Ημερήσια εκδρομή στο Νυμφαίο και τη λίμνη Ζάζαρη!

Μηνύματα
64
Likes
26
Ονειρεμένο Ταξίδι
Kashmir
Γιατί τόσος μεγάλος ντόρος για το Νυμφαίο;Ένα απλό ''πέτρινο'' χωριό είναι.Πιστεύω η καλύτερη εποχή για επίσκεψη είναι το Χειμώνα αλλά είναι σχεδόν ακατάλληλο με τα μέτρα χιονιού που θα 'χει!Αν κάποιος θέλει να κάτσει κάποιες μέρες να βιώσει για λίγο την (δύσκολη κ' βαρετή) ζωή των ντόπιων μπορεί να γίνει εθελοντής στον αρκτούρο χωρίς χρέωση.Για καλοκαίρι δεν λέει με τίποτα θα δεις κάποια αρχοντικά καθώς κάνεις περίπατο στο χωριό μέσα σε 30' και μετά δεν θα έχεις να κάνεις τίποτα.Όποιος έρθει στην περιοχή της Δυτικής Μακεδονίας ανεπιφύλακτα να πάει στο Λιμνοχώρι(που σίγουρα είναι πιο ωραίο από το νυμφαίο,απλώς δεν υπάρχουν οι ανάλογοι λεφτάδες και η ανάλογη περιποίηση-προσοχή στον τόπο!) για περίπατο και για επίσκεψη στο ντελ λάγκο!
 

Kate237

Member
Μηνύματα
103
Likes
220
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ντου από παντού!
Αν θέλατε λίγη βόλτα ακόμα, θα μπορούσατε με το ίδιο εισιτήριο που μπήκατε στις εγκαταστάσεις του Αρκτούρου, να πηγαίνατε στο διπλανό χωριό Αγραπιδιά στο καταφύγιο του λύκου.
 

chrgkoutz

Member
Μηνύματα
358
Likes
1.180
Ονειρεμένο Ταξίδι
Δάση Βόρειου Καναδά
Υπεροχη περιγραφη και φωτο.
Χρειαζονται πολλες περισσοτερες ακομη πληροφοριες ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΩΝ με μαγευτικη φυση, που σαφως δεν εχουν τιποτε λιγοτερο απο οποιoνδηποτε αλλον προορισμο στον κοσμο.
Αλλωστε πιο ευκολα ταξιδευεις στην Ελλαδα (πλην νησιων) απο οτι στο εξωτερικο
 
Last edited:

chrgkoutz

Member
Μηνύματα
358
Likes
1.180
Ονειρεμένο Ταξίδι
Δάση Βόρειου Καναδά
Ας μεινουμε ολοι στο θεμα,που δεν ειναι ποιο χωριο ειναι πιο ομορφο. αλλα η αναρτηση & ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΠΡΟΟΡΙΣΜΩΝ, με λεπτομερειες και πολλες φωτο, ωστε να τα αναδεικνυουμε και για να τα επισκεπτομαστε, οσοι δεν τα γνωριζουμε.
Υπαρχουν φυσικα και οι Ταξιδιωτικές Ιστορίες - Ελλάδα, αλλα μαλλον δεν εχουν την ιδια προτιμηση κι επισκεψιμοτητα, που εχουν οι ευρωπαικες πολεις.
Κι οπως ξαναειπα, εχουμε κι εμεις ΑΠΕΙΡΕΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ στην πατριδα μας.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.109
Μηνύματα
880.608
Μέλη
38.837
Νεότερο μέλος
koliswa

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom