dimis87
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Καραιβικη
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ιαπωνια
Πως γίνετε την ίδια ακριβώς ημερομηνία να έχει 700 ευρώ για νέα Υόρκη και 1380 για Βιετνάμ ;;;;ποια λογική εξυπηρετεί όλο αυτό ;τι φάση
Προσφορά-ζήτηση?Πως γίνετε την ίδια ακριβώς ημερομηνία να έχει 700 ευρώ για νέα Υόρκη και 1380 για Βιετνάμ ;;;;ποια λογική εξυπηρετεί όλο αυτό ;τι φάση
Απλά δεν υπάρχει αυτή η πτήση και στο τέλος θα ψάχνεις να πάρεις τα χρήματα σου πίσω (το έχω πάθει στο παρελθόν).Δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί νωρίτερα αλλά θα ρωτήσω... Πως γίνετε να βρίσκω πτήση στο kayak ( mytrip ) αλλά στο site της αεροπορικής δεν υπάρχει η συγκεκριμένη πτήση![]()
Το φαντάστηκα ότι δεν υπάρχει η συγκεκριμένη πτήση αλλά μου φαίνεται αδιανόητο πώς πουλάνε εισιτήρια "φαντάσματα"Απλά δεν υπάρχει αυτή η πτήση και στο τέλος θα ψάχνεις να πάρεις τα χρήματα σου πίσω (το έχω πάθει στο παρελθόν).
Το τι θεωρεί κάποιος ωραίο είναι κάτι καθαρά υποκειμενικό , αλλά δεν μπω στην διαδικασία να το αναλύσω. Το Κατοβίτσε είναι μια εύκολα προσβάσιμη πόλη, με πολύ ωραία κεντρική γραφική πλατεία με το τραμ στο κέντρο της να δίνει άλλη χάρη , τον ναό της σύλληψης της Υπεραγίας Θεοτόκου να είναι επίσης άξιος επίσκεψης , το μνημείο των ανταρτών της Σιλεσίας ,το εμπορικό της κέντρο και το άγαλμα κιθαρίστα να είναι επίσης ωραίες γωνιές σε συνδυασμό πάντα με την με τον γενικό εκσυγχρονισμό της πόλης .Τι το ωραίο έχει το Κατοβιτσε;
Μια βιομηχανική πόλη είναι με 2,5 πλατείες, 1 καθεδρικό, 2 malls και μπυραρίες..
Δεν "εξυπηρετεί" κάτι, είναι ανόμοια σύγκριση. Άλλος προορισμός, άλλες εταιρείες για το ίδιο δρομολόγιο, διαφορετικές high season για τον κάθε προορισμό, περισσότερος ή λιγότερος ανταγωνισμός. Το Αθήνα-Νέα Υόρκη μπορείς να το βρεις με 15 διαφορετικές εταιρείες, δεν είναι το ίδιο για Βιετνάμ.Πως γίνετε την ίδια ακριβώς ημερομηνία να έχει 700 ευρώ για νέα Υόρκη και 1380 για Βιετνάμ ;;;;ποια λογική εξυπηρετεί όλο αυτό ;τι φάση
Έχει η νέα Υόρκη high season ????Δεν "εξυπηρετεί" κάτι, είναι ανόμοια σύγκριση. Άλλος προορισμός, άλλες εταιρείες για το ίδιο δρομολόγιο, διαφορετικές high season για τον κάθε προορισμό, περισσότερος ή λιγότερος ανταγωνισμός. Το Αθήνα-Νέα Υόρκη μπορείς να το βρεις με 15 διαφορετικές εταιρείες, δεν είναι το ίδιο για Βιετνάμ.
Όπως μπορείς την ίδια στιγμή να βρεις για τις ίδιες ημερομηνίες με την ίδια εταιρεία πιο ακριβό εισιτήριο για πτήση μισής ώρας από πτήση 3ωρών (βλ. πτήση Αθήνα-Ηράκλειο με πτήση Αθήνα-Βρυξέλλες), έτσι ισχύει και για long-haul ταξίδια.
Υπάρχει μέρος στο κόσμο που να μην έχει high season?? Δοκίμασε να αγοράσεις εισιτήρια Χριστούγεννα/Πρωτοχρονιά και Φλεβάρη να δεις τι διαφορά. Μια βδομάδα πριν ή μετά το Thanksgiving, μια βδομάδα πριν ή μετα το Halloween, μια βδομάδα πριν ή μετά την 4η Ιουλίου, μπορώ να την μεγαλώσω την λίστα αλλά νομίζω καταλαβαίνεις...Έχει η νέα Υόρκη high season ????
Κατάλαβα δεν το είχα σκεφτεί έτσι νομίζω η πορεία των εισιτηρίων έχει πάρει ανεξέλεγκτη πορεία γενικάΥπάρχει μέρος στο κόσμο που να μην έχει high season?? Δοκίμασε να αγοράσεις εισιτήρια Χριστούγεννα/Πρωτοχρονιά και Φλεβάρη να δεις τι διαφορά. Μια βδομάδα πριν ή μετά το Thanksgiving, μια βδομάδα πριν ή μετα το Halloween, μια βδομάδα πριν ή μετά την 4η Ιουλίου, μπορώ να την μεγαλώσω την λίστα αλλά νομίζω καταλαβαίνεις...
Ισχύει σε αρκετές περιπτώσεις αλλά δεν είναι σίγουρο πάντα. Πολλές φορές όταν ψάχνεις από ΙΡ άλλης χώρας έχει διαφορετικές τιμές, μου 'χει συμβεί. Ακόμα περισσότερες όταν ψάνχεις σε εσωτερική άλλης χώρας με ΙΡ δική της, οπότε φρόντισε να συνδέεσαι στον αντίστοιχο VPN server.Δεν είμαι στο σωστό θέμα αλλα δεν βρίσκω κάτι παρόμοιο!
Θέλω να ρωτήσω πια είναι η γνώμη σας για την χρήση VPN κατά την αναζήτηση αεροπορικών εισιτηρίων? θα βρω φθηνότερα με αυτόν τον τρόπο?
Ας με διαφωτίσει κάποιος που γνωρίζει!