Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Cape Verde
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
΄Αστους να λένε... κι εγώ μια από τα ίδια είμαι στις φωτογραφίες, δεν το έχω.
Το χω πει για μενα η φωτογραφία ειναι ημερολόγιο, τις παιρνω απλώς και μόνο για να μην ξεχνάω μετά, δεν πρόκειται να ξοδέψω ουτε ένα δευτερόλεπτο παραπάνω για να βγάλω μια "καλη" λήψη, ειναι ένα δευτερόλεπτο χαμένο απο το ταξίδι μου. Αν είχα μνήμη της προκοπής δε θα έπαιρνα καν φωτογραφίες. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν εκτιμώ τις όμορφες φωτογραφίες. Αλλα και τους ωραίους βιολινιστες εκτιμώ, δε θα κάτσω να μάθω βιολί, ακούω αυτούς που ξέρουν.

Last edited:

varioAthens

Member
Το χω πει για μενα η φωτογραφία ειναι ημερολόγιο, τις παιρνω απλώς και μόνο για να μην ξεχνάω μετά, δεν πρόκειται να ξοδέψω ουτε ένα δευτερόλεπτο παραπάνω για να βγάλω μια "καλη" λήψη, ειναι ένα δευτερόλεπτο χαμένο απο το ταξίδι μου. Αν είχα μνήμη της προκοπής δε θα έπαιρνα καν φωτογραφίες. Αυτό δε σημαίνει ότι δεν εκτιμώ τις όμορφες φωτογραφίες. Αλλα και τους ωραίους βιολινιστες εκτιμώ, δε θα κάτσω να μάθω βιολί, ακούω αυτούς που ξέρουν.
Ποσο απελευθερωτικο ειναι αυτο! Σε εναν βαθμο το εζησα οταν αφησα στην ακρη την τεραστια επαγγελματικη μηχανη για χαρη του κινητου… επιανα τον εαυτο μου να ζω με το «αγχος» της τελειας εικονας και δης τελειας ληψης αντι να «ζω» το ταξιδι!

Last edited:

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Το χω πει για μενα η φωτογραφία ειναι ημερολόγιο, τις παιρνω απλώς και μόνο για να μην ξεχνάω μετά, δεν πρόκειται να ξοδέψω ουτε ένα δευτερόλεπτο παραπάνω για να βγάλω μια "καλη" λήψη, ειναι ένα δευτερόλεπτο χαμένο απο το ταξίδι μου
Πόσο ταυτίζομαι!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.317
Μέλη
39.984
Νεότερο μέλος
logothetis

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα