Γενικά Ιθάκη Κεφαλονιά Ιθάκη – Κεφαλονιά

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Δεν είναι νησί για ημερήσια. Βασικά κανένα νησί δεν είναι για ημερήσια, αλλά η Ιθάκη είναι μεγαλύτερο νησί και θέλει χρόνο.
Συμφωνω απολυτα. Κανενα νησι.
αλλα στο ερωτημα τι να κανω σε 10 μερες που γινονται 9 με αφιξη/αναχωρηση η απαντηση ειναι μονο ημερησια στην Ιθακη. Το σχετικα καλο οδικο δικτυο εξαντλειται σε μερικες ωρες, απο βορρα ως νοτο ειναι 25χλμ με ελαχιστες παρακαμψεις. Προλαβαινεις να δεις παρα πολλα. Και δεν ειμαι εδω εγω αυτος που προτεινε το αξεχαστο 4 ιονια νησια σε 1 βδομαδα..
Η δε κεφαλονια δεν εξαντλείται καθολου σε 8 μερες που μενουν, αντιθέτως πρεπει να σχεδιαστεί καλα το προγραμμα να δουν κ να ζησουν τουλαχιστον τα χαιλαιτς, πχ Αντισαμο/Μυρτο τις καλυτερες μακραν παραλιες αλλα κ Πετανοι, λασση κλπ

psilos3

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
αλλα στο ερωτημα τι να κανω σε 10 μερες που γινονται 9 με αφιξη/αναχωρηση η απαντηση ειναι μονο ημερησια στην Ιθακη. Το σχετικα καλο οδικο δικτυο εξαντλειται σε μερικες ωρες, απο βορρα ως νοτο ειναι 25χλμ με ελαχιστες παρακαμψεις. Προλαβαινεις να δεις παρα πολλα
Προλαβαίνεις αλλά «καις» ένα νησί, οπότε διαφωνώ. Καλύτερα να το μοιράσεις 8-2, κοντά είναι, κρίμα να μη δεις και τα δύο, εκτός άμα πηγαίνεις κάθε χρόνο. Σαφώς δεν εξαντλείται η Κεφαλονιά αλλά με 7-8 μέρες έχεις πολύ καλή εικόνα.
. Και δεν ειμαι εδω εγω αυτος που προτεινε το αξεχαστο 4 ιονια σε 1 βδομαδα..
Έχω κάνει εγώ τέτοια πρόταση; Μήπως για μικρά;

psilos3

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
εν ειναι 8-2 αλλα 7-2 κ η αναλογια αδικει το μεγαλο νησι βεβαια. Σε 9 ωρες βλεπεις αρκετα στο μικρο κι αν σ αρεσει επιστρεφεις. Χωρια που και αυτο το αποφασιζεις επιτοπου. Το μεγαλο δεν το βλεπεις σε 7 μερες ακομα κι αν τρεχεις πανικοβλητος.
Σίγουρα, αν όμως δε το χεις τόσο εύκολο σαν πρόσβαση ζορίζεις λίγο το πρόγραμμα και το κάνεις, τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ.;)

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Σίγουρα, αν όμως δε το χεις τόσο εύκολο σαν πρόσβαση ζορίζεις λίγο το πρόγραμμα και το κάνεις, τουλάχιστον έτσι το βλέπω εγώ.;)
Μα σιγουρα, τα ιδια παλι λεμε. Απλα την Ιθακη τη βλεπεις ανετα σε 9 ωρες, εξαντλεις το οδικό δικτυο, δεν υπαρχει κατι αλλο. Απο κει κ περα απαιτουνται εκδρομες με πλεουμενο, τρεκινγκ κλπ για να τη ζησεις, θεμα επιλογων. Νομιζω σε ενα τοσο συντομο ταξιδι (που εγω δεν θα πήγαινα καθολου ουτε για 1 ουτε για 2 μερες-ειναι για πολυ παραπάνω) και αν καποιος θελει να παρει μια ιδεα περι τίνος προκειται, μια ημερησια στο νησι ειναι αρκετή και να αφοσιωθεί στον κυριο προορισμο του ταξιδιού που εχει επιλέξει, την κεφαλονια.

psilos3

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
ήταν πολύ ακριβά, αλλά δε θυμάμαι αν ήταν στους Παξούς ή στην Ιθάκη, γι' αυτό ρώτησα αν είναι ακριβά
Σίγουρα στους Παξούς όσον αφορά τη διαμονή. Στην Ιθάκη (που επίσης δεν είναι φθηνή αλλα δεν είναι Παξοί σε καμία περίπτωση) με καλό ψάξιμο βρίσκεις άκρη.
μιας και πήγες στην Ιθάκη, να υποθέσω ότι πρέπει να μείνουμε, αν πάμε, στο Βαθύ ε;
Ναι, απαραίτητα σε δωμάτιο με παρκινγκ, δεν υπάρχει λόγος να κουνάτε αυτοκίνητο το βράδυ.

Ostvarivanje

Member
Σίγουρα στους Παξούς όσον αφορά τη διαμονή. Στην Ιθάκη (που επίσης δεν είναι φθηνή αλλα δεν είναι Παξοί σε καμία περίπτωση) με καλό ψάξιμο βρίσκεις άκρη.
Ναι μάλλον στους Παξούς ήταν. Πόσες μέρες θα πρότεινες να μείνουμε;
Ναι, απαραίτητα σε δωμάτιο με παρκινγκ, δεν υπάρχει λόγος να κουνάτε αυτοκίνητο το βράδυ.
Γιατί απαραίτητα; Έχει πρόβλημα με το παρκάρισμα το Βαθύ;

psilos3

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Πόσες μέρες θα πρότεινες να μείνουμε;
Εξαρτάται πόσες έχετε διαθέσιμες, πόσες θα αφιερώσετε στην Κεφαλονιά κτλ. Τουλάχιστον 2 για μένα, ιδανικά 3 και πάνω.
Έχει πρόβλημα με το παρκάρισμα το Βαθύ;
Ναι, τουλάχιστον κεντρικά δεν είναι ότι πιο εύκολο τους μήνες αιχμής.

Ας μεταφέρουμε αν είναι την κουβέντα στο νήμα της Ιθάκης, να μη χαλάμε αυτό της Κεφαλονιάς.

Ostvarivanje

Member
Εξαρτάται πόσες έχετε διαθέσιμες, πόσες θα αφιερώσετε στην Κεφαλονιά κτλ. Τουλάχιστον 2 για μένα, ιδανικά 3 και πάνω.
Οπότε θα το κοιτάξουμε
Ας μεταφέρουμε αν είναι την κουβέντα στο νήμα της Ιθάκης, να μη χαλάμε αυτό της Κεφαλονιάς.
Και πάλι ευχαριστώ. Αν χρειαστώ κάτι άλλο για Ιθάκη θα στείλω ερώτηση εκεί.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.177
Μέλη
40.181
Νεότερο μέλος
inatcenli1973

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom