Γενικά Ερώτηση για αεροπορικά εισιτήρια

dimis87

Member
Επόμενο Ταξίδι
Καραιβικη
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνια
Πως γίνετε την ίδια ακριβώς ημερομηνία να έχει 700 ευρώ για νέα Υόρκη και 1380 για Βιετνάμ ;;;;ποια λογική εξυπηρετεί όλο αυτό ;τι φάση

JensFellas

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
?!
Δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί νωρίτερα αλλά θα ρωτήσω... Πως γίνετε να βρίσκω πτήση στο kayak ( mytrip ) αλλά στο site της αεροπορικής δεν υπάρχει η συγκεκριμένη πτήση 🤔🤔
Απλά δεν υπάρχει αυτή η πτήση και στο τέλος θα ψάχνεις να πάρεις τα χρήματα σου πίσω (το έχω πάθει στο παρελθόν).

Manos46

Member
Ταξίδι-Όνειρο
???
Απλά δεν υπάρχει αυτή η πτήση και στο τέλος θα ψάχνεις να πάρεις τα χρήματα σου πίσω (το έχω πάθει στο παρελθόν).
Το φαντάστηκα ότι δεν υπάρχει η συγκεκριμένη πτήση αλλά μου φαίνεται αδιανόητο πώς πουλάνε εισιτήρια "φαντάσματα"

Sof Guru

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ντίσελντορφ
Ταξίδι-Όνειρο
Ισλανδία, Αργεντινή
Τι το ωραίο έχει το Κατοβιτσε; :haha:

Μια βιομηχανική πόλη είναι με 2,5 πλατείες, 1 καθεδρικό, 2 malls και μπυραρίες..
Το τι θεωρεί κάποιος ωραίο είναι κάτι καθαρά υποκειμενικό , αλλά δεν μπω στην διαδικασία να το αναλύσω. Το Κατοβίτσε είναι μια εύκολα προσβάσιμη πόλη, με πολύ ωραία κεντρική γραφική πλατεία με το τραμ στο κέντρο της να δίνει άλλη χάρη , τον ναό της σύλληψης της Υπεραγίας Θεοτόκου να είναι επίσης άξιος επίσκεψης , το μνημείο των ανταρτών της Σιλεσίας ,το εμπορικό της κέντρο και το άγαλμα κιθαρίστα να είναι επίσης ωραίες γωνιές σε συνδυασμό πάντα με την με τον γενικό εκσυγχρονισμό της πόλης .

Last edited:

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Πως γίνετε την ίδια ακριβώς ημερομηνία να έχει 700 ευρώ για νέα Υόρκη και 1380 για Βιετνάμ ;;;;ποια λογική εξυπηρετεί όλο αυτό ;τι φάση
Δεν "εξυπηρετεί" κάτι, είναι ανόμοια σύγκριση. Άλλος προορισμός, άλλες εταιρείες για το ίδιο δρομολόγιο, διαφορετικές high season για τον κάθε προορισμό, περισσότερος ή λιγότερος ανταγωνισμός. Το Αθήνα-Νέα Υόρκη μπορείς να το βρεις με 15 διαφορετικές εταιρείες, δεν είναι το ίδιο για Βιετνάμ.

Όπως μπορείς την ίδια στιγμή να βρεις για τις ίδιες ημερομηνίες με την ίδια εταιρεία πιο ακριβό εισιτήριο για πτήση μισής ώρας από πτήση 3ωρών (βλ. πτήση Αθήνα-Ηράκλειο με πτήση Αθήνα-Βρυξέλλες), έτσι ισχύει και για long-haul ταξίδια.

dimis87

Member
Επόμενο Ταξίδι
Καραιβικη
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνια
Δεν "εξυπηρετεί" κάτι, είναι ανόμοια σύγκριση. Άλλος προορισμός, άλλες εταιρείες για το ίδιο δρομολόγιο, διαφορετικές high season για τον κάθε προορισμό, περισσότερος ή λιγότερος ανταγωνισμός. Το Αθήνα-Νέα Υόρκη μπορείς να το βρεις με 15 διαφορετικές εταιρείες, δεν είναι το ίδιο για Βιετνάμ.

Όπως μπορείς την ίδια στιγμή να βρεις για τις ίδιες ημερομηνίες με την ίδια εταιρεία πιο ακριβό εισιτήριο για πτήση μισής ώρας από πτήση 3ωρών (βλ. πτήση Αθήνα-Ηράκλειο με πτήση Αθήνα-Βρυξέλλες), έτσι ισχύει και για long-haul ταξίδια.
Έχει η νέα Υόρκη high season ????

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Έχει η νέα Υόρκη high season ????
Υπάρχει μέρος στο κόσμο που να μην έχει high season?? Δοκίμασε να αγοράσεις εισιτήρια Χριστούγεννα/Πρωτοχρονιά και Φλεβάρη να δεις τι διαφορά. Μια βδομάδα πριν ή μετά το Thanksgiving, μια βδομάδα πριν ή μετα το Halloween, μια βδομάδα πριν ή μετά την 4η Ιουλίου, μπορώ να την μεγαλώσω την λίστα αλλά νομίζω καταλαβαίνεις...

dimis87

Member
Επόμενο Ταξίδι
Καραιβικη
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνια
Υπάρχει μέρος στο κόσμο που να μην έχει high season?? Δοκίμασε να αγοράσεις εισιτήρια Χριστούγεννα/Πρωτοχρονιά και Φλεβάρη να δεις τι διαφορά. Μια βδομάδα πριν ή μετά το Thanksgiving, μια βδομάδα πριν ή μετα το Halloween, μια βδομάδα πριν ή μετά την 4η Ιουλίου, μπορώ να την μεγαλώσω την λίστα αλλά νομίζω καταλαβαίνεις...
Κατάλαβα δεν το είχα σκεφτεί έτσι νομίζω η πορεία των εισιτηρίων έχει πάρει ανεξέλεγκτη πορεία γενικά

Καλημέρα σε όλους.
Οκτώβριο θέλω να κλείσω εισιτήρια για Νότια Αφρική από 11 Οκτωβρίου μέχρι 1 Νοεμβρίου.
Βρίσκω με Ethiopian με 606 ευρώ.
Είναι καλή η τιμή και η εταιρεία; Δεν έχω ξανά πετάξει με αυτήν την εταιρεία.
Ευχαριστώ

Apostolosm

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική!
Δεν είμαι στο σωστό θέμα αλλα δεν βρίσκω κάτι παρόμοιο!
Θέλω να ρωτήσω πια είναι η γνώμη σας για την χρήση VPN κατά την αναζήτηση αεροπορικών εισιτηρίων? θα βρω φθηνότερα με αυτόν τον τρόπο?
Ας με διαφωτίσει κάποιος που γνωρίζει!

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Δεν είμαι στο σωστό θέμα αλλα δεν βρίσκω κάτι παρόμοιο!
Θέλω να ρωτήσω πια είναι η γνώμη σας για την χρήση VPN κατά την αναζήτηση αεροπορικών εισιτηρίων? θα βρω φθηνότερα με αυτόν τον τρόπο?
Ας με διαφωτίσει κάποιος που γνωρίζει!
Ισχύει σε αρκετές περιπτώσεις αλλά δεν είναι σίγουρο πάντα. Πολλές φορές όταν ψάχνεις από ΙΡ άλλης χώρας έχει διαφορετικές τιμές, μου 'χει συμβεί. Ακόμα περισσότερες όταν ψάνχεις σε εσωτερική άλλης χώρας με ΙΡ δική της, οπότε φρόντισε να συνδέεσαι στον αντίστοιχο VPN server.
Επίσης όταν ψάχνεις ένα εισιτήριο αρκετες φορές από Ελλάδα για κάποιο συγκεκριμένο προορισμό και δεις την τιμή ν' ανεβαίνει, είναι καλό να κάνεις και αναζήτηση μέσω VPN, ενδέχεται να βρεις χαμηλότερη τιμή.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.192
Μέλη
39.914
Νεότερο μέλος
V for Victoria

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα