαινα.
Αλλη προταση αν βρεις για Ναπολη ειναι Πομπηία, Αμαλφι, Καπρι.

paefstra

Member
Αν δεν θες να μεινεις Ιταλια, πας Νικαια Γαλλια και περιξ.

vaggelakos

Member
Επόμενο Ταξίδι
salzburg?!
Αν δεν θες να μεινεις Ιταλια, πας Νικαια Γαλλια και περιξ.
Πιστεύω ότι για ταξίδι 5-6 ημερών εχει πολλές ώρες οδηγήσεις+ επιστροφή και θα είσαι συνέχεια στο αυτοκίνητο περισσότερο. Νομίζω. Θεωρώ ότι δε βολεύει

paefstra

Member
Πιστεύω ότι για ταξίδι 5-6 ημερών εχει πολλές ώρες οδηγήσεις+ επιστροφή και θα είσαι συνέχεια στο αυτοκίνητο περισσότερο. Νομίζω. Θεωρώ ότι δε βολεύει
Κι ομως βολευει. Το Τορινο απεχει 1,5 ωρα με λεωφορειο απο αεροδρομιο. Μενετε εκει αρχικα και απο κει νοικιαζετε για Νικαια.
4,5 ωρες μου λεει το google maps αν το πατε απ ευθειας απο το αεροδρομιο και μολις ενα 3ωρο απο Τορινο.
Επισης 4 ωρες αν πατε Annecy και Γενευη.
Το αεροδρομιο του Μιλανου ειναι σε στρατηγικο σημειο για διπλανες χωρες για road trip.

Last edited:

makisg

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μάαστριχτ-Ντυνάν-Σπά-Άαχε
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι
Θα μου αρεσε σε οποιοδηποτε μερος σε Γερμανια αλλα βγαινει ακριβα με 2 βαλιτσες.
Αν και εβαλε η ryanair κολωνια, ειναι παλι τσιμπημενα.

Εγώ θα έλεγα μια Σικελία είναι ότι πρέπει. ;)

vaggelakos

Member
Επόμενο Ταξίδι
salzburg?!
Κι ομως βολευει. Το Τορινο απεχει 1,5 ωρα με λεωφορειο απο αεροδρομιο. Μενετε εκει αρχικα και απο κει νοικιαζετε για Νικαια.
4,5 ωρες μου λεει το google maps αν το πατε απ ευθειας απο το αεροδρομιο και μολις ενα 3ωρο απο Τορινο.
Επισης 4 ωρες αν πατε Annecy και Γενευη.
Το αεροδρομιο του Μιλανου ειναι σε στρατηγικο σημειο για διπλανες χωρες για road trip.
Τη περίπτωση να ανέβω προς τα επάνω Λουγκάνο, Βαντούζ και τέλος
Κάστρο Νοϊσβανστάιν?

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.192
Μέλη
39.913
Νεότερο μέλος
Panidst