Η βιομηχανία του τουρισμού (σκέψεις για το παρόν και το μέλλον)

Viajero93

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική, Κούβα
Βέβαια οk,ο καθένας όπως προτιμάει ξοδεύει τα χρήματα και το χρόνο του,απλά όταν ακους σχόλια του τύπου " Ε έτσι τι να το κάνω,δεν πάω" η λογική απάντηση είναι "Καλά κάνεις βρε άνθρωπε,εγώ προτιμώ να πάω".
Ε μα πραγματικά. Ο καθένας κάνει ό,τι προτιμά. Απλά σε κάποιους δεν αρκεί απλά να εκθέσουν μια διαφορετική στάση ή γνώμη, πρέπει να δείξουν πως αυτή είναι κι η σωστή.

patrizia

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπεστη
Ταξίδι-Όνειρο
Κινα
Ότι θες ακούς!
Εμένα μου είπαν ότι οι άνθρωποι που ταξιδεύουν είναι δυστυχισμενοι, δεν καλύπτονται από τη ζωη τους και τις σχέσεις τους, έχουν συναισθηματικα κενά και γι αυτό έχουν την αναγκη να αποδρουν απο την καθημερινότητα και να εξερευνούν άλλες χώρες. Αχαχαχ είμαστε για τον ψυχολόγο!!!
Όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι με ενοχλουν αυτοί που κλαίγονται ότι δεν τους περισσεύουν χρήματα για ταξίδια και ζηλευουν αυτους που τα κάνουν ενώ παίρνουν καφέ καθημερινά από έξω και φαγητό πολύ συχνά.
Μα και εγώ και πολύς κόσμος δεν θα είχε τη δυνατότητα να ταξιδεύει αν έκανε τέτοιου είδους έξοδα

silversurfer

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
Δολομίτες
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος Του Κόσμου
Το τοπικ μεταμορφώθηκε απο σκέψεις/απόψεις για τον τουρισμό σε αποκλειστική συζήτηση για τα χρήματα κ το κόστος

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.176
Μέλη
39.909
Νεότερο μέλος
Stella Bakopoulou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom