Ινδονησία Θέλω να πάω στο Μπαλί!

GTS

Member
Μηνύματα
6.783
Likes
18.174
ήταν κάποτε έτσι...πέρισυ ήταν στα 15-20 το άτομο και τώρα ποιος ξέρει..
ολα τα main course από 7-12 Ε.
Σώπα ρε Σαμίωνα! Πήγα εγώ φαίνεται και την είδε αλλιώς το μαγαζί :haha:

Εκτός αν κάνω λάθος βέβαια (πρέπει να τσεκάρω τις χρεώσεις της πιστωτικής εκείνη τη περίοδο).
 

Samion

Member
Μηνύματα
10.364
Likes
9.288
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Σώπα ρε Σαμίωνα! Πήγα εγώ φαίνεται και την είδε αλλιώς το μαγαζί :haha:

Εκτός αν κάνω λάθος βέβαια (πρέπει να τσεκάρω τις χρεώσεις της πιστωτικής εκείνη τη περίοδο).
όπως πήγα εγώ με το δικό σου τιπ πήγαν και καποιες εκατοντάδες..
το μαγαζί αξίζει φυσικά, αλλά οι τιμές μαλλον πήραν την ανηφόρα. χωρίς ακόμα να είναι το ακριβότερο στο Ubud.
 

babaduma

Member
Μηνύματα
5.052
Likes
7.801
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
όπως πήγα εγώ με το δικό σου τιπ πήγαν και καποιες εκατοντάδες..
Πάντως εγώ δεν ήμουν μέσα σ' αυτές τις εκατοντάδες - και δεν το μετάνοιωσα. Όπως δεν το μετάνοιωσαν και όσοι ακολούθησαν τα tips που έδωσα για το φαγητό στο Ubud (εννοώ στο θέμα του συνδυασμού χαμηλού κόστους/ποιότητας).
 

kostas-w

Member
Μηνύματα
5
Likes
0
ειχα πάει περισυ στο μπαλί σε συνδυασμό με την σιγκαπούρη.Εγώ σε αντίθεση με τις προηγούμενες αναφορές θα πρότεινα την Νούσα Ντούα που είναι μια περιοχή θέρετρο με τα καλύτερα ξενοδοχεία,φυλασσόμενη και με καλή θάλασσα για ριλάξ,βόλτες,μασάζ αλλά και για ορμητήριο ξεναγήσεων.
Συγκεκριμένα είχα μείνει στο AYODYA που είναι καταπληκτικό.Για εξορμήσεις κανονίζεις με άπειρους τοπικούς ξεναγούς ενώ υπάρχει ακόμα και ένας έλληνας εκεί μόνιμος (που είναι αντιπρόσωπος πρακτορείων)που έχω τα στοιχεία του αν ενδιαφέρεσαι για να σου κανονίσει τα πάντα.Ακόμα το να μείνεις και σε βίλλα.
Με τα δελφίνια στην δραστηριότητα που έκανα εγώ, δεν κολυμπάς μαζί τους απλά είσαι μέσα στο νερό μαζί τους, τα εκπαιδεύεις,τους δίνεις παραγγέλματα τα αγγίζεις κλπ.
Μην χάσεις το ράφτινγκ,το πάρκο ελεφάντων ενώ το Ομπούντ παρ όλη την ατμόσφαιρα αν θέλεις την επαφή με την θάλασσα μην το προτιμήσεις γιατί νοιώθεις λίγο ότι δεν είσαι σε νησί απλά στη μέση μιας ζούγκλας!(με την καλή έννοια!!!):lol:


για σου hariathan διαβασα στο foroum το post που εκανες,φευγω και εγω την παρασκευη για μπαλι και μετα σιγκαπουρη και εχω κλεισει στο ιδιο hotel AYODA μπορεισ να μου πεισ μερικεσ πληροροιες,γραφεισ οτι υπαρχει κ ελληνασ εκει ,μενει στο ξενοδοχειο αν χρειαστουμε κατι για το που θα παμε κ ποιες περιοχεσ να επισκεφτουμε...?
για το ραφτιγκ που γραφεις και το παρκο ελεφαντων τα βρισκει κανεισ ευκολα?
προτεινεισ κατι αλλο..?
ελπιζω να το δεισ το μνμ μεχρι την πεμτη :):) :)

ευχαριστω
 

SofiaX

New Member
Μηνύματα
1
Likes
0
Καλησπερα,
Μολις γραφτηκα εδω αν και εχει πολυ καιρο που διαβαζω τις πολυ ενδιαφερουσες ταξιδιωτικες εμπειριες σας.
Εχω κλεισει και γω για Μπαλι στις 11 Αυγουστου και επειδη ειναι η πρωτη φορα που ταξιδευω σε τετοιου ειδους προοροσμο θα ηθελα τη γνωμη σας για την οργανωση που εχω κανει ως αναφορα τα εισιτηρια και το ξενοδοχειο. Εκλεισα με την Qatar με τιμη 989 με φορους/ατομο και ξενοδοχειο το Ramada resort Benoa το οποιο βρισκεται νοτια της Nusa Dua με τιμη 784 ευρω για 10 διανυκτερευσεις για δικλινο με θεα πισινα και μεσα τιμη δινει 6 δειπνα, 2 διωρα μασαζ, και μεταφορες δωρεαν στην Kouta. Θα ηθελα τη γνωμη σας για τα κοστη καθως και για την περιοχη που διαλεξα δεδομενου οτι με ενδιαφερει και μια καλη παραλια για μπανιο..Ευχαριστω[/QUOTE
Καλημερα παιδια ειμαι καινουρια κι εγω εδω μιας κι εχω κλεισει για μπαλι τελη αυγουστου. Πιστευω τα χρηματα για το ξενοδοχειο ειναι υπερβολικα πολλα. Εγω εκλεισα στο ουμπουντ οχι ξενοδοχειο αλλα σπιτι το οποιο ειχε αριστη βαθμολογια και πολλα σχολια με 155 ευρω για δυο ατομα κι 9 βραδια.
 
Last edited by a moderator:

babaduma

Member
Μηνύματα
5.052
Likes
7.801
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
παμε παλι γιατι ισως δεν καταλαβα, 155 ευρω για 9 βραδια?????????????????????????
Σπίτι λέει, homestay δηλαδή, αν είναι λίγο έξω απ'το Ubud, με βασικές παροχές μόνο, υπάρχουν κάποια σ'αυτές τις τιμές. Το θέμα είναι η τοποθεσία. Γιατί αν το κάνει ποδαράτο το πήγαιν'έλα (μόνο έτσι γίνεται ή - στην καλύτερη περίπτωση - με ποδήλατο) εκτός του ότι μπορεί να χαθεί το βράδυ αν δεν έχει εμφανή σημεία αναφοράς, ελλοχεύει και ο κίνδυνος των αλυκτόντων κυνών που - στις περισσότερες φορές - δεν είναι και ιδιαιτέρως φιλικοί προς αυτούς που δεν τους αρέσει η φάτσα τους...
 

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.188
Μηνύματα
883.371
Μέλη
38.895
Νεότερο μέλος
tsala

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom