• Χριστουγεννιάτικος Ρετρό Διαγωνισμός 2007-2009 !

Ιδέες για αποδράσεις του Σαββατοκύριακου στην Αρκαδία!

Klair

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Υπερσιβηρικός
Λόγω της πρόσφατης προσθήκης ενός νέου κεφαλαίου σε αυτήν την ιστορία, έκανα μια αναδρομή για να ξαναθυμηθώ όλα αυτά τα ταξίδια και τις πεζοπορίες που έχω κάνει σε αυτόν τον μαγικό τόπο και όλα όσα έχω γράψει μέσα σε αυτά τα χρόνια για την Αρκαδία.

Ρε παιδιά…..τι γ@μ@τ@ σχόλια έχετε κάνει για αυτήν την ιστορία!!!

Συγκινήθηκα…ξανά!!

Klair

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Υπερσιβηρικός
Γιορτινή ανάσα για τη Βυτίνα και την Ορεινή Αρκαδία - Ικανοποίηση και αισιοδοξία από τους επιχειρηματίες

Μεγάλη επισκεψιμότητα καταγράφηκε στη Βυτίνα κατά την περίοδο των εορτών με δηλώσεις επαγγελματιών της περιοχής, οι οποίοι μιλούν ανοιχτά για μια από τις πιο δυνατές γιορτινές σεζόν των τελευταίων ετών. Η εικόνα που μεταφέρουν είναι κοινή: μεγάλη ικανοποίηση από την επισκεψιμότητα και αισθητή τόνωση της τοπικής αγοράς.

Η αυξημένη επισκεψιμότητα αποτυπώθηκε και στην κατανάλωση τοπικών προϊόντων, με το μέλι, τα παραδοσιακά ζυμαρικά και τα τυριά της Βυτίνας να βρίσκονται στις πρώτες επιλογές των επισκεπτών. Τα καταστήματα με τοπικά προϊόντα είδαν τα ράφια τους να αδειάζουν, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική της περιοχής και ως γαστρονομικού προορισμού.

Ανάλογη ήταν η εικόνα και στον χώρο της εστίασης. Υπάλληλοι σε καφετέριες δηλώνουν πως υπήρχαν ώρες που δεν προλάβαιναν να εξυπηρετήσουν τον κόσμο, ενώ ιδιοκτήτες εστιατορίων αναφέρουν χαρακτηριστικά ότι ακόμη και αν διέθεταν χίλια τραπέζια, θα κατάφερναν να τα γεμίσουν. Οι πληρότητες και η συνεχής ροή επισκεπτών δημιούργησαν συνθήκες έντονης πίεσης, αλλά και αισιοδοξίας για τη συνέχεια.

Το πλήρες άρθρο εδώ: Γιορτινή ανάσα για τη Βυτίνα και την Ορεινή Αρκαδία - Ικανοποίηση και αισιοδοξία από τους επιχειρηματίες

Ήρθε και το σημερινό άρθρο να επιβεβαιώσει όλα όσα έχω αναφέρει στα προηγούμενα posts.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.356
Μέλη
40.007
Νεότερο μέλος
johnsfik

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom