Ιαπωνία Ιαπωνία σε 7 μέρες με απλές και σύντομες διαδικασίες Νοέμβριος 2025

vaggeliskaran

Member
Καλά ταξίδια και σε σένα και χαίρομαι που θα πατήσεις πάνω στο πρόγραμμα της εκδρομής που έκανα για Πάσχα σκέφτομαι Ν. Κορέα αλλιώς Κίνα που και φέτος θα μπορούμε να την επισκεφθούμε χωρίς βίζα δόθηκε παράταση και είναι μια καλή ευκαιρία γιατί είναι λίγο μανίκι η διαδικασία έκδοσης κινέζικης βίζας. Τώρα όσο για τη Λατινική Αμερική θα προτιμούσα να πάω Χιλή, Αργεντινή και Ουρουγουάη πιο πολύ με έλκουν.

evaT

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Εγώ πάλι που είμαι τώρα Ιαπωνία, απορώ πως κατάφερες να τα κάνεις όλα αυτά σε μια και μόνη μέρα! Θελεις χρόνους για μετακίνηση, να φας κάτι, να προσδιοριστείς πως θα πας στο επόμενο....είχαμε 3,5 καθαρές μέρες εκεί κ πάλι έμειναν πολλά απέξω.

vaggeliskaran

Member
Πάντα κάνω πλάνο τι θα δω μήνες πριν πάω σε κάποιο προορισμό. Επίσης είμαι προσηλωμένος σε αυτό, δουλεύω πολύ το ιντερνετ είμαι πάντα με τους χάρτες στο χέρι. Σε μακρινά ταξίδια πηγαίνω πάντα μόνος γιατί όταν είσαι με παρέα χάνεις πολύ χρόνο γιατί εύκολα αποσυντονίζεσαι. Τρώω δυο φορές τη μέρα στα ταξίδια ένα πλούσιο πρωίνο και μετά το βράδυ ένα καλό γεύμα και αν στο ενδιάμεσο πάρω κάτι το τρώω στο όρθιο. Γενικά πηγαίνω με πολύ γρήγορους ρυθμούς.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.306
Μέλη
39.975
Νεότερο μέλος
oneir1

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom