Ζαγοροχωρια

apos

Member
Είναι αδιάφορο..
Από άποψη τοποθεσίας το πρότεινα, φαντάζομαι για να κοιμηθεί το βράδυ το θέλει το ξενοδοχείο.
Την υπόλοιπη ημέρα θα κάνει βόλτες στα χωριά.

Camelia

Member
Μάλλον προς Μονοδένδρι κλείνουμε ..
Θεωρείτε καλη περίοδο μέσα Οκτώβρη για να πάει κάποιος ; Η αλήθεια είναι ότι δεν θέλω να έχει καλοκαιρινό καιρό αλλά δυστυχώς η άδεια τότε θα είναι 🙄.

Marinetta

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νησί του Πάσχα
Μάλλον προς Μονοδένδρι κλείνουμε ..
Θεωρείτε καλη περίοδο μέσα Οκτώβρη για να πάει κάποιος ; Η αλήθεια είναι ότι δεν θέλω να έχει καλοκαιρινό καιρό αλλά δυστυχώς η άδεια τότε θα είναι 🙄.
Τι καλοκαιρινό καιρό; Εμείς 15 Οκτώβρη που είχαμε πάει πριν 4 χρόνια είχε 6 βαθμούς τα βράδια!!!

Camelia

Member
😂 Από το στόμα σου και στου Θεού τ αυτί ! Σήμερα π.χ είδα ότι είχε 25 βαθμούς το μεσημέρι . Ας ελπίσουμε να δροσίσει μέχρι τότε!
Αν έχετε να μου προτείνετε μαγαζιά για φαγητό καφέ και μέρη στη φύση που αξίζει να δουμε καλοδεχούμενα ! ☺

chrisbd

Member
😂 Από το στόμα σου και στου Θεού τ αυτί ! Σήμερα π.χ είδα ότι είχε 25 βαθμούς το μεσημέρι . Ας ελπίσουμε να δροσίσει μέχρι τότε!
Αν έχετε να μου προτείνετε μαγαζιά για φαγητό καφέ και μέρη στη φύση που αξίζει να δουμε καλοδεχούμενα ! ☺
Zακετα να παρεις.. ειναι σιγουρο οτι θα τη χρειαστεις τουλαχιστον πρωι και απογευμα ..

Camelia

Member
Zακετα να παρεις.. ειναι σιγουρο οτι θα τη χρειαστεις τουλαχιστον πρωι και απογευμα ..
Μωρέ και μπουφάν θα πάρω! Χειμώνας με το ζόρι!

Φτάνουμε Δευτέρα , υπολογίζω 2 η ώρα στο Μονοδενδρι. Έχουμε μέχρι Παρασκευή πρωί για να δούμε Βοιδοματη, Βίκος , τα πιο ωραία γεφύρια ισωσ Γύφτο κάμπο
Και από χωριά θέλω να πάμε σίγουρα Άριστη Πάπιγκο Καπεσοβο Τσεπελοβο Κήποι Βίτσα Διλοφο και Πεδινά .
Πως θα μπορούσα να τα χωρίσω ;

varioAthens

Member
Μωρέ και μπουφάν θα πάρω! Χειμώνας με το ζόρι!

Φτάνουμε Δευτέρα , υπολογίζω 2 η ώρα στο Μονοδενδρι. Έχουμε μέχρι Παρασκευή πρωί για να δούμε Βοιδοματη, Βίκος , τα πιο ωραία γεφύρια ισωσ Γύφτο κάμπο
Και από χωριά θέλω να πάμε σίγουρα Άριστη Πάπιγκο Καπεσοβο Τσεπελοβο Κήποι Βίτσα Διλοφο και Πεδινά .
Πως θα μπορούσα να τα χωρίσω ;
Θα συνδυαζα Αρίστη-Πάπιγκο-Βίκος, Δίλοφο-Μονοδένδρι-Κήποι-Βίτσα, Τσεπέλοβο-Καπέσοβο-Γυφτοκαμπος-εδώ θα πρότεινα να βάλεις και Βραδέτο.

alexiakat

Member
Καλησπέρα!Μέσα Νοεμβρίου θα επισκεφτούμε τα Ζαγοροχώρια. Κλείσαμε να μείνουμε στο Μονοδενδρι. Σε ποια άλλα χωριά θα βόλευε να πάμε και τι αξιοθέατα θα ήταν εφικτό να δούμε μιας και θα πάμε με το 10 μηνών μωρό μας?

thanassis33

Member
Καλησπέρα!Μέσα Νοεμβρίου θα επισκεφτούμε τα Ζαγοροχώρια. Κλείσαμε να μείνουμε στο Μονοδενδρι. Σε ποια άλλα χωριά θα βόλευε να πάμε και τι αξιοθέατα θα ήταν εφικτό να δούμε μιας και θα πάμε με το 10 μηνών μωρό μας?
Κοιτά στην ιστορία μου:
Ήπειρος εκτός εποχής – Ζαγοροχώρια, Ιωάννινα
μπορεί να βρεις κάποια στοιχεία.

zacharaki

New Member
Καλησπέρααα!! Ετοιμαζόμαστε για Χριστουγεννιάτικη εξόρμηση και θα ήθελα την βοήθησα σας!!
Θα πάμε προς ήπειρο απλά δεν ξέρω τι βολεύει περισσότερο, να μείνουμε Ιωάννινα ή σε κάποιο κεντρικό Ζαγοροχώρι (Ασπραγγγέλους λέμε) . Έχω κάνει κράτηση σε ένα ξενοδοχείο στα Ιωαννινα απλά το σκέφτομαι γιατί είδα ότι οι αποστάσεις είναι μακρινές. Οπότε έλεγα μηπως ειναι καλύτερα να μείνουμε Ζαγοροχώρια για να μοιραστούν οι αποστάσεις, γιατι σιγουρα θα κανουμε ενα τουρ στα χωριά και σιγουρα θα χρειαστούμε 2 μέρες εκεί. θα παμε και Μέτσοβο. Κάθε πρόταση δεκτή

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.301
Μέλη
39.978
Νεότερο μέλος
kelvinwrithe63

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom