Η Ryanair ετοιμάζεται να χρεώσει τη χρήση της τουαλέτας κατά την πτήση

trapper

Member
Μηνύματα
355
Likes
54
Εχεις δίκιο στην ημερομηνία του συγκεκριμένου άρθρου αλλά δεν μας λες που βρηκες γραμμένο ότι μπήκε στο ντουλάπι;

Αν θέλεις "φρέσκα κουλούρια" :
"..the criticism received from key consumer groups has done little to deter Ryanair’s CEO, Michael O’Leary, from going ahead with the on-board toilet charge of GBP1...."
(c) Centre for Asia Pacific Aviation. Date posted: 26-Mar-09
Ryanair goes ahead with GBP1 toilet charge - Low Cost Airline News

Κάνεις μεγάλο λάθος, όπως βλέπεις.
 

mpiftex

Member
Μηνύματα
892
Likes
265
Ταξίδι-Όνειρο
παντού για πάντα
Νομίζεις πως προσπαθώ να υπερασπιστώ την Ryan Air; Δεν έχω κανένα λόγο να κάνω κάτι τέτοιο. Αντιθέτως είπα: "να δεις που θα το κάνουν". Αλλά ακόμη και να αρχίσουν να χρεώνουν την τουαλέτα, αν οι πτήσεις τους κοστίζουν φθηνότερα εγώ θα τη χρησιμοποιώ. Άλλο ένα κόλπο της εταιρίας είναι για να αυξήσει τα κέρδη της και να δεις που θα ακολουθήσουν και άλλες το παράδειγμα. Όπως σταμάτησαν να προσφέρουν γεύμα, όπως ξεκίνησαν να χρεώνουν extra τις αποσκευές κτλ.

Το που το βρήκα γραμμένο: στην πρώτη σελίδα του θέματος. Παράθεση από το skai.gr με ημερομηνία 12/03/2009, δηλαδή πιο πρόσφατη από 27 Φεβρουαρίου. Και αν πρόσεξες το μοναδικό μου σχόλιο ήταν για την παλαιότητα του άρθρου. Δεν το παρακολουθώ το θέμα και έτσι δεν ξέρω τα νεότερα, πέρα από όσα έχουν γραφτεί εδώ. Με μια γρήγορη αναζήτηση που έκανα τώρα βλέπω πως έχεις δίκιο και όντως θα το εφαρμόσουν.
Avionews

Και τα ειρωνικά σχόλια όπως το "(άλλα είπε στους Times και άλλα σε σένα -sorry)" (το οποίο το πρόσθεσες μάλιστα αργότερα) κράτα τα για τον εαυτό σου.
 

mpiftex

Member
Μηνύματα
892
Likes
265
Ταξίδι-Όνειρο
παντού για πάντα
Μ'αυτά και μ'αυτά (googlάροντας την Ryanair) βρήκα το τραγελαφικό αυτό άρθρο που περιγράφει πως η εταιρία τα έβαλε με blogger προγραμματιστή που ανακάλυψε σοβαρό κενό ασφαλείας στο online σύστημα έκδοσης εισητιρίων στο site τους!! :haha::haha:
 

trapper

Member
Μηνύματα
355
Likes
54
..Δεν το παρακολουθώ το θέμα και έτσι δεν ξέρω τα νεότερα, πέρα από όσα έχουν γραφτεί εδώ...
Εστω, δεν έχεις περισσότερη πληροφόρηση απ όσα γράφονται εδώ στο site. Το ύφος της απάντησης σου ήταν σαν να ήξερες καλά το θέμα και ήθελες να πληροφορήσεις και άλλους που ήδη διαβάζουν το site.
Ελπίζω την επόμενη φορά που θα θέλεις να πληροφορήσεις αναγνώστες του site, και δεν έχεις άλλη πληροφόρηση παρά το ίδιο το site, να το πεις ξεκάθαρα "χωρίς να έχω άλλη πληροφόρηση". Ωστε να ξέρουν και οι άλλοι πόσο βαθιά μπορεί να στηρίζεις την άποψή σου.

Επι της ουσίας,
.....ακόμη και να αρχίσουν να χρεώνουν την τουαλέτα, αν οι πτήσεις τους κοστίζουν φθηνότερα εγώ θα τη χρησιμοποιώ...
Θα σε πληροφορήσω, ότι το επιχείρημά τους βασίζεται στο ότι δεν είναι υποχρεωμένοι να έχουν τουαλέττα στα αεροπλάνα και σ αυτό στηρίζουν τη χρέωση. Εξ άλλου και ο "ο δαιμόνιος Ο Λίρι" είπε ακριβώς "να πάνε στην τουαλέττα του αεροδρόμιου πριν ανέβουν στο αεροπλάνο" οι επιβάτες, σαφώς υποννοώντας ότι είναι πολυτέλεια και optional η τουαλέττα, γι αυτό χρεώσιμη.

Καταλαβαίνεις ότι εγώ θα υποστηρίξω την ανθρώπινό σου δικαίωμα να έχεις ένα ταξίδι με αξιοπρέπεια υγιεινής. Οσο ενδεής και αν είσαι, και θέλεις οπωσδήποτε να έχεις φθηνό εισιτήριο, ποτέ αυτό (η ένδοιά σου) δεν πρέπει να σε οδηγεί να υποχωρείς στα βασική σου απαίτηση σεβασμού της αξιοπρέπειάς, απο ανθρώπους τύπου του "δαιμόνιου Ο Λίρι", που κατά την άποψή μου είναι υπόκοσμος. Εξ άλλου, πάντα η μαφία υποστήριζε, δήθεν, ότι προσφέρει φθηνές υπηρεσίες και προιόντα.

Δεν πρεπει να παρασύρεσαι, θυσιάζοντας την ανθρώπινη αξιοπρέπειά σου.

Σε τελευταία ανάλυση, αν εσύ θέλεις να διαπραγματευτείς την αξιοπρέπεια για λίγα χρήματα ( η λίγα ταξίδια), δεν είναι επιτρεπτό να καταρρακώνεται και σε άλλους που θέλουν να την κρατήσουν.
...και να δεις που θα ακολουθήσουν και άλλες το παράδειγμα...
φυσικά, όταν δούν ότι υπάρχουν πολλοί (....) που τους αρέσει το σύστημα αυτό.
 

mpiftex

Member
Μηνύματα
892
Likes
265
Ταξίδι-Όνειρο
παντού για πάντα
Βρε trapper έχεις βαλθεί να με τρελάνεις;

Λες:
Εστω, δεν έχεις περισσότερη πληροφόρηση απ όσα γράφονται εδώ στο site. Το ύφος της απάντησης σου ήταν σαν να ήξερες καλά το θέμα και ήθελες να πληροφορήσεις και άλλους που ήδη διαβάζουν το site.
Και σου παραθέτω το πρώτο μου μήνυμα:
τα συγκεκριμένα άρθρα είναι παλιά. Νομίζω το σχέδιο μπήκε στο ντουλάπι.
Αν εσύ διαβάζοντας ΝΟΜΙΖΩ συμπεραίνεις πως είναι ύφος κάποιου που δηλώνει πως ξέρει καλά το θέμα, όπως λες, τότε το πρόβλημα είναι δικό σου, όχι δικό μου.

Και στο κάτω κάτω στο θέμα ήταν πεθαμένο εδώ και 2 βδομάδες μέχρι που ΕΣΥ το ξέθαψες βάζοντας δυο παλιά άρθρα και υποστηρίζοντας πως άρθρο ενός μήνα παλιό είναι προχθεσινό! Αν δεν είχε κάνει ΕΣΥ το λάθος αυτό δεν θα είχα απαντήσει καν.

Τεσπά. Δεν μπαίνω στο forum αυτό για να δημιουργώ διαμάχες ούτε είμαι υποχρεωμένος να ανέχομαι κανέναν που νιώθω πως είναι εχθρικός απέναντι μου και μάλιστα χωρίς λόγο. Για μένα το θέμα έληξε και αν θες μπορείς να πεις και την τελευταία κουβέντα. Ποσώς μ' ενδιαφέρει.

:):)
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.322
Μηνύματα
887.958
Μέλη
38.987
Νεότερο μέλος
Georg777

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom