Ημερολογιο καταστρωματος …. Πολη.

AlexFocus

Member
Δευτερη φορα που επισκεφτηκα την Πολη. Σαφως θα ακολουθησουν και αλλες. Η Κωνσταντινουπολη στις καρδιες των Ελληνων μπορει να μιλησει με ενα τετοιο τροπο οσο σε κανεναν αλλο. Θα μου επιτρεψετε να ανεβασω φοτο απο το ημερολογιο μου συνοδευομενες απο φωτογραφιες ανα ημερα καθως σε ορισμενα πραγματα ειμαι αθεραπευτα παραδοσιακος/συντηρητικος 😜 και τη γραφη με μολυβι σε χαρτι δεν γινεται να αντικαταστησω με την αψυχη πληκτρολογηση.

AlexFocus

Member
2η μερα

Attachments

AlexFocus

Member
4η μερα

Attachments

AlexFocus

Member
6η μερα

Attachments

AlexFocus

Member
Επιμετρο:
- εαν εξαιρεσω το ατυχες περιστατικο με τον ελεγχο στην Αγια Σοφια, το οποιο θεωρω μεμονωμενο αν και εχω καποιες επιφυλαξεις με την πολιτικη τροπη που εχει παρει η γειτονα λογω του απολυταρχισμου που την κατατρυχει τα τελευταια χρονια, η διαμονη μου ηταν εξαιρετικη
- Αγια Σοφια, Μονη της Χωρας και χερσαια τειχη απο Κερατιο μεχρι Προποντιδα πρεπει να ειναι οπωσδηποτε στο προγραμμα καθενος
- παρακληση για οποιον θελει να παει στην Πολη και να ειναι υποψιασμενος για το τι χωματα παταει να διαβασει τα κατωθι τα οποια θα προσθεσουν σημαντικες πληροφοριες στις οποιες τυχον διαθετει ηδη

IMG_3685.jpeg
IMG_3684.jpeg
IMG_3683.jpeg
ΤΙ ΧΑΜΠΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.110
Μέλη
39.868