Γενικά Ετοιμασου φυγαμε με 9θεσιο

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Σε ποιες περιοχες λες?Δηλαδη αυτες τις 10 μερες μονο Ιταλια?Αξιζει για τοσες μερες?
Όχι μόνο Ιταλία, μόνο ΝΟΤΙΟ ΙΤΑΛΙΑ και πάλι 10 μέρες δε φτάνουν...Παπαπα ιερόσυλε :bleh:

tsolias1979

Member
Επόμενο Ταξίδι
Φιλανδία-Εσθονια-Πολωνια
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ-ΠΕΚΙΝΟ
Για τους πιο παλιους που θα θυμουνται ξαναδιαβασα αυτο http://www.travelstories.gr/social-forum/863-%F4%E1%EE%E9%E4%E9-%EF%ED%E5%E9%F1%EF%F5.html
και πραγματικα δακρυσα,ειναι πλεον 3 και κατι αρα ειναι σε καλη ηλικια να τον παρουμε μαζι μας Σερβια-κροατια-πραγα κλπ για 10-12 μερες.Θα εχουμε καποιο προβλημα?Χρειαζεται και διαβατηριο λογικα ετσι δεν ειναι?

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Για τους πιο παλιους που θα θυμουνται ξαναδιαβασα αυτο http://www.travelstories.gr/social-forum/863-%F4%E1%EE%E9%E4%E9-%EF%ED%E5%E9%F1%EF%F5.html
και πραγματικα δακρυσα,ειναι πλεον 3 και κατι αρα ειναι σε καλη ηλικια να τον παρουμε μαζι μας Σερβια-κροατια-πραγα κλπ για 10-12 μερες.Θα εχουμε καποιο προβλημα?Χρειαζεται και διαβατηριο λογικα ετσι δεν ειναι?
Ποσο χαίρομαι να βλέπω μπαμπάδες να ασχολούνται με τα παιδάκια τους !
Μπράβο σας ρε :clap::clap:
Δε νομίζω να έχετε κανένα πρόβλημα, στα περισσότερα παιδιά αρέσουν τα ταξίδια. Φυσικά και θα χρειαστεί διαβατήριο, μόνο εντός Ελλάδας μπορεί να ταξιδέψει με άλλο έγγραφο (πχ βιβλιάριο υγείας ) . Το διαβατήριο θα το βγάλετε στην αστυνομία, κανονικά όπως βγάλατε και τα δικά σας μόνο που του παιδιού έχει ισχύ για 3 μόνο χρόνια.
Για να βγει το διαβατήριο πρέπει να είναι παρόντες και οι δυο γονείς για να υπογράψουν .
Μην έχεις καμιά αναστολή, να το πάρεις το παιδί να μαθαίνει από τώρα.
Εγώ έκανα το πρώτο ταξίδι με την κόρη μου όταν ήταν 4 χρονώ,οι δυο μας Αυστρία Ουγγαρία και δεν έβγαλε κιχ.

ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ~~!!!

tsolias1979

Member
Επόμενο Ταξίδι
Φιλανδία-Εσθονια-Πολωνια
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ-ΠΕΚΙΝΟ
Στην Ελλαδα τον εχω δοκιμασμενο απο το καλοκαιρι που πηγαμε Κερκυρα....μονο σε ενα μαγαζι που πηγαμε να φαμε και εσπασε 2 ποτηρια χαχα κατα τα αλλα ΚΥΡΙΟΣ και φωναζει ακομα ποτε θα ξαναπαμε Κερκυρα

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.307
Μέλη
39.978
Νεότερο μέλος
Κίτρινο_Παπί

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom