Ιταλία Η Dafni και ο leon00 στη Νάπολη...

Μηνύματα
108
Likes
87
Επόμενο Ταξίδι
Βουκουρέστι
Ταξίδι-Όνειρο
Υπερσιβηρικός
Tα γλυκά ,τα παγωτα,οι καφέδες….

Καλά εσεις το ξέρατε ότι ο μπαμπας(babas) από τα πιο διαδεδομένα γλυκά στη Νάπολη?εγώ λοιπόν δεν το ξερα αλλά το μαθα….και όταν λέμε μπαμπαδες ,…τι μπαμπαδες!!!!!τους βρισκεται σχεδον παντου αλλά θα δώσω και τα μέρη οπου μου άρεσαν περισσοτερο…τα cannoli επισης εξαιρετικά,καθώς και πολλά γλυκά με κρέμα λεμονι μια και σε όλη την ακτογραμμη καλλιεργουνται λεμονια….

aimg241.imageshack.us_img241_5980_napoli18.jpg


..............
Φοβεροί και παραστατικοί.Αριστες οι φωτογραφίες του Νίκου.Πάντα τέτοια
 

katkats

Moderator
Μηνύματα
9.599
Likes
12.420
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Έχω ξαναδιαβάσει την ιστορία. Και τότε και τώρα μια σκέψη μένει στο μυαλό μου: Πρέπει να πάω Νάπολη. Ευχαριστώ για ... την υπενθύμιση ;) .
 

vaggi

New Member
Μηνύματα
2
Likes
0
tha ithela na se rwtisw kapoia pragmata..thelw polu na paw stin napoli kai amalfi alla akouw polu oti ekei stin napoli klevoun arketa ..aa!!!kai episis egw kai to agori mou den xeroume italika tha duskoleutoume ekei milan agglika ?
 

vaggi

New Member
Μηνύματα
2
Likes
0
θα ηθελα να ρωτησω καποια πραγματα για την ναπολη..θελω να ταξιδεψω εκει αλλα δεν ξερω ιταλικα θα δυσκολευτω να συνενοηθω μιλαν αγγλικα ?και επισης αρκετοι μου ειπαν οτι εχει πολλουσ κλεφτες εκει αληθευει?
 

Dafni

Member
Μηνύματα
984
Likes
598
στην Ιταλία και στη Ναπολη φυσικά,μπορει παντου σχεδον να συνεννοηθει με τα αγγλικά....για τους κλέφτες που λες,τι να πω....οπως παντου φανταζομαι....εγώ δεν εντοπισα κατι παραπανω....γενικά δε νομιζω οτι οι τουριστες εχουν προβλημα στη Ναπολι,παιρνοντας παντα τις προφανεις προφυλάξεις...
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.169
Μηνύματα
882.774
Μέλη
38.882
Νεότερο μέλος
aggelostzava

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom