Γενικά Ερώτηση για αεροπορικά εισιτήρια

tatooine

Member
Εν τω μεταξύ δεν καταλαβαίνω... Βρήκα δύο εισιτήρια που με ενδιαφέρουν από την wizz πήγα να τα βρω στην εφαρμογή τους κ δεν μου τα εμφανίζει καν ... :cry:
Μήπως αυτά τα εισιτήρια που βρήκες στο σκαϊσκανερ είναι με ανταπόκριση; Αν ναι τότε η εφαρμογή της γουιζ δε τα δίνει διαθέσιμα. Μπορείς όμως αν έχεις μεγάλη άνεση χρόνου στις ανταποκρίσεις να τα αγοράσεις ξεχωριστά. Αν ακυρωθεί η καθυστερήσει βέβαια η μια πτήση δεν κάνουν τίποτε για την ανταπόκριση. Αν πάρεις βαλίτσες τις επιβαρύνεσαι δυο φορές και κάνεις ξανά τσεκ ιν στην άλλη πτήση και πάει λέγοντας.

Lexuss

Member
καλησπέρα στην παρέα. Δεν ξέρω αν είναι το σωστό θε΄μα για να γράψω αυτό που θέλω να ρωτήσω. Θέλω να κλείσω εισητήρια για μαιαμι τον απρίλιο. Σε ενα ταξιδιωτικό γραφειο μου είπανε 100 ευρώ πάνω απο όσο τα βρίσκω στο skyscanner. To ερώτημα είναι να τα κλείσω μόνος μου απο skyscanner η απο site της turkish? θα έχω κάποιο θέμα?

mourohavlos

Member
καλησπέρα στην παρέα. Δεν ξέρω αν είναι το σωστό θε΄μα για να γράψω αυτό που θέλω να ρωτήσω. Θέλω να κλείσω εισητήρια για μαιαμι τον απρίλιο. Σε ενα ταξιδιωτικό γραφειο μου είπανε 100 ευρώ πάνω απο όσο τα βρίσκω στο skyscanner. To ερώτημα είναι να τα κλείσω μόνος μου απο skyscanner η απο site της turkish? θα έχω κάποιο θέμα?
Από Turkish, αν δεν έχει τρελή διαφορά τιμής. Σε περίπτωση ακύρωσης κλπ. θα έχεις να κάνεις απευθείας με την αεροπορική

Lexuss

Member
Από Turkish, αν δεν έχει τρελή διαφορά τιμής. Σε περίπτωση ακύρωσης κλπ. θα έχεις να κάνεις απευθείας με την αεροπορική
ίδια τιμή τα εχει και στο site της turkish. Το θεμα ειναι οτι αν προκειψη κάτι με πιον θα εποικ. Οταν κλεινω τα εισητηρια απο το site δεν εκτυπωνο κάτι σωστα; Πάω στο αεροδρομιο με το διαβατηριο και μου τα κόβουν στο γκισε τις εταιριας;

Nikos1986

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία - Καλιφόρνια
Δεν τυπώνεις κάτι, μόνο οι low cost νομίζω σου ζητάνε να το έχεις. Πας στο γκισέ ή στα μηχανήματα με το διαβατήριο (στα μηχανήματα νομίζω θέλει και τον κωδικό της κράτησης - αυτό με τα 6 γράμματα / νούμερα) και παίρνεις την κάρτα επιβίβασης. ;)

Επί κορονοϊού προτιμούσα να τα έκλεινα από την αεροπορική, ακόμη και αν ήταν κατιτίς ακριβότερα, ώστε αν γίνει η στραβή να είχα να κάνω απευθείας με την αεροπορική (που στην τελική θα την έβρισκα στο αεροδρόμιο), παρά με μεσάζοντες. Τώρα έχουμε ξεθαρρέψει, αλλά αν τα βρίσκεις στην min τιμή με την αεροπορική δεν βρίσκω λόγο να μην τα κλείσεις απευθείας από εκεί. Δεν έχεις λόγο να σκάσεις 100 ευρώ καπέλο στο γραφείο... :bash:

Lexuss

Member
έκλεισα και τα εισιτηρια σημερα το πρωι. ευχαριστω όλους σας. Τα έκλεισα απευθειας απο το site της turkish. To παραξενο ειναι ότι δεν μου ζητησε αριθμο απο το διαβατηριο, τα ελενχουν στα γκισε και δεν χρειαζετε γιαυτο σωστα?

Nikos1986

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία - Καλιφόρνια
έκλεισα και τα εισιτηρια σημερα το πρωι. ευχαριστω όλους σας. Τα έκλεισα απευθειας απο το site της turkish. To παραξενο ειναι ότι δεν μου ζητησε αριθμο απο το διαβατηριο, τα ελενχουν στα γκισε και δεν χρειαζετε γιαυτο σωστα?
Καλά να περάσεις λοιπόν! (για πού παρεμπιπτόντως ?)

Ναι, νομίζω ούτε εμένα μου είχε ζητήσει αριθμό διαβατηρίου, κάτι που μου είχε κάνει εντύπωση.

Θα σου ελέγξουν το διαβατήριο και στο γκισέ, και μετά, και μετά, και μετά, και στην πύλη. Πήγαινε προϊδεασμένος τουλάχιστον :haha:

Lexuss

Member
Καλά να περάσεις λοιπόν! (για πού παρεμπιπτόντως ?)

Ναι, νομίζω ούτε εμένα μου είχε ζητήσει αριθμό διαβατηρίου, κάτι που μου είχε κάνει εντύπωση.

Θα σου ελέγξουν το διαβατήριο και στο γκισέ, και μετά, και μετά, και μετά, και στην πύλη. Πήγαινε προϊδεασμένος τουλάχιστον :haha:
miami απο 8/4 εως 9/5. Θυμαμαι πριν 10 χρονια που ξαναπηγα us ήθελε 2 ωρες πριν την πτησηνα ειμαι εκει αν θυμαμαι καλα; 2 ωριτσες πριν νομιζω ειναι οκ.

Nikos1986

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία - Καλιφόρνια
Εγώ μπορεί να πήγαινα κανένα μισάωρο ακόμα νωρίτερα, αλλά και με το δίωρο είσαι ΟΚ.

Έχε υπόψη, αν πηγαίνεις μέσω του καινούριου αεροδρομίου της Κωνσταντινούπολης, ότι είναι αχανές. Υπολόγιζε 20-25 λεπτά έως τις πύλες, με γοργό περπάτημα. Επίσης, όπως σου είπα, σε εμάς μας έλεγχαν το διαβατήριο και την ESTA ξανά και ξανά (είχαμε πέσει και σε 2 ξεχωριστούς ελέγχους με τους υπαλλήλους να μην γνωρίζουν ότι με ελληνικό διαβατήριο δεν χρειάζεσαι βίζα), οπότε εκτός αν έχεις αρκετό χρόνο στην ανταπόκριση, μην καθυστερήσεις να πας προς την πύλη που θα φύγει η υπερατλαντική πτήση, ώστε να μην χρειαστεί να τρέχεις μετά... :haha:

figaro

New Member
Καλημέρα σε όλους!
Σκέφτομαι να κάνω ενα ταξίδι στην Μπανγκόκ κοντά στην Πρωτοχρονιά και όπως καταλαβαίνετε οι τιμές είναι ιδιαίτερα υψηλές. Πιστεύετε ότι είναι καλή ιδέα να περιμένω τις προσφορές της black Friday ή είναι ριψοκίνδυνο να περιμένω μέχρι τελευταία στιγμή;
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων

pan82

Member
Καλημέρα σε όλους!
Σκέφτομαι να κάνω ενα ταξίδι στην Μπανγκόκ κοντά στην Πρωτοχρονιά και όπως καταλαβαίνετε οι τιμές είναι ιδιαίτερα υψηλές. Πιστεύετε ότι είναι καλή ιδέα να περιμένω τις προσφορές της black Friday ή είναι ριψοκίνδυνο να περιμένω μέχρι τελευταία στιγμή;
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
Καλησπέρα και καλή αρχή στο forum.
H black friday είναι στα τέλη Νοέμβρη, οπότε και τώρα οι πιθανότητες να βρεις κάτι καλό αν μιλάμε για τη περίοδο 20/12-10/1 είναι λίγες τότε νομίζω θα είναι απίθανο. Εκτός αν μιλάμε μετά τα μέσα Γενάρη που και πάλι αργά θα είναι η black friday θεωρω

figaro

New Member
Καλησπέρα και καλή αρχή στο forum.
H black friday είναι στα τέλη Νοέμβρη, οπότε και τώρα οι πιθανότητες να βρεις κάτι καλό αν μιλάμε για τη περίοδο 20/12-10/1 είναι λίγες τότε νομίζω θα είναι απίθανο. Εκτός αν μιλάμε μετά τα μέσα Γενάρη που και πάλι αργά θα είναι η black friday θεωρω
Καταλαβαίνω, αυτό φοβάμαι κι εγώ. Ευχαριστώ για την απάντηση!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.192
Μέλη
39.913
Νεότερο μέλος
Panidst

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom