Ελλάδα Θεσσαλονίκη Αρτος,θεάματα και μια νύχτα στα επείγοντα

Sanna1971

Member
Επόμενο Ταξίδι
????
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη
Σε ευχαριστώ πολύ! Το κρατάω ...
Μήπως ξέρεις το όνομα του φούρνου που πουλάει ωραίο κλασσικό τσουρέκι; Ενώ αγοράζω χρόνια από εκεί ξεχνάω την επωνυμία. Όπως είναι η φωτογραφία τον βρίσκω στην αριστερά πλευρά πιθανόν λίγο πριν την Κωνσταντινούπολεως
Λίγο καθυστερημένη η απάντηση αλλά δεν είχα σύνδεση...
1) Ναι να το κρατήσεις θα χαρώ πολύ. Ισως βρεθούμε και στην κοπη της πίτας μας. Αποτι είδα θα ανέβεις!
2) Μήπως εννοείς το Farina? Νομίζω είχαμε ενα Farina casa ανεβαίνοντας τον πεζόδρομο αρίστερα. Αλλά ήταν πριν την Πασσαλίδη. Μετά την Πασσαλίδη δεν έχει φούρνο.

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
Sweet Stories by Giorgos! Λογικά αυτός ειναι.
Τωρα ειχα πληροφορία απο τον φίλο Μ. που με μύησε στα ωραία τσουρέκια του Γιώργου.
Αυτός ειναι ο φουρνος. Παίρνω μαζι μου και για την Αθήνα και δέχομαι αιτήσεις απο φανατικους μερακλήδες φίλους για κέρασμα!
Το παλιακό κλασσικο τσουρέκι χωρις φρου φρου και αρώματα οπως συνηθίζεται πλέον.

Last edited:

Smaragda53

Member
Επόμενο Ταξίδι
αχ, μακάρι νάξερα!
Ταξίδι-Όνειρο
Πολυνησία
Κανονικά δεν τελείωσε η ιστορία. Έτσι δεν είναι?

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
Κανονικά δεν τελείωσε η ιστορία. Έτσι δεν είναι?
Όχι έχουμε και το μια βραδιά στα έκτακτα χαχαχα ...απλά ρεπάρω αυτές τις ημέρες από την συγγραφή!

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
Ας γραψω εν συντομία και για την νυχτα που πέρασα στα επείγοντα του νοσοκομειου Αγιος Δημητριος για να τελειώσω το φωτορεπορτάζ σχετικα με το ταξιδι μου στην αγαπημένη Θεσσαλονικη. Μετά τα φαγοπότια , τις βόλτες ,τις συναντησεις και όλα τα ωραια να μην περάσουμε και μία ταλαιπωρία ;
Ειχα πολλες μέρες ενόχληση στην κοιλιακή χώρα πριν το ταξίδι αλλά συνήθως πετάω χαρταετό αντι να παω σε γιατρό να δω τι εχω.
Ενα βραδυ όμως αρχισα να αισθανομαι πολυ πόνο . Ημουνα στο δωματιο και παρά την αναισθησία μου κατάλαβα οτι δεν πάω καλά . Σκεφτόμουνα οτι αν με βρουν τέζα τι χαρά θα έκανε ο Ευαγγελάτος να περιγραφει με ολόγραμμα του στο δωματιο πως κατεληξα η καημενη μόνη σε άλλη πολη και το βασικότερο θα ανέφεραν και την ηλικία μου!
Καλό το μαυρο χιουμορ αλλά μου έκοψε και ζητησα απο τη ρεσεψιόν ταξι που με πηγε στο Αγιος Δημητριος . Εκει παρα το χαμό που γινόταν λόγω νυχτας Σαββάτου με πρόσεξαν παρα πολυ , μου εκαναν απειρες εξετάσεις και μετά απο πολλες ωρες με ορούς και φαρμακα με εκαναν να συνελθω. Εφυγα γυρω στις 10.00 το πρωι καινούργια και το βασικό ξέροντας τι εχω.
Να είναι καλά οι γιατροι και το υπολοιπο προσωπικο ,συγκινητικοί σε ενα συστημα υγείας προβληματικό με ελλειψεις και σε νοσοκομειο με χωρους υπό κατάρρευση.
Ευτυχως εχουν στησει σκαλωσιες και επισκευάζουν προτου πέσουν τοίχοι και ταβάνια.

Last edited:

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
Last edited by a moderator:

mariath

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Αχ βρε Κική! Σου έμεινε η ταλαιπωρία στο τέλος. Ευτυχώς που τελικά όλα πήγαν καλά.

varioAthens

Member
Αν και το φιναλε θα ηταν πιο ανατρεπτικο αν εφευγες απο τα Επειγοντα αγκαζε με εναν γοητευτικο γιατρο ή νοσηλευτη ή τραυματιοφορεα τελοσπαντων :haha: , δεν πειραζει... τελος καλο ολα καλα!!!

KIKI

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
Αν και το φιναλε θα ηταν πιο ανατρεπτικο αν εφευγες απο τα Επειγοντα αγκαζε με εναν γοητευτικο γιατρο ή νοσηλευτη ή τραυματιοφορεα τελοσπαντων :haha: , δεν πειραζει... τελος καλο ολα καλα!!!
Κρύβε λόγια .....κάτι ξέρεις , κάτι ξερεις;)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.275
Μέλη
39.960
Νεότερο μέλος
nikinikos

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα