• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Ιούλιο - Σεπτέμβριο 2016! Κάντε κλικ εδώ!

Η Εθνική Λυρική Σκηνή στο «Ελευθέριος Βενιζέλος»

katkats

Moderator
Μηνύματα
6.128
Likes
6.487
Επόμενο Ταξίδι
?
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ν. Αμερική
Tην Παρασκευή 17/6/2016 στο χώρο του αεροδρομίου, οι επιβάτες θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τρεις νέους ερμηνευτές της Εθνικής Λυρικής Σκηνής – την υψίφωνο Ελένη Κουτσουμπή, τη μεσόφωνο Ελένη Βουδουράκη και τον βαρύτονο Χρήστο Λάζο – που θα ερμηνεύσουν αποσπάσματα από διάσημες ελληνικές και βιεννέζικες οπερέτες, με συνοδεία από πιάνο. Με την λυρική τέχνη και τις εντυπωσιακές φωνές τους, οι ερμηνευτές της ΕΛΣ θα συνοδεύσουν τους ταξιδιώτες λίγο πριν από την αναχώρησή τους, προσφέροντας μια μοναδική οπερετική εμπειρία.

Η δεύτερη εμφάνιση του μεγαλύτερου πολιτιστικού οργανισμού της χώρας, είναι μια ακόμη πολύ ιδιαίτερη στιγμή για το αεροδρόμιο, διαχρονικό υποστηρικτή της Εθνικής Λυρικής Σκηνής. Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο πρόγραμμα «Fly me to the Moon», μια συνεργασία του ΔΑΑ με την πολιτιστική πλατφόρμα ελculture που συνεχίζεται και φέτος.

* Παρασκευή, 17 Ιουνίου, 12:00 (2 παραστάσεις των 20΄), Επίπεδο Αναχωρήσεων, Είσοδος 3, περιοχή ελεύθερης πρόσβασης Πηγή: www.lifo.gr

http://www.lifo.gr/now/culture/104397
 

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
30.373
Μηνύματα
711.427
Μέλη
35.238
Νεότερο μέλος
annaassymeon2

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom