Θεσσαλονίκη-Νέα Υόρκη 132 ευρώ RT

Samion

Member
Μηνύματα
10.355
Likes
9.276
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Τουλάχιστον έτσι είπε η υπάλληλος.
Μπορεί και να μην ήξερε και να έκανε λάθος.
Για να το λέτε εσείς...
Δεν σε αντιλαμβανομαι. Ποιοι "εμεις"? Οπως ειμαι προσεκτικος σε αυτα που γραφω σε αυτο το σοβαρο θεμα, ετσι να εισαι κι εσυ, ειδικα οταν κανεις παραθεση λεγομενα μου.
Επι του θεματος: προφανως ουδεις ξερει ακομα τι θα γινει. Οπως δεν δινω φρουδες ελπιδες σε κανενα, ετσι δεν απογοητευω. Απλα περιμενετε κ ελπιζετε. Η δε υπαλληλος δεν εχει σχεση να σας διαφωτισει. Ενδεικτικα ενα error fare που ειχα κλεισει ,κ οχι φθηνο των 800€+, ηταν με 3 εταιρειες με κωδικο της ΑΖ. Ακυρωθηκε μετα απο 14 μερες...μην απογοητευεστε, απλα περιμενετε κ μην κανετε κανενα περαιτερω εξοδο μη ακυρωσιμο..
 

Earth Citizen

Member
Μηνύματα
2.859
Likes
7.077
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Πάω στοίχημα ότι:
- Η μία από τις τρεις εμπλεκόμενες εταιρίες έχει διαβάσει το θέμα αυτό. Μια άλλη μάλλον το πήρε κι αυτή χαμπάρι από το fly4free.
.
Σε τέτοια σκεπτικά βασίστηκε το μήνυμά μου. Μου φαίνεται εξαιρετικά απίθανο να το ανακαλύψει η οποιαδήποτε εμπλεκόμενη εταιρία τελευταία στιγμή και να μην έχει χρόνο να αντιδράσει προς όφελός της, αν θέλει. Εάν ζουν εντελώς στο σκοτάδι τότε ναι, κακώς τους "ανοίξατε τα μάτια" με τα τηλέφωνα, όσοι πήρατε.
 

kougis

Member
Μηνύματα
328
Likes
210
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ιαπωνία
Φαίνεται να γνωρίζετε πολλά για αυτό το ειπα.
Επίσης σας μετέφερα αυτά που μου είπε η υπάλληλος της Aegean.
Οπότε δεν βλέπω κάπου να είμαι απρόσεκτος σε αυτά που λέω.
 

Samion

Member
Μηνύματα
10.355
Likes
9.276
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Από την ανυπαρξία αντίδρασης.
Οπως ειπα πριν, δεν υπαρχουν χρονοι-ορια. Ανετα μπορουν να ακυρωθουν αυριο η σε ενα μηνα. Ας ειμαστε προσεκτικοι λοιπον στις διατυπωσεις μας. Κ παλι για μην παρεξηγουμαι ,οπως πριν: "για να το λετε εσεις" : Δεν λεω τιποτε. Πλην της αναμονης για περαιτερω εξοδα. Αντιθετα ευχομαι να μην ακυρωθει τιποτε. Κι εγω φυσικα θα εκλεινα αν με ενδιεφερε οπως εχω κανει παλια.
 

rev26

Member
Μηνύματα
195
Likes
119
Νευριάζω που ενώ είχα δει τα εισιτήρια από το Σάββατο ,δεν έκανα κράτηση και επηρεάστηκα από αρνητικές γνώμες.Παρομοιο είχε συμβεί πριν περίπου ένα χρόνο που η @paefstra είχε ανεβάσει μια προσφορά της airtickets,πολλοί ήταν αρνητικοί αλλά εγώ θυμάμαι ότι πήγαμε 2 άτομα Πορτογαλία και Ιταλία με 7 ευρω
 

Ivana

Member
Μηνύματα
899
Likes
1.432
Ονειρεμένο Ταξίδι
οχ.....όλος ο κόσμος
Φαντάζομαι οτι αν ειναι να ακυρωθεί (που προσωπικά δεν το πιστεύω, μεχρι τώρα θα γινόταν και δεν θα έπαιζε και παρόμοια προσφορά), θα ειδοποιηθεί ο καθένας μας. Οπότε αν δεν σου εστριλαν τιποτα, είναι οπως λεει και από πανω ο Σαμιον
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.113
Μηνύματα
880.794
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom