Γενικά Ευρώπη με τα παιδιά- κόστος

Vassokalo

Member
Μηνύματα
12
Likes
8
Επόμενο Ταξίδι
για να δούμε...
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ορλεάνη
Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα!!! πόσα θέλω να δω και να διαβάσω!!! :) πανέμορφη παρέα!

Ξεκινώ με την ερώτηση που έχω μήπως μπορέσετε να με βοηθήσετε με τις σκέψεις και τις εμπειρίες σας. Σχεδιάζουμε ένα ταξίδι την Πρωτομαγιά με τα δύο παιδιά μας 7 και 11 χρόνων. Τα παιδιά έχουν ξαναταξιδέψει και είναι πολύ συνεργάσιμα και προετοιμασμένα οπότε από αυτή την άποψη δεν έχω κανένα θέμα. ( Η μαμά είναι και λίγο ψείρας οπότε...πλήρως προετοιμασμένη! :) )

Ποιον προορισμό στην Ευρώπη θα προτείνατε για τα παιδιά? Το Παρίσι και το Λονδίνο είναι εκτός γιατί είναι προγραμματισμένα για αργότερα..

Επίσης το κόστος του οργανωμένου γκρουπ ..είναι κατά πολύ ακριβότερο από το να κλείσεις μόνος σου διαμονή και εισιτήρια? Πόσο ασφαλές θα ήταν κάτι τέτοιο για εμάς που δεν τα πάμε και πολύ καλά με τις ηλεκτρονικές συναλλαγές?


Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων...πάω να χαζέψω! :)
 

aathena1971

Member
Μηνύματα
81
Likes
45
Εμείς έχουμε ταξιδέψει πολύ με τα παιδιά, από μωρά. Το 2010, 6 και 8 χρονών τα πήγαμε Λονδίνο (και θυμούνται ελάχιστα πράγματα, κυρίως το μουσείο Φυσικής Ιστορίας). Ελλάδα..... σε πολλά μέρη.
Φέτος πήγαμε Ρώμη το Δεκέμβριο και Μαδρίτη το Φεβρουάριο. Δεν μας είπες αν είναι αγόρια ή κορίτσια και πόσες μέρες θα μείνετε. Ας πούμε, εμείς πήγαμε στο γήπεδο και παρακολουθήσαμε και Ρόμα-Λάτσιο στη ρώμη και Μπαρτσελόνα- Αθλέτικο στη Μαδρίτη. Πήγαμε και σε μουσεία και στο ζωολογικό κήπο, σε αξιοθέατα....
Η Ρώμη είναι κοντά, αλλά και η Ισπανία είναι φανταστική. Το όνειρό μας είναι να πάμε στη Βαρκελώνη.
Δεν ξέρω αν βοηθάω, δεν έχουμε ταξιδέψει πολύ στο εξωτερικό, αλλά πάντα με τα παιδιά, οπότε ίσως μία μικρή βοήθεια μπορώ να σου δώσω. Ποτέ δεν έχουμε πάει οργανωμένο ταξίδι, πουθενά.
Εννοείται πως το site προσφέρει πολύτιμες πληροφορίες για τα πάντα.
 

Vassokalo

Member
Μηνύματα
12
Likes
8
Επόμενο Ταξίδι
για να δούμε...
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ορλεάνη
aathena σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!

Είναι κορίτσια οπότε...μάλλον για παραστάσεις μπαλέτου είμαστε!! :)

έχω πάει και στις τρεις πόλεις που αναφέρεις και το Λονδίνο είναι στα προσεχώς με τα παιδιά αφού η μικρή έχει ένα κόλλημα με το ...παλάτι !! ( μικρή είναι ακόμα θα στρώσει :))

Και εγώ πιστεύω ότι τα παιδιά θα θυμούνται τα ταξίδια ..ειδικά για αυτό έχω travel journal!!

Μία από τις επιλογές μας είναι η Πράγα αλλά θα ήθελα να ακούσω κάποια πρόταση εκτός των συνηθισμένων αν έχει κάποιος...
 

paefstra

Member
Μηνύματα
13.132
Likes
41.441
Αν κλείσετε τελευταία στιγμή, το κόστος θα είναι υψηλότερο απο το οργανωμένο. Αν βιαστείτε πολύ, κάτι μπορεί να καταφέρετε.
Τι εννοείς ότι δεν τα πάτε καλά με τις ηλεκτρονικές συναλλαγές; δεν ξερετε; δεν θέλετε να τις κάνετε;
 

Vassokalo

Member
Μηνύματα
12
Likes
8
Επόμενο Ταξίδι
για να δούμε...
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ορλεάνη
Καλησπέρα paefstra

θέλω να πω ..δεν αγοράζουμε ποτέ κάτι από το ιντερνετ...δεν νοιώθουμε ασφαλείς και δεν πολυθέλαμε να πω την αλήθεια...
 

paefstra

Member
Μηνύματα
13.132
Likes
41.441
Τότε το οργανωμένο για σας είναι μια λύση. Δεν χρειάζεται να σου πω ότι δεν τίθεται θέμα ασφαλείας αν το κανείς σωστά, αλλά αν ετσι νιώθετε, μπορείτε αν απευθυνθείτε σε ενα ταξιδιωτικό γραφείο για να σας εξυπηρετήσει.
 

villi

Member
Μηνύματα
1.088
Likes
2.789
Κορίτσια και τα δικά μου σε παρόμοιες ηλικίες!Τους άρεσε πολύ η Βαρκελώνη κι ακόμη περισσότερο η Τενερίφη την οποια αναφέρουν συνέχεια για το περίφημο Λορο παρκ.Επίσης ο Μέλανας δρυμός που διαθέτει πάρα πολλές δραστηριότητες για παιδιά σε συνδυασμό με πανέμορφα τοπία.Η Πράγα τις εντυπωσίασε αρκετά γιατί πίστευαν οτι από τα κάστρα θα κατέβαινε η Ραπουνζελ.Η Βέρνη επίσης πολύ όμορφη και με απίστευτα ευρηματικά πάρκα για παιδιά αυτής της ηλικίας.Μπορώ να σου γράψω για πολλές ακόμη ευρωπαϊκές πόλεις αλλά για να μη μακρυγορώ γράψε μας σε ποιες προσανατολίζεσαι.Δεν γνωρίζω τιμές πρακτορείων,κλείνω τα πάντα μόνη μου από το ίντερνετ και ποτέ δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα.Είναι σαφώς φθηνότερα αν ο προγραμματισμός γίνει νωρίς και ιδίως για οικογένεια.Τώρα τελευταία στιγμή εξαρτάται από τα αεροπορικά κυρίως,ξενοδοχεία κλείνω και μια μέρα πριν αν και όσο νωρίτερα τόσο περισσότερες επιλογές!
 

Vassokalo

Member
Μηνύματα
12
Likes
8
Επόμενο Ταξίδι
για να δούμε...
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ορλεάνη
:) τέλεια villi!! θα τα κοιτάξω όλα!! σε ευχαριστώ πολύ! είσαι ο άνθρωπός μου!
 

aathena1971

Member
Μηνύματα
81
Likes
45
Παιδιά, από ό,τι φαίνεται, έχουμε κάνει τα λιγότερα ταξίδια στο εξωτερικό. Δεν πειράζει, την υγειά μας να έχουμε αλλά τα παιδιά μεγαλώνουν και θα μας φύγουν σε λίγο..... Μάλλον, εγώ θα έπρεπε να ζητάω συμβουλές από εσάς, παρά να δίνω....:icon_redface:
 

Vassokalo

Member
Μηνύματα
12
Likes
8
Επόμενο Ταξίδι
για να δούμε...
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ορλεάνη
Καλημέρα! Τελικά το ταξίδι αποφασίστηκε για Πράγα! :) Λυπάμαι μόνο που βλέπω χαμηλές θερμοκρασίες αλλά...δεν μπορείς να τα έχεις όλα! :) Απλά ως ( απελπιστικά ) οργανωτική μαμά θα κουβαλάω άπειρα όπως το βλέπω!! ( aathena1971 σου εύχομαι να κάνεις πολλά ακόμα ταξίδια!! και γιατί να φύγουν τα παιδιά αν οι γονείς οργανώνουν ταξίδια?? :) )
 

aathena1971

Member
Μηνύματα
81
Likes
45
Βάσω, ευχαριστώ πολύ για την ευχή σου. Εύχομαι να περάσετε τέλεια.
Όσο για τα παιδιά, άσε να φτάσουν στα 15-16 και τα λέμε τότε!!!:rolleyes:
Το επόμενο Σάββατο φεύγει κι ο μεγάλος γιος μου για Πράγα, με το σχολείο!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.278
Μηνύματα
886.221
Μέλη
38.947
Νεότερο μέλος
anthger

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom