arabickostas
Member
Και εγω το εχω απορια απο που προερχεται η ονομασια. Στην Ικαρια υπαρχουν τα ντοπια αναψυκτικα Κεφαλος επισης...Να υποθέσω ότι ο ομογενής ήταν από την Κέφαλο της Κω;
Και εγω το εχω απορια απο που προερχεται η ονομασια. Στην Ικαρια υπαρχουν τα ντοπια αναψυκτικα Κεφαλος επισης...Να υποθέσω ότι ο ομογενής ήταν από την Κέφαλο της Κω;
Καλύτερο κινητό είναιΠάντα μου άρεσαν οι φωτογραφίες σου . Πιάνεις στιγμιότυπα που έχουν ενδιαφέρον.Τωρα με χαρά βλέπω ότι βελτιώθηκε και η ποιότητα, είναι με μηχανή η πιο καλό κινητό;
Να υποθέσουμε ο συνταξιδιώτης;Καλύτερο κινητό είναι![]()

O συνταξιδιώτης αυτός είναιΝα υποθέσουμε ο συνταξιδιώτης;![]()
... αλλά το κινητό μου είναι το ίδιο εδώ και χρόνια και βάζω μόνο φωτογραφίες που πάρθηκαν με το δικό μου κινητό . Ο Νίκος πάντως σίγουρα έχει καλύτερες από τις δικές μου γιατί και καλύτερο κινητό έχει και καλύτερος φωτογράφος είναι.Ναι ισως από φωτογραφίες καλά τα πάει το iPhone αλλά εκει που με πάτησε το δικό σου ήταν στο σημα,τότε στο καμπ στην Μποτσουάνα μου ήρθε να το πετάξω στις λεοπαρδάλεις το θυμάσαι φαντάζομαι 🫢Να υποθέσουμε ο συνταξιδιώτης;![]()
Thank youO συνταξιδιώτης αυτός είναι... αλλά το κινητό μου είναι το ίδιο εδώ και χρόνια και βάζω μόνο φωτογραφίες που πάρθηκαν με το δικό μου κινητό . Ο Νίκος πάντως σίγουρα έχει καλύτερες από τις δικές μου γιατί και καλύτερο κινητό έχει και καλύτερος φωτογράφος είναι.