Ηράκλειο: Υποθαλάσσιο πάρκο στον Αγιο Νικόλαο

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
ευχαριστώ πάντως για την θετική διάθεση σου,
θα προτιμήσω την ινγκόγκνιτη παρουσία μου στο πανέμορφο νησί σας!:cool:
Ελα τωρα Θανο.....δεν θα σε υποδεχτουμε με τιμες πρωθυπουργού???? Δεν θα μας αλλαξεις εσυ εθιμα και συνηθειες :bleh::bleh:
Εκτος και αν σου ειπε η Βαρσα για το ποσο ""χαλια"" περασε στη συναντηση το Καλοκαιρι

Υ.Γ.2:

Μη μου πεις οτι θα βουτήξεις εσύ και τα υπόλοιπα μέλη από Κρήτη και θα βγάλετε φωτογραφίες!:haha:
Προτείνω να γίνει η 1η υποβρύχια τραβελστορική συνάντηση εκεί, είτε με αυτόνομη κατάδυση, είτε με μάσκα και σνόρκελινγκ, όταν ανοίξει για το κοινό...
Αν γινει κατι τετοιο θα σηκωθει τσουναμι !!!!! εχουμε που εχουμε προβληματα στις εναεριες κυκλοφοριες......μη απακτησουμε και στις θαλασσιες !!!!:haha::haha:

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Για να στολίσουν τις πλατείες και τους δρόμους των πόλεων, αγόρασαν οι άρχοντες μας από τη Αίγυπτο φοίνικες
Σουδιανέ γιατί άραγε συμφωνούμε??
Αυτό έγινε σε όλη την κρήτη!
Αγορασαν φοίνικες και δεν ξέρω τι άλλα τροπικά φυτά να δημιουργήσουν μιά αφρικάνικη ατμόσφαιρα,χωρίς να εξετάσουν άν αυτά ευδοκιμούν στο νησί,τι χρειάζεται για την ανάπτυξή τους και πώς να αντιμετωπιστεί τυχόν πρόβλημα!
Γεωπόνος δεν ειμαι αλλα απλός πολίτης που διαμαρτύρομαι εντόνως που πάνε και σπαταλάνε οι αρχοντοάρχοντες τα χρήματα των δήμων,με....το αζημίωτο!
και σιγά μη με ρωτήσουν:D
Τα πτωχικά αλμυρίκια που ευδοκιμούν και άλλα φυτά δεν τους άρεσαν?
Φοβάμαι πως θα μας ζητηθεί να βάψομε μαύρη και την μουρη μας να ταιριάζομε καλύτερα με το αφρικανικό περιβάλλον!!:rolleyes:
άσε μην ξεφύγω και απο το θέμα μας!!:rolleyes:
παω για ούζα!!

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
να κανονίσουμε, να μην πάμε π.χ στην Χουργκάντα η κάπου αλλού
και να προτιμήσουμε τα μέρη σας για καμιά βουτιά!
Τι να πας στην Hurganda ρε Thano θα πήξεις!!
ελα εσύ και πάρκο θα σου φτιάξομε,γέφυρες,μετρό....
και θα σε υποδεχτούμε και με στεφάνια απο φοίνικες!!

xenos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ν.Α Ασια
Ταξίδι-Όνειρο
Bανουατου/Tαιλανδη
Συμφωνω με τον thanosth...η επομενη τραβελστορικη συναντηση να ειναι υποθαλασσια στον Αγιο Νικολαο :snorkel:

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Συμφωνω με τον thanosth...η επομενη τραβελστορικη συναντηση να ειναι υποθαλασσια στον Αγιο Νικολαο :snorkel:
Μη λές τέτοια γιατί το rethimno καραδοκεί!!
θα βρει τον τρόπο!!!
εγώ δηλώνω απο τώρα ναί ορίστε ημερομηνίες!!!:D

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Μη λές τέτοια γιατί το rethimno καραδοκεί!!
θα βρει τον τρόπο!!!
εγώ δηλώνω απο τώρα ναί ορίστε ημερομηνίες!!!:D
Nα το ξεχάσετε !!!!! Συναντηση ξεροσφυρι....δεν θα γινει ποτέ !!!!! τι θα φαμε εκει κατω ???? τι πιατα θα φωτογραφισουμε ????? κατσε να γινει πρωτα να δουμε και τις υποδομες......ειναι και οι αποστασεις....και μη ακουσω γκρινια Χανιωτες !!!!

rethimno

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λεσβος
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Ευη η κρήτη έχει πολλές δυνατότητες----ανοικτα μυαλά θέλει!!!!!!
Παραπονο δεν εχεις.....με το που ανοιξες το θεμα μεχρι και συναντηση σχεδιαζουμε.......Οι τοπικοι μας αρχοντες........τα ανοικτα τους μυαλα....που ειναι ΟΕΟ ??????

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.103
Μέλη
39.859
Νεότερο μέλος
RP Adventures

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom