Viajero93
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Λατινική Αμερική, Κούβα
Είναι όμως "μοντέρνα" χασαποταβέρνα, οπότε αυτό τα αλλάζει όλα..
Αυτο μας εχει φαει...Είναι όμως "μοντέρνα" χασαποταβέρνα, οπότε αυτό τα αλλάζει όλα..
Βλέπω ότι το moo casa προσφέρει και κρέατα και θαλασσινά, οπότε πρόταση για μπριζολάδικο ή για θαλασσινά;Υπάρχει άλλη πρόταση; Το moo casa στο Ηράκλειο πολύ καλό αλλά από τιμές ίδια και παραπάνω. Εκτός αν πάμε σε στυλ ψησταριά.
Εχω παει moo casa. εξαιρετικο φαγητο και εξυπηρετηση. Αλλα δε θα παμε μονοι και δε θελω να ξεφυγει ο λογαριασμος.Βλέπω ότι το moo casa προσφέρει και κρέατα και θαλασσινά, οπότε πρόταση για μπριζολάδικο ή για θαλασσινά;
Για θαλασσινά προτείνεται το Ψαροκόκκαλο στα Μελίσσια!
Μοντέρνα χασαποταβέρνα είναι και ο Θανάσης στον Άγιο Ελευθέριο, αξιόλογο κρεατάδικο και ιστορική ταβέρνα, που όμως σταματήσαμε να την τιμάμε αφ' ότου εκμοντερνίστηκαν οι τιμές της.
Λευκες στο Γαλατσι? Ειναι πολυ καλο μαγαζι και ειναι κατι ενδιαμεσο και σε καλο εστιατοριο με διαθεση πιο κυριλε ταβερνας.Εχω παει moo casa. εξαιρετικο φαγητο και εξυπηρετηση. Αλλα δε θα παμε μονοι και δε θελω να ξεφυγει ο λογαριασμος.
Πρέπει να πεις πως υπάρχουν δυο μαγαζιά, δίπλα δίπλα, το On the side, που είναι το μοντέρνο, και το κλασσικό παλιο μαγαζί ( σε χρόνια εννοώ παλιο ) , μέσα είναι πολυ όμορφο.Λευκες στο Γαλατσι? Ειναι πολυ καλο μαγαζι και ειναι κατι ενδιαμεσο και σε καλο εστιατοριο με διαθεση πιο κυριλε ταβερνας.
+1 το «Αμα Λαχει» απλα πιο πολυ σε μεζεδοπωλειο το εχω στο μυαλο μου παρα κρεαταδικο-μπριζολαδικοΤο Άμα λάχει στην Καλλιδρομιου ήταν παλιά σχολείο κι έχουν κρατήσει αρκετά στοιχεία από τότε. Έχει ωραίο φαγητό, καλές τιμές κι εξυπηρέτηση, ιδιαίτερα ομως έχει ατμόσφαιρα. Όταν πηγαίνω ξένους εκεί τους αρέσει πολύ. Η αυλή τέλεια για το καλοκαίρι. Πρέπει όμως να κλείσεις τραπέζι, μαζεύεται κόσμος που όμως δεν ενοχλεί λόγω χωροταξίας