Θεσσαλονίκη - Ρουμανία cluj napoca

NOSTIMON HMAP

Member
Μηνύματα
219
Likes
87
Επόμενο Ταξίδι
ΙΤΑΛΙΑ?
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΗΣΙΑ ΛΟΦΟΝΤΕΝ
Δυο μέρες πριν φύγουμε και έχω αγχωθει GPS να πάρουμε; Εχετε να προτείνετε κάποιο; Θα ακολουθήσουμε τελικά την διαδρομή που περνάει εξω απο το βουκουρεστι γιατι με το φερι θα χάσουμε χρόνο θα ειναι νύχτα κ ο δρόμος ακόμα πιο δύσκολος. Δυστυχώς το iPad μου δεν έχει GPS και είχαμε στο μυαλό μας να πορευτούμε με τον απλό χαρτί κ όσα θα σημειώσουμε σε αυτόν απο το google maps.
Στην εποχή των δορυφόρων GPS και του Wifi εγώ κουβαλάω και ένα λαπτοπάκι με φορτωμένο το δωρεάν Sony map που τρέχει χωρίς συνδέσεις και δίκτυα. Βέβαια είναι λόγο παλιό αλλά καμιά φορά πολύ χρήσιμο.
Πάντως και το GPS είχε τα λαθάκια του σε αυτές τις χώρες.
 

Souel

Member
Μηνύματα
10
Likes
0
Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντήσεις. Είμαι στο cluj και πραγματικά ειναι πολυ όμορφη πόλη.
Το ταξίδι μας ηταν πολυ καλο αλλα κουραστικό, κάναμε 18 ώρες.
Οι δρόμοι τόσο στην Βουλγαρία όσο και στην Ρουμανία ειναι κάτι σαν τους δικούς μας επαρχιακούς και μόνο στα κομμάτια που ηταν λίγα με τους αυτοκινητόδρομους τρέξαμε λιγο όπως όλοι.. Στην Βουλγαρία πετύχαμε τροχαία απο την απέναντι μεριά μόνο που είχε πολυ κίνηση λέτε να κατέβαιναν Ελλάδα ; Οι περισσότεροι είχαν σανιδες του Σερφ στις οροφές.. Δεν μας σταμάτησε κανείς φυσικά πηγαίναμε με τα όρια...
Αν δεν είχαμε GPS ακόμα στο δρόμο θα ήμασταν.
Το αστείο ηταν πως χαρήκαμε λίγα χλμ εξω απο το cluj είχε νυχτωσει ήμασταν πτώμα αλλα Οκ το GPS μας έβγαλε απο χωματόδρομο μέσα στα χωράφια παλι πάνω στον κεντρικό. Απίστευτο !

Τώρα σκεφτόμαστε να γυρίσουμε απο Σερβία. Αξίζει; Θα περάσουμε με φερι κάπου; Εχει αυτοκινητόδρομους η θα πάμε παλι μέσα απο χωριά;
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.192
Μηνύματα
883.484
Μέλη
38.898
Νεότερο μέλος
χρυσανθη

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom