Γενικά Ερώτηση για αεροπορικά εισιτήρια

George V

Member
Καλημέρα σε όλους!
Σκέφτομαι να κάνω ενα ταξίδι στην Μπανγκόκ κοντά στην Πρωτοχρονιά και όπως καταλαβαίνετε οι τιμές είναι ιδιαίτερα υψηλές. Πιστεύετε ότι είναι καλή ιδέα να περιμένω τις προσφορές της black Friday ή είναι ριψοκίνδυνο να περιμένω μέχρι τελευταία στιγμή;
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
Οτι προσφορα και να βγαινει η περιοδος 20.12 - 15.1 περιπου. ειναι εκτος.

Εκτος και βγει προσφορα για την συγκεκριμένη περιοδο ή για συγκεκριμενους προορισμους

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Κι αν δε βγει προσφορά τι κάνεις; ξεχνάς το ταξίδι;
για μένα είναι πολύ αργά να περιμένεις τόσο. Μέχρι τέλος Σεπτέμβρη βαριά έτσι κ αλλιώς θα ακριβύνουν κ άλλο για τις γιορτές, θα είναι άπιαστα μετά.

georgi d

Member
Κάτι που βρήκα σε ένα ξένο φόρουμ για Μπανγκόκ από Ρωσία.
Μήπως είναι το ίδιο από Ευρώπη.
Αυτά γράφουν :
TravelRadar. Υπάρχουν και άλλοι. Είναι εύκολο να τα βρεις. Εγγραφείτε και ακολουθήστε.
Αλλά αυτό είναι συνήθως 1-2 εισιτήρια. Και φεύγουν πολύ γρήγορα. Θέμα λεπτών. Δεν κάνει για οικογένεια/εταιρεία.

Το Trip.com έχει καλές τιμές για εισιτήρια.
Εδώ κάτι καλό μας γράφει.
Και επίσης. Δεν ξέρω γιατί έγινε έτσι . Ίσως ήταν καθαρή σύμπτωση. Αλλά, για άλλη μια φορά, αγοράσα τα εισιτήρια που ήθελα σε καλή τιμή στις 3 π.μ. ώρα Μόσχας στα μέσα της εβδομάδας.)

Του απάντησαν ότι οι τιμές αλλάζουν από το βράδυ της Τρίτης προς Τετάρτη.

Κοίταξε το γιατί αυτός που απάντησε κάτι παραπάνω γνωρίζει. Και εδώ τα παιδιά του φόρουμ μπορεί να μας πουν εάν έχει δίκαιο.

Last edited:

georgi d

Member
https://www.condor.com/tca/eu/offers/find-cheap-flights από 22 Σεπτεμβρίου θα βάλει πτήση από Γερμανία για Μπανγκόκ.
Δεν την γνωρίζω την εταιρεία απλώς για το καλοκαίρι έχει πτήσεις προς την Ελλάδα.
Suvarnabhumi Airport - Wikipedia
Frankfurt Airport - Wikipedia

https://www.ita-airways.com/el_gr έχουμε ακόμα μια από 641€ με επιστροφή (16 Νοεμβρίου ξεκινάει από Ιταλία) .Αυτή βλέπω έχει πτήσεις και προς Αθήνα.
ITA Airways στην Ελλάδα Αθήνα - Ρώμη 4 φορές την εβδομάδα.

Rome Fiumicino Airport - Wikipedia Ρώμη. Η ryanair έχει μαζί με την aegean και skyexpress από την Ελλάδα όμως δεν γνωρίζω πόσες φορές την εβδομάδα έχει πτήσεις.

Πιο οικονομικά από την εταιρεία κάποιος θα πουλάει όμως αυτό δεν το γνωρίζω.

Last edited:

georgi d

Member
Καλημέρα σε όλους!
Σκέφτομαι να κάνω ενα ταξίδι στην Μπανγκόκ
Air Arabia.
Save big! One way fares from EUR 109 κρίμα που έχει προσφορά μέχρι 10 Δεκεμβρίου.
Σήμερα είναι τελευταία ημέρα της προσφοράς.
Ας υπάρχει μπορεί στο μέλλον σε κάποιους να χρειαστεί.
Βλέπω η αεροπορική εταιρεία έχει και λεωφορεία.
Τα πορτοκαλί λεωφορεία του Muwasalat εκτελούν τακτικά δρομολόγια εντός της Sharjah, και τα κλιματιζόμενα πούλμαν της Air Arabia εκτελούν δρομολόγια από και προς τα γειτονικά εμιράτα του Άμπου Ντάμπι, του Ντουμπάι, του Αλ Αΐν και του Ρας αλ Καϊμά. Οι χρεώσεις ξεκινούν από 7 AED.
To & From The Airport – Sharjah Airport

Last edited:

Stavros1986

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΑΙΓΥΠΤΟΣ
Ταξίδι-Όνειρο
ΗΠΑ
Χθες κράτηση αεροπορικών στο site της Qatar. Μετα την πληρωμη βγήκε το μήνυμα πως η συναλλαγή ολοκληρώθηκε κανονικά. Ωστόσο ούτε μειλ της κράτησης ήρθε, ούτε η συναλλαγή φαίνεται στο e-banking (δεν εφυγαν χρηματα). Σε επικοινωνία με την Qatar σήμερα είπαν πως βλέπουν booking reference αλλά δεν έγινε ποτέ η μεταφορά χρημάτων από την τράπεζα. Κάποιος με ανάλογη εμπειρια;

Last edited:

fotast

Member
Χθες κράτηση αεροπορικών στο site της Qatar. Μετα την πληρωμη βγήκε το μήνυμα πως η συναλλαγή ολοκληρώθηκε κανονικά. Ωστόσο ούτε μειλ της κράτησης ήρθε, ούτε η συναλλαγή φαίνεται στο e-banking (δεν εφυγαν χρηματα). Σε επικοινωνία με την Qatar σήμερα είπαν πως βλέπουν booking reference αλλά δεν έγινε ποτέ η μεταφορά χρημάτων από την τράπεζα. Κάποιος με ανάλογη εμπειρια;
Γιατί δεν μιλάς με την τράπεζα;

spyros91

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Ταιλάνδη
Καλησπέρα σας ! αν και αρκετοι πιστεύω το έχετε κάνει αυτο που θα ρωτήσω, απλά θέλω καπως να μου φύγει αυτο απο το μυαλό.
Θέλω Χριστουγεννα να κάνω ενα ταξιδι Κολμαρ Στρασβουργο Παρισι.. με βολευει ομως να το πραγματοποιήσω με δυο αεροπορικές ( easy jet στο πηγαινε για να αρχισω απο Κολμαρ- aegean στο ελα απο Παρισι) .. με αγχωνει ομως μην κάνει καμία ακύρωση η easy τελευταια στιγμη. Λέτε να κλείσω aegean flex για να ειμαι σιγουρος???

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Nipon-Αλάσκα-Yellowstone
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Καλησπέρα σας ! αν και αρκετοι πιστεύω το έχετε κάνει αυτο που θα ρωτήσω, απλά θέλω καπως να μου φύγει αυτο απο το μυαλό.
Θέλω Χριστουγεννα να κάνω ενα ταξιδι Κολμαρ Στρασβουργο Παρισι.. με βολευει ομως να το πραγματοποιήσω με δυο αεροπορικές ( easy jet στο πηγαινε για να αρχισω απο Κολμαρ- aegean στο ελα απο Παρισι) .. με αγχωνει ομως μην κάνει καμία ακύρωση η easy τελευταια στιγμη. Λέτε να κλείσω aegean flex για να ειμαι σιγουρος???
Να ακυρώσει Χριστουγεννιάτικα χλωμό το βλέπω.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.192
Μέλη
39.913
Νεότερο μέλος
Panidst

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom